КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 20

• 15 394
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Браво, Мастерче ! Дано с това започне един късметлийски период и те държи много дълго!

Ех,Марси......Благодаря ти от сърце.....Обичам ви всичките!
Дидеее,пожеланието ти ме стигна  Joy  Joy Минах точно за 5 минути.....

# 181
Зиче, аз сега не съм го гледала Иван , но от момента в който го видях за първи път , имах впечатление , че е едно психическо неуравновесено момче и че има нужда от специализирана помощ. Неубедителна ми е идеята , че прави шоу. Дано успее да се справи с проблемите си, защото мисля , че е способен и би имал бъдеще.

# 182
  • София
Тайна предаването но Иван Ангелов гледа ли го ?Знам че го харесваш.
Ето го в три части.

http://www.vbox7.com/play:8f15c367
http://www.vbox7.com/play:47c2fc7c
http://www.vbox7.com/play:806dc4b1

Моето мнение е че това момче има нужда от помощ на психолог. ooooh! ooooh! ooooh!
Наистина го харесвам как пее, но няма мярка с лигавщините.Гледах го, изпуснах го по телевизията, но после гледах клипчетата.Все се надявах да се стегне и да покаже какво може, но не би.А наистина има талант, но много рано му се замая главата от славата.

# 183
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ БРАВО НА ТЕБ. newsm44Сега вече стой спокойно. Hug Hug
А за Иван да ви кажа че не мисля и че пее кой знай колко добре, но Мастерче може да каже това ,тя е специалист.Много ме хвана яд че изгониха Пламена а него оставиха .Да не би по -хубаво да пее от нея .
Тайна какво мила да се стегне това невъзпитано момче ,виж че се държи нагло и невъзпитано не само в мюзикъла и въобще си е такъв .И  не му се е замаяла главата от славата тя си му е замаена от както се е родил.
И не знам защо изобщо гърмят за него навсякъде , ooooh!като той въобще не го заслужава да се занимават с такава отвратителна личност като него. ooooh!Има къде ,къде по достойни и талантливи млади хора от него Peace
Да разведря обстановката че се изнервих с този Иван
Смешни случки със жени
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
http://www.vbox7.com/play:363653f1

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 13:18 от zi4e

# 184
  • София
аз пък гледах пей с мен и от много одавна не бях плакала от изпълнение. Стана ми светло на душата...  От песента на Десислава и Мелинда  по Андреа Бочели...   http://www.vbox7.com/play:5cb1d77c smile3518

# 185
  • Пловдив
Шпунц и аз и мъжа ми ревахме  newsm45 newsm45 на тази песен като магарета.Вики ни раздаде хавлии да се бършем  Joy Joy Joy Joy
За това казвам че има такива таланти като Деси и Мелинда ,че да настръхнеш, и никой не ги забелязва ,а такива  клоуни като този лигльо му се кланят едва ли не и го поущряват. #Cussing out

# 186
  • София
    Момичета успях да се прибера преди дъжда.Гледам, че днес сте на музикална вълна.
    Мастерче,браво на теб, че си приключила с данъчната декл.Но искам да те попитам знаеш ли как ще работят след празника.Аз няма да мога да подам поне още 5-6 дни,че имам да събирам още бележки.Нали пощите ще работят на 28 и 29 април!Да не са ми криви сметките?

# 187
Хайде днес аз да поднеса следобедното кафенце ! Grinning

Може и с цигарка! Laughing

# 188
Мерси за пищната следобедна почерпка , Гъбката! newsm03

Напълни ми очите!
А на всички баби - сегашни и бъдещи пожелавам последната снимка да стане действителност някога! newsm10

# 189
  • София
Благодаря за почерпката и пожеланието!

Защо Господ е създал първо мъжа, а после жената?
       -Защото не е искал някой да му се мотае и да го учи какво да прави.

Защо след като е възкръснал Христос се е явил първо на жените?
       -Защото е искал новината да се разпространи по-бързо.

Доказателство, че Христос е бил човек:Бил е мъж като всички останали-казват,че ще се върнат,но повече не ги виждаш...

# 190
  • Пловдив
ЯГЕ какъв дажд бе пиле тука от жега не може да се трае.Вътре в къщи е 28 градуса а на вън представи си какво е.Дано и тук да дойде малко да ни разхлади. Hug Hug

# 191
  • София
     Зиче тука вече вали.От обяд слънцето се скри и сега е по студено и влажно.Вероятно всеки момент ще почнат да ме въртят кокаляците...

# 192
Вие наистина много сте напред с материала, аз просто не мога да ви догоня, колкото и да бързам.
Понякога се чудя, кога успявате с всички тези красоти да ни зарадвате. Благодаря на ВСИЧКИ ВИ.
Пожелавам ви приятни празници! newsm51 smile3525

# 193
Иуху, здравейте мили бабчета.
Минавам да ви видя.
Гледам пак си похапвате и то високо калорични храни.
Всички си на лице.
При нас има все още слънце,но излезе вятър и пак ще има да прибирам цветята.
И тъй като сме на празнична тема за предстоящи празници ето един виц от мен.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В един манастир старата игуменка намерила в двора един употребяван презерватив. Решила да събере всички монахини и да им каже за това. Наредила по-старите монахини на първия ред, а по-младите на втория ред.
- Около манастира обикаля мъж.- рекла игумеката.
- Боже опази! Боже опази! - казали от първия ред.
- Хи- хи- хи! - се чуло от втория ред.
- В манастира е влизал мъж.- казала игуменката.
- Боже опази! Боже опази! - чуло се от първия ред.
- Хи- хи- хи! - казали от втория ред.
- Намерих използван презерватив. - рекла отново игуменката.
- Боже опази!- казали отпред.
- Хи- хи- хи! - чуло се от втория ред.
- Но презерватива беше с дупка. - отговорила игуменката.
- Хи- хи- хи! - казали отпред.
- Боже опази!- чуло се отзад.-----------------------------------------------------------------------

# 194
  • София
Деси,как си?Оздравя ли

Общи условия

Активация на акаунт