Абитуриентски бал -9

• 18 946
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
от София съм-аз доколкото помня ти си от Пловдив,нали така? после заедно ще качваме снимките от бала-а при вас каква е процедурата?-защото ние тук първо взимаме класната,после се събираме на Александър невски-после отиваме до хотела-в случая е шератон и късно вечерта сме на дискотека с обща резервация на класа.
абе така е-на 18 години е нормално още да имаме някакви гинекологични недоуточнености-аз от 2 години вече си следя с календарче но то е и по други причини-пия сега противозачатъчни пак заради някви проблеми-аз постоянно съм проблемна за тази тема, писна ми вече

етоо-и аз вече си имам отброяване-1,2,3, йееее

Е браво готина линийка Peace, дам от Пловдив съм , при нас процедурата е в някакъв ресторант събираш близките например 5 часа и седиш там 1-2 часа после се събираме всички взимаме класната и в ресторанта(новотела) и след това сме резервирали места в една дискотека и  след един ден летим за слънчев бряг  Laughing

# 211
Здравейте на всички абитуриентки, тази година и аз имам бал, купих си бежово-кремав костюм. Слагам три снимки като на първата е показана горе-долу модела на сакото, а на втората и третата цвета ( не слагам моя снимка - нямам), та въпроса ми е какъв свят потниче да си сложа под сакото. Мисля, че трябва да е сатенен, тъй като костюма е такъв, но за цвета се затруднявам..ще ви бъда благодарна, ако ми дадете съвет..

http://www.moda.bg/images/danini1.jpg
http://www.moda.bg/images/markam_fashion_02.jpg

Мила, отваря ми се сам опървата снимка.. Rolling Eyes
Цветът на топа зависи от чантата и обувмите.Какви ще са ти? Hug

# 212
  • На ръба..

Сложих по две снимки, защото като махна едната, другата не се отваря. Голям зор видях с тези снимки ех значи, ама мисля че някрая стана. Обувки още не съм си взела, но мисля бежови да са и те - по-рядко срещам такива, но пък мисля, че бежови ще са си най-добре. А вие как мислите?

# 213

Сложих по две снимки, защото като махна едната, другата не се отваря. Голям зор видях с тези снимки ех значи, ама мисля че някрая стана. Обувки още не съм си взела, но мисля бежови да са и те - по-рядко срещам такива, но пък мисля, че бежови ще са си най-добре. А вие как мислите?

мисля,че ще станеш прекалено бежова така-бежов костюм и всичко бежово-незнам как би ти се сторило-но едни неутрални сребристи или златисти(просто да не са лъскави или с камъни) обувки биха ти подхождали според мен

аз се измъкнах от бремето за изпращането в училище-за което и малко съжалявам де-понеже съм знаменосец и всички сме униформени(бяла ризка,черна пола до коляното  ooooh! ) ,тогава се провежда ритуала по предаване на знамето на следващия випуск и аз през цялото време ще съм си униформена-това се казва да ти вземат част от изживяването

# 214
На мен ми е интересно как реши да си с костюм на бала?

# 215

светлорозово с триъгълно деколте peace:не е задължително да е сатен .

# 216
И аз съм за златисти, някак ще разчупят по строгата линия на костюма. Може да са с фини камъчета. Може топа да свят шампанско Simple Smile

# 217
 smile3532  на изпитите в БСУ с NaNicHKa имаме еднакви оценки.

# 218
  • На ръба..
аМи аз не обичам поли и рокли, последната пола която носих беше в 7 клас на някакво тържество..Не си харесвам краката, дупето. И приятелки и познати за рокля ме навиваха, аз обаче съм си малко твърдоглава и така де...

# 219
smile3532  на изпитите в БСУ с NaNicHKa имаме еднакви оценки.
И какви са..Недей да криеш ,ами си признай Wink

# 220
Ако иска тя да ги напише.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 221
аМи аз не обичам поли и рокли, последната пола която носих беше в 7 клас на някакво тържество..Не си харесвам краката, дупето. И приятелки и познати за рокля ме навиваха, аз обаче съм си малко твърдоглава и така де...

Попитах,защото нали всички нямат търпение да се видят в рокля и т.н.Добре си решила,че е най-важно ти как ще се чустваш.

# 222
Ах-че да издадем ли тайната  newsm53 newsm03  love001

# 223
Ах-че да издадем ли тайната  newsm53 newsm03  love001
Май, защото не ви се черпи за това си траете newsm68

# 224
Лорън, попитах в една аптека.
Там работи моя позната.

Пък и ако излизахте от КМ щяхте
да прочетете темата в М(БН)
за темите относно витамин С.

Peace