Абитуриентски бал -9

• 18 978
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
А златисти да се връзва с дантелата не става ли?

# 76
Здравейте,разгледах всичките темички преди да пиша  Simple Smile И аз тази година завършвам... както всички тук мисля постоянно за рокли,прически,обувки и т.н... Е.моят проблем с роклята е решен.Аз съм от Асеновград....но както четох в предишни темички,роклите тук са ужасни..натруфени...и нищо не си харесах,затова си я поръчах каквато исках да е.Обувките и бижутата ще ми ги донесат от Испания...но проблема остава прическата..Моля ви,дайте идея за прическа..с права косата съм....дълга,но не достатъчно за повечето прически които харесам...но и не искам да си слагам коса...

# 77
  • Варна
Не почти всички, а абсолютно всички въпроси бяха от книжката. Затова не се затрудних. Мисля, че го направих. Само се спекох да не ми анулират работата, че тъпите квестори постоянно заплашваха "Ако напрайте еди-кво-си, ще ви анулираме работите. Ако напрайте еди-що-си, пак ще ви анулираме работите."  Crazy Предадох стресирана направо.  Laughing Иначе в 433 зала бях. За 15 мин. реших теста, ама си викам ся ако предам, ще вземат да ми анулират работата, че съм свършила бързо.  Joy Тъй че... стрес си беше. hahaha

# 78
Не почти всички, а абсолютно всички въпроси бяха от книжката. Затова не се затрудних. Мисля, че го направих. Само се спекох да не ми анулират работата, че тъпите квестори постоянно заплашваха "Ако напрайте еди-кво-си, ще ви анулираме работите. Ако напрайте еди-що-си, пак ще ви анулираме работите."  Crazy Предадох стресирана направо.  Laughing Иначе в 433 зала бях. За 15 мин. реших теста, ама си викам ся ако предам, ще вземат да ми анулират работата, че съм свършила бързо.  Joy Тъй че... стрес си беше. hahaha

сега остава да пуснат и резултатите че да отдъхнем напълно.... знаеш ли кога долу горе ще ги пуснат??

# 79
Айде всички сега по една 2-ка. Mr. Green
Бъзикам се,стискам ви палци на всички.

veni_nevi а каква ти е роклята,как да дадем съвети за прическа без да я видим?

# 80
в момента работя по въпроса да я кача в нета и ще я покажа...иначе мога да кажа че е дълга,оранжева-портокалово,изчистена.По-късно ще кача снимка

# 81
ами мисля че с златисти сандалки и розова рокля ще е много кичозно!  Thinking според мен най-добре ще стоят розови сандалки, но няма никъде.  Cry Някой не е ли мяркал по магазините нещо подобно http://a.aukro.gbg.bg/item348414780-sandali-7v1.html#photo

# 82
ами мисля че с златисти сандалки и розова рокля ще е много кичозно!  Thinking според мен най-добре ще стоят розови сандалки, но няма никъде.  Cry Някой не е ли мяркал по магазините нещо подобно http://a.aukro.gbg.bg/item348414780-sandali-7v1.html#photo

За бал??? Shocked Sick

# 83
  • Варна

сега остава да пуснат и резултатите че да отдъхнем напълно.... знаеш ли кога долу горе ще ги пуснат??

Предполагам, че максимум до 3 дни ще ги пуснат в сайта.

А за да не спамя много, да пусна една снимка на сандалите ми.  Laughing
http://store.picbg.net/pubpic/DE/F4/78f0f5a01776def4.jpg

# 84
има розови сандалки на пиротска... или поне миналата седмица имаше

# 85
Споко! на мен това определено не ми харесва за бала! но искам такава височина , защото аз постоянно си ходя на такива, но тези не ми харесват. Ако ми харесваха щях да съм си ги взела вече.   но за такова розово става въпрос.

# 86
Ааааа,ок...успокоих се.

# 87
има розови сандалки на пиротска... или поне миналата седмица имаше
^DeNiAl^ , къде горе-долу е магазина за сандалките?
С висок и тънък ток ли са? Благодаря предварително Hug

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт