При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 405
Polly-Wolly... прочетох поста ти за Екзарх Йосив ...но тези дни немога да стигна до там ... а в "наше село Люлин " в магазинчето за диетчини храни ми казаха, че чак към края на май ше докарат ... овесени трици ........ ще взема утре да си надигна ... големите задни части ..и да се занеса до центъра ..иначе ще се чувствам гузно ..и като кантара не мърда ще си казвам че е така понеже не спазвам стрикно диетата ...

# 406

Добра вечер,но като чета не е добра Sad Щях да питам нещо ,но го забравих Laughing и по-добре.

Отивам да си търся книгата на П.Дюкан,да почета. Лека нощ на всички ! Hug Hug Hug

# 407
Благодаря ти, Зеленкото!
Няма обидени.  Simple Smile
Всичко най-добро!

# 408
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добрютро!
Надявам се добре сте спали, събудени сте в добра кондиция, преизпълнени с енергия и добро настроение. За целта ви възнаграждавам с кафе:

# 409
Добро утро,
Кате, мерси за кафето и честито намаление много се радвам за теб Hug

Черпя ви количка, тази сутрин след ритуала на Вещи на кантара видях прословутата 8 -ца /Пейката на осмиците ако може да се посгъсти/. newsm44Много съм щастлива то не бе инвестиране не бе чудо Grinning

Лек и отслабващ ден на всички!

# 410
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Адашче, ЧЕСТИТО!!!  bouquet
Аз мисля скоро да излитам оттук, така че, с единия крак съм станала!!!
Някой от пейката на седмичките ще става ли скоро - ДАВАМ ВИ СЕДМИЦА максимум!

# 411
Катета, абе вие пак ли първи... абе сън не спите,бе...  Hug
Катя*, честито намаление!   bouquet
Катяджин, аз като си тръгвах от седмичките, оставих 2 места( толкова заемаше дупето ми...), така че спокойно- бутай се, ще се сместиш и за още една Катя място ще остане Simple Smile Браво за свалените килца досега!   bouquet
Аз днес и утре,пък може би и до петък няма да се меря. реших да следвам примера на Вещи и да се качвам на кантара с една идея по-рядко...Сега си омитам триците и отлитам.
Хубав, слънчев и отслабващ ден на всички!   Nature Sunny

# 412
Добро утро момичета!  newsm53

Катя*, аз аха да ти направя място при осмиците, като отида при 7-ците, ама....   ooooh!
Goody!  wavey

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 08:18 от baci

# 413
Добро утро,
грабвам кафето и количката  Grinning
Катеджин, аз от месец съм ти освободила едно местенце, ри 7-чките. За теб, го пазех  Hug
Бачи, теб при 6-ците, ще ти запазя  Wink С твоята упоритост - заслужаваш го  Hug   bouquet
Аз, тази сутрин, съм много щастлива  Grinning Видях най-после 66 кг, на кантара. Май, ще го давам по-често на приятелката, та като го няма да се раздрижват килцата  Mr. Green Ей, то не остана, ама ще го мисля. Моята щерка ми вика, да съм отслабнела до 58 кг - веселячка  hahaha Ще ходя, като скелет Naughty
Росченка  Hug
Гуш на всички, и нямаше да успея, без вас   bouquet

п.с. Бачииииии, ще те чакам  Peace

# 414
 Амери  newsm03 дано имаш търпение да ме чакаш там Simple Smile))

# 415
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes привет, привет  Hug Hug Hug

малко ще помълча  Joy дъФча трици, пия кафе и чета  Mr. Green

hahaha мале, мале, то като реклама за първа инвестиционна бре   Joy Joy

айде, нов ден - нов късмет  Peace

бачиииииии - аз ще си те изчакам пък  Crossing Arms

# 416
Добро утро, момичета! Hug Нещо снощи сте били доста разгорещени. Не обръщайте внимание на заядливките, които не четат, а само се заяждат. В крайна сметка присъствието във форума е по желание. На мен ми липсвате, но се налага да съм извън обхвата на компютъра. Може ли някой да ми отговори на един тъп въпрос - в трета фаза може ориз, картофи, макаронени изделия  и т.н. - например по 150-200гр. в нишестените дни.  Praynig Тези 150-200гр. в сурово или варено състояние ги имате впредвид.  newsm78(макарони 200гр. сурови или 200гр. варени, защото не е едно и също и не смея да ги ям засега). Може да ми отговори някой на лични. Мерси предварително!    bouquet

# 417
  tiptoe
 search
 55 tongue
 newsm66
Whaasup
 wait
 Grinning hug lovekiss
 Hamburger
 sun 
 reverance  byeuu

# 418
Знам че се повтарям но може ли някой от 3 фаза да ми напише как си е разпределил седмицата Praynig Praynig Praynig
Нещо ми се струва че няма да мръдна от тези кила. newsm78

# 419
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това съм си го преписала за трета фаза (когато -тогава)  Blush не помня на кого е
Обобщение
Нишестени - 2 пъти седмично
Гала - 2 пъти седмично
Останалите неща - всеки ден.
Задължителен протеинов ден.
за 3-та фаза:
1. В дните, когато имаш гала вечеря, през другото време си ядеш ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб, сладко е разрешено на гала вечерята, но само 1 малка порция (това важи и за останалите нережимни неща в галата).
2. В дните на ПЗ се ядат и плод, и хляб. В протеиновия четвъртък - НЕ.   
3. Когато имаш нишестени - позволява се само 1 порция от 200г за целия ден, през другото време си ядеш  ПЗ+плод+2 филии пълнозърнест хляб.
4. Сиренето - 40 г на ден, може да е и обикновено или кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт