Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?
ееех Мег
Не съм аз на аватара, но си сложих тази снимка, защото малко ми заприлича на мен като бях с по къса коса
! Дори в най-пълния си период не са ме обявявали за пълна, а по-скоро за добре гледана, ама лелка, що така бе - вярно, че вече някоя майка или баба на дете ме нарича по някакъв повод "лелята", ама като ми каже някой маршрутаджия "момичето да седне" направо ми е кеф - те повече ги разбират тези неща. А по-мналата седмица, голям майтап - слизам аз по едни стълби в детския кът и държа дъщеря си за ръка да не се простре надолу и една майка вика на детето си - "чакай каката да слезе" и на мен като ми стана едно благо, чак отидох и разказвам на една приятелка как съм се изкефила и докато го разказвам, осъзнавам, че детето на тази жена беше по-малко от моето и най-вероятно е ставало въпрос за дъщеря ми - каката! голям срам! Ама започна ли се вече да се бъркам на мен ли, на нея ли говоря?!? 

... ще работя до термина на Генева и след това ще помагам от вкъщи и ще ходя два пъти седмично на скифка да не "изтървем коня в реката" , както се изрази биг бос ... Нищо ,че аз от сега съм го поизтървала, до края на май чак ще го загубим ... просто не смогвам вече
.Много ми заспало днес,ама исках и аз да се включа,затова няма да пиша много.Това ще ми е 1 раждане,а като знам какво е тук се чудя дали въобще да родя в Бургас...Ами мами стискайте ми палци този път всичко да мине добре

Нищо чудно, че имаш толкова красиво дете, а и второто със сигурност няма да ви отстъпва 
ми регулира ми се теглото, кръвното, хемоглобина... винаги досега са ми били на ръба на долната граница... А НИКАКВИ лекарства не пия, дори витамини не пия