КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 20

• 15 390
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Не личи ли?
Че съм по цял ден във форума.
След като ви писах,че не съм добре по новините чух че наистина има такъв вирус.
Станах на парцал за отрицателно време.
Ако знаете каква вятърна буря е в Габрово!

# 196
  • Пловдив
Десииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се че си оздравяла мила?
Тука също излезна вятър и чак на буря го кара от време на мреме .Цветята и аз ги пребрах вътре в терасата, да не вземе да падне някое съндъче на нечия глава. ooooh! Joy Joy Joy

Ето ви малко избрани моменти с бебета много смешни и сладки. Joy Joy Joy Joy

http://www.vbox7.com/play:e0cddb88

# 197
  • София
     Един час мина само и вече небето се изчисти и грее слънце.А беше толкова облачно и мрачно,че се чудех как така още не ме болят кокалите...Възможно ли е да ни се размине лошото време, което прогнозират?Имам едни китеници за пране и исках тия дни да свърша тази работа.Но чух някаква прогноза за ураганен вятър и се чудя какво да правя.

# 198
  • София
 Party Joy Joy Joy Joy JoyоБИЧАМ БЕБЕТАТА!
Нашето  още спи следобедния си сън ,в почти челна стойка.
Много валя,ама сега пак изгря слънчице. sun

Гъбка много ми се услади smile3534

# 199
Здравейте и от мен! Hug
Направих го като за световно на изкуфяли баби! smile3515
Нали разбрах от Яжка , че по света вали, като примрачня тук реших да се изхитря, зарязах работа и хукнах към къщи да се спасявам и то плисна , ама порой. Да не мислите , че взех и се скрих на сухо!  smile3521
Не и аз! smile3534. Не бях виждала мокра кокошка, ама сега разбрах за кво иде реч.
Все едно че излязох от ваната - цялата мокра, тече от мен , обувки ми пълни. Едва се съблякох - залепнало по мен. Е , като си дойдох понамаля.
Сега съхна и чакам да се усили , че да изведа кучето ! Нали съм стилна баба! smile3501

# 200
  • Пловдив
МАРСИ  ЕЕЕЕЕЕЕ сега вече знаеш какво е мокра кокошка налииии
Тук при нас само духа силно , хич и не иска да завали да измие прахоляка .На кълба се носи вън пясък и прах. ooooh! ooooh!
МАСТЕРЧЕЕЕЕ-къде сииииии  newsm78 newsm78 Да не си се качила на кантара и да си си глътнала граматиката. ooooh! newsm78 newsm78 newsm78

ИЛИ СИ БИЛА НА ПЛАЖА.
smile3533 smile3533 smile3533

# 201
  • София
     Марси,аз съм виновна, защото само се оглеждам и ви дезинформирам.Ама тази седмица ако знаеш колко работи о...х...

# 202
  • Пловдив
Жабче да не намери някой дедко та му се увеси на врата newsm78 и никаква те няма . newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 19:31 от zi4e

# 203
  • София
Ще се справя с компа,взимам мерки...

# 204
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Хахахах къде дедко бре , Зичето.  hahaha
Ходихме със свеки избрах всички , купихме го и даже го докарах. Crazy
Като стане готово ще го изфотам и ще се изфукам.  Blush
След това дойде майстора дето ще прави кухнята да уточним , къде , какво и защо.... и то станало довечера.  Joy Joy Joy
Рекох на свеки да избира плочки , цветове , батерии и т.н. , но тя рече квото избера аз , та даже и парите ми даде да са у мен и аз да се разплащам и квото трябва да купувам. Е не е ли свеки мечта?  Hug

# 205
Къде ги тези свеки - мечта, Жабче...моята отдавна я няма. А свеки в мъжки род хем е на линия, влага разбиране и вика "ОК", хем  реално се отказва и опъва като рак на бързей!
Пак забягвам, наготвих всички възможни манджи за два дни и изчезвам, без да съм изчела последните няколко теми, ама и вас си ви бива с тази продуктивност...и със завидното настроение! Дано никога не ви напуска и малките ни съкровища да са основната причина за него Hug Hug Hug! А Емка пак ми болничка, за кой ли ореден път, сега с ангина...то не бяха вируси, хреми, то не бе чудо....!
   Ох, как ми липсвате... newsm51! Много си ви обичам всички! Heart Eyes

# 206
Е пък стилна съм си! smile3534
Чаках, изчаках хубаво да спре дъждът , даже просветна и тогава излязох - резултат : втори комплект подгизнали дрехи и обувки и втори път мокра кокошка! smile3514
Но имам утеха - след като се борих няколко дни успях да си стъкмя албум и нета (както и да се казва там).Много съм горда! newsm47
И ще пробвам да покажа орхидеята си newsm78

Лелееееее СТАНА!
Отивам да се суша!

# 207
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Арита , привет миличка.  Hug
С тез грижи , съвсем се загуби , но време има за всичко.  Peace
И малката принцеса да оздравява и да не тревожи баба.    bouquet
Мойта свеки в момента е мечтата на всяка снаха.  Party

Марси , е нЕмам думи кокошчице.  Mr. Green Ти днес все в банята киснеш.  hahaha
А за орхидеята - прекрасна е.   Heart Eyes

# 208
  • Пловдив
АРИТА ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА МИЛА.
Дано грижите ти намалеят и да се върнеш при нас и да пошеш по често.Емито да се оправя бързо, за да не ви притеснява ,но децата са така Арита всички минават тези болести като малки и само притеснението ни остава.
МАРСИ-ти днес май си решила да разбереш до колко носи кожата ти на подгизване.
Орхидеята ти е великолепна.Падна ми ченето.

# 209
Здравейте приятелки мили!
Арита дано малката принцеса се оправи бързо.
Марси ми то днес ти е вървяло по вода бе душко.
ОООО Жабурано чужди пари и аз ги харча много бързо. Laughing Laughing Laughing
Щом етажа е за теб правиго както ти си знаеш.
За всички от темичката ни.

Общи условия

Активация на акаунт