Абитуриентски бал -9

• 18 952
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Обаче, много повече харесах и тези:

Особено тези    
И тези  Heart Eyes

# 181
mu6inke,на мен както си ги обувах и им затварях ципчето и то се измъкна закопчалчето-нз,не съм наясно много с термина по циповете-и отидох,веднага ми ги смениха-аз очаквах да ми ги поправят-а те направо нов чифт-което за мен беше супер.
а какво стана с твоите-подмениха ли ти ръждясалите обувки?

# 182
Внимавайте с камъните по обувките ако роклите са дълги ! Peace newsm03

# 183
имам въпрос смятате ли да обувате чорапи или чорапогащник на бала .
Аз съм върло против и няма да обуя ,но имам съученички ,които ще са с чорапи ,та реших да попитам Wink 

# 184
хей,ice_89-и твоят бал ли ще бъде на 24? току що видях каква линийка за обратно отброяване си си сложила-много сладко,моят също ще е на 24,така че ще следя твоето отброяване да съм наясно колко остават при мен  Whistling

# 185
имам въпрос смятате ли да обувате чорапи или чорапогащник на бала .
Аз съм върло против и няма да обуя ,но имам съученички ,които ще са с чорапи ,та реших да попитам Wink 

С хубав тен, френски педикюр и едно нежно пръстенче
на някой от пръстите на крака ще е супер.

Не мисля, че трябва да си с чорап, освен, ако роклята ти
не го изисква.  Peace

# 186
тена го осигурявам сега, педикюра си влиза в куверта Simple Smile а роклята ми е къса до коляното ,така 4е мисля ,че ще бъде ужасно с чорапи

# 187
Момичета искам за пореден път да се оплача,за поредната гадост,която ми се случва покрай този вече омразен за мене бала.Ще бъда в цикъл.А аз го карам много тежко,всеки месец първите 3 дни съм на легло.А се пада да съм втори ден на 24.
Знаете ли някакви хапчета?Кажете ми какво да правя?Съвети приемам всякакви.
Искам да ми прескочи през май и юни пак да си ми дойде на 22,защото като дата супер ме устройва,не ми се ще да му сменям датата.
Някоя минала абитуриентка да се е сблъсквала с този проблем или пък да има някоя гинеколожка сред четящите? Rolling Eyes Cry

# 188
Може с оргаметрил,или някое противозачатъчно,примерно регулон.Сега ще ми скочат сто човека да ми се карат,че ти кавам,ама аз съм си го отлагала много пъти,когато се е налагало да пътувам.Аз винаги в регулон,а моя приятелка с Оргаметрил.

# 189
има хапчета ,за да ти закаснее ,но да ти прескочи цял месец ,аз лично не знам как. Консултирай се с гиниколог

# 190
Може с оргаметрил,или някое противозачатъчно,примерно регулон.Сега ще ми скочат сто човека да ми се карат,че ти кавам,ама аз съм си го отлагала много пъти,когато се е налагало да пътувам.Аз винаги в регулон,а моя приятелка с Оргаметрил.
Кажи ми повече за тези хапчета.
Колко време преди желаното прескачане се пият?
С рецепта ли се купуват?
Колко струват?
Странични ефекти?
По колко хапчета се пият?На колко време?
Друго в момента не се сещам да питам.... Rolling Eyes

# 191
Лорън, много неприятно.
Посъветвай се с гинеколожката си!

Най-лесният начин е да започнеш
да пиеш противозачатъчни, но
тях може да ти изпише само тя.

# 192
Айде да ти пиша на лична,че нали се сещаш,че ще ме разпнат после.

# 193
Ан_Ma много странно ми звучи да пия противозачатъчни. Shocked

Slav4e_Av4e както решиш,както ти е по-удобно,за мен не е проблем.  Peace

# 194
само някой,който не е влизал в това положение би могъл да те разпне,славче-аз ако бях поставена в такова положение,също бих прибегнала към момента отлагане с няколко дена-знам,че има странични ефекти-но всеки организъм поема различно все пак,на мен също ми се падаше да съм в цикъл тогава,но от 15 дена пия ясмин и поне ще ми е по-лек цикъла,ако пак се падне на 24 да съм в периода на кървене

Общи условия

Активация на акаунт