КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 20

• 15 400
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • София
... на фона на 15-20000 , ламината е бЕл кахър и то за една стая 20кв.
Благородно ти завиждам за "фона"  Grinning Де и аз да го имах, само щях да поръчвам от нета Peace.

# 166
  • Пловдив
Жабче пак ти се отвори парашута за скитане .Много обичам да ходя да пазаря нещо да дома кеф ми е .Тъй че ти пожелавам приятно избиране и хойкане.И да купиш най хубавите неща. Hug Hug Hug Hug

# 167
Пъ аз днес ще се анимавам с подаване на данъчна декларация... Sick Sick Sick Sick Sick ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ГАДОСТ ОТ КЛАСА!!!!!

# 168
Здравейте! Вече съм на работа. Благодаря за красивата закуска и за приповдигнатото настроение , което ми докарвате! Hug

Шпунц , специални благодарности за нежната и поетична нотка , която внасяш! smile3525

Тайна , направо се пренесох във вас - ще стане уютно и приятно! Ползотворен ден!
 smile3503
Жабке - успех в избора и се забавлявай! newsm10 - много е приятен ангажимента ти!

Габи, Яжке, Мастерче, Моничка, Зиче , Шпунц , Тайна , Жабка и всички други , които още не са се появили днес -
пожелавам ви един усмихнат и успешен ден , с много приятни емоции!

# 169
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви , сега отивам да си взема едни билки и после със свеки хукваме на пазар.  Crazy
Тайна , пожелавам ти го мила.   bouquet Ма от толкова години все ние правим ремонт - изолация на къща , целия двор като пътеки , озеленяване .... , стълбище ... дограма , съобще всичко , дано сме заслужили да направи етажа така както преценим ние по-младите. Нали и сега е самичка , та все се осланя на нас , за лошо за добро , все съм аз. Това каза че е за това , че и помагам.  Hug На тоя етап не се оплаквам , въпреки , че и лошо е правила , ма айде пиши го забравено.  Joy
Мастерче , успех и много търпение.  Hug

# 170
Мастерче, съчувствам ти!  Голяма досада е!  Ще си мисля за теб - морална подкрепа от мен!  newsm51

# 171
  • София
Марси, благодаря за пожеланието! Heart Eyes

И аз да пожелая весел ден на всички и ставам!

# 172
бЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата.....Ще си мисля за вас,че още отсега съм се изнервила дано да минем днес,че.................Ще дам отчет после.....

# 173
  • Пловдив
УФФФ Whistling Мастерчеееее годост си еееее ooooh! ooooh!
Марси и на теб приятен ден.
Хайде още видео.

Уж потръгна всичко добре newsm78 newsm78 newsm78
Без коментар. Joy Joy Joy
Късметлии хора ooooh! ooooh! Whistling

# 174
                        Добро Ютро и от мен!
                        Пиша ви от 8 ч докато намеря картинката и Неда се събуди и като се започна сутрешната церемония стана обедно време. LaughingЕй,какви вкусотии сте подредили,ама аз сутрин съм на кафе и цигара.
                        Зиче,мерси за настроението.
                        Лек ден на всички и до довечера,че ние излитаме с пършингите.Времето пак ще се разваля и да се порадваме на слънчицето.
                        Приятен шопинг на ремонтиращите се.Ние вероятно ще започнем по-късно,че не сме довършили.
                        Мастърче,аз подадох декларациите за няма и 5 минути пожелавам ти моя късмет. Peace

# 175
  • Видин
Привет, кокониии! newsm03
Само минавам да ви поздравя, че имам много работа. Crazy
След обяд се надявам да се включа за повече.
Весел ден! newsm51 smile3525 newsm51

# 176
  • Пловдив
Диди, Жаки хубав ден момичета Hug Hug Hug

# 177
  • Пловдив
Тайна предаването но Иван Ангелов гледа ли го ?Знам че го харесваш.
Ето го в три части.

http://www.vbox7.com/play:8f15c367
http://www.vbox7.com/play:47c2fc7c
http://www.vbox7.com/play:806dc4b1

Моето мнение е че това момче има нужда от помощ на психолог. ooooh! ooooh! ooooh!

# 178
Успях,успях,успях  newsm44 newsm68 newsm68 newsm44

Подадох без да чакам....Улучих момента,щото след мене стана.....  ooooh! ooooh! ooooh! стълпотворение.....Уф!

# 179
Браво, Мастерче ! Дано с това започне един късметлийски период и те държи много дълго!

Общи условия

Активация на акаунт