Абитуриентски бал -9

• 18 959
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Да беее,точно срещу Модената,изключих кое беше Модена,че нали преди това беше с друго име.

# 61
Преди това беше Фавола,да.Там е магазинчето,даже последния път бяха направили витрината изцяло в червената гама и шапката беше там Wink

# 62
kaSsisS тема или тест? Ако тема, коя зала? Simple Smile

На тест ходих и бях готова за 15-20 мин.  Crazy

abe ne razbrahte li 4e bg-to mi kuca..cql jivot mi kuca i go mrazq..
btw kaSsisS v koq staq si bila? az bqh v 303..za 20 min bqh gotova..ama za 2-3 vaprosa se samnqvah i verno sam gi obarkala  ooooh!

# 63
kaSsisS труден ли беше теста..Щом казваш за 20 мин. си била готова, явно не е бил кой знае какво.Колко въпроса бяха?Според теб справила ли си се?

# 64
и аз бях на тест днес във винса-варна (за пояснение- 122 стая), верно не беше трудно, защото почти всички въпроси бяха от книжката им, но имах няколко въпроса за които се съмнявах и стоях повече-  е объркала съм се от много колебания....  Cry
преди изпита ми беше напрегнато, а сега ми е тъжно, защото съм в очакване на резултата и ми е малко тревожно, тъй като ми се иска по-висока оценка и се надявам да нямам много грешки..  Praynig  Praynig  Praynig

стискайте палци ей..

# 65
Роклите и шапките на Камелия и Николета Лозанова са еднакви ако забелязвате само че в различни цветове  Laughing

Slav4e_Av4e В Пловдив има един магазин само за шапки може там случайно да има такъв модел

# 66
Роклите и шапките на Камелия и Николета Лозанова са еднакви ако забелязвате само че в различни цветове  Laughing

Slav4e_Av4e В Пловдив има един магазин само за шапки може там случайно да има такъв модел

Оооо,я дай едни подробни обяснения за магазинчето,че към до няколко дни ще ходя натам. Party

# 67
Като минеш джумаята  ( с лице си към малката главна) още като минеш джумаята завиваш на дясно вървиш и после има две пресечки едната надолу си продължава пътя , другата е нагоре  тръгваш вървиш по нея и магазина е в дясната страна казва се шапките- доста нескопосано обяснение , но не знам как да ти обясня newsm78

# 68
Всъщност са 2 магазина за шапки на Антим Първи са. Това е уличката, която върви нагоре

# 69
Сетих сееее. Party Била съм там в тоя магазин за шапки.Стискайте палци да има.
Ох,много искам такава. Crazy

# 70
Като гледам темичките тук май само аз не съм си намерила сандалки за бала  Cry  Cry  Cry

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 12:17 от bebenoni

# 71
Споко не си единствена и някой друг се оплакваше.Каква ти е роклята?

# 72
Нали си секси бебе.. можеш и без обувки  Mr. Green

# 73
# 74
 Joy  Joy ами в краен случай може и така да стане- без обувчици. Роклята ми е розова, но не такова наситено(гадно), а бебешко! изключвам варианта за сребристи, защото ми сложили златиста дантела! тя не се забелязва много , ама мен ме дразни нещо! и така не знам къде да търся розови сандалки.  Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт