КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 20

• 15 370
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички! Аз докато се появя , то станало почти добър ден smile3532
Благодаря за предоставените вкусотии и красотии! smile3525

Жабче хукна по покупки - да и спорен и успешен денят!
На всички работещи и не работещи - забавен и ползотворен ден!

# 241
  • София
Момичета здравейте! Отдавна съм станала,но съм подхванала една работа,дето днес трябва да я отчета.Нямам време да се обърна.Благодаря ви за кафето,закуската и веселото настроение.По късно след обяд ще се включа.До петък ми е адски натоварено,после ще почивам.Лек и успешен ден.

# 242
  • Видин
Добро утро и от мен! Hug
Немога да ви изчета бе, мацки Shocked
Един цветя сте показвали, едни красоти направо ми се изгледаха очите
Ние правим ремонт на село и като поприключим ще ви покажа моята градинка Grinning
Лек ден от мен на всички бабетки- кокетки и момичета-кокичета Hug

# 243
Яге , последното цвете е донесено от планината - расте по скалите ,ние му викаме алпийска роза?! Не знам защо newsm78, цъфти и си го обичам , ама не е културно цвете! newsm62

А пък дебела Мара викаме на другото и с него си се лекуваме - и помага. Явно в различните краища има различни Дебели Мари! smile3532

Гинко билоба  е уникално дърво, което няма живи родственици. То е класифицирано в свой обособен отдел и е едиственият съществуващ и днес вид в този отдел. Гинко билоба е един от най-добре известните примери за “живо изкопаемо”.Гинко се отглежда из цял свят по паркове и градини, като изключително добре понася токсичните градски условия и атаки на вредители. Четири дървета гинко са оцелели след атомната експлозия над Хирошима, само на 1-2 км от мястото на взрива. В България гинко се среща сравнително рядко като парково и/или декоративно дърво.Съчетанието от устойчивост на болести, неподатлива на насекомите дървесина, и способността да образува въздушни корени и леторасти правят гинко много дълголетни, като за някои екземпляри се твърди, че са на повече от 2500 години – има данни за 3000 годишно гинко в Китай.Видът Гинко билоба е включен в Червения списък на застрашените растения на IUCN .

А гинкото си го хванах преди две години - в Русе в парка има няколко дървета - стават много големи, през есента имат едни плодчета като жълъдчета, ама мекички с костилки и миришат  отвратително.

А това са моите две дръвчета         

снощи след дъжда Simple Smile . Ама не знам какво да ги правя newsm78 newsm78
(Яжка снощи ме попита, затова съм толкова досадно изчерпателна! Embarassed)

# 244
Марси,а акто вземеш това плодче(дето мирише ужасно...на мен ми мирише на повръщано...) веднага ли го засаждаш?Махаш ли му нещо от меката част или направо с месещата част го заравяш?
 Питам,защото искам и аз да си захвана тая година......

# 245
  • Пловдив
Марси ще си го засадиш на вилата ,на село ,пред блока. Hug
В съксия това дърво не расте. Joy Joy Joy Joy
Мастерче нещо ми бягаш  Naughtyпо тъча ейййй Joy Joy  bouquet

# 246
  • София
Здравейте момичета!

Благодаря за хубавите закуски и кафенца!

Искам да ви попитам ей това как се казва и как се сади, защото много ми харесва за балкон?

# 247
Мастерче нещо ми бягаш  Naughtyпо тъча ейййй Joy Joy  bouquet[/color]
Тука съм бей .....цЕл ден даже.... Joy Joy Joy

# 248
Мастерче, аз си изкопах изникнали под голямото дърво в парка - съвсем мънички бяха , имаше доста, после изчезнаха newsm78
Ама преди бях пробвала от плодче - както е цяло - стана.
А на теб за какво ти е? Къде ще го посадиш? Защото аз се чудя какво да ги правя моите сега smile3506

Да бе ама есен много мирише - трябва някъде по-надалеч, Зиче. Затова му се чудя. newsm78
Преди години бях видяла в един цветарски магазин в Габрово бонзай гинко (и магазина така се казваше), много красиво беше. Дори тръгнах да го купувам , но не се продаваше - бил им талисман. Ама аз не се наемам да си правя сама бонзай , така че им търся дом на моите! newsm53

# 249
Ми за какво да ми е.... newsm78  Да изникне,да го погледам,да видя какво ще стане от него.....Ако не мога да го гледам в саксия ще го засея в парка....

# 250
  • Пловдив
Марси сей го бе пиле но по далеко в края на двора защото като почне да капе плода под дървото става джибри  Joy Joy Joy Joy
Мастерче а като си там нейде си що не пишеш ааа.. Crossing Arms ами се спотайваш newsm78 Hug Hug

# 251
Ми щот имам шнорхел в устата и не мога да говоря ,а не мога да пиша щото плувам бе  hahaha  Joy  hahaha  Joy  hahaha  Joy Я виж как махам с ръцете....Ша потъна иначе.... smile3533 smile3533 smile3533

# 252
  • Пловдив
Моето отечество любимо. #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кола маска на мъж

Ако дойда къде Софето май наистина ще потънеш Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
  • София

Мисля си за Янчето,че по техния край имало торнадо. Едно лято такова ни бе измъкнало бетонен кол на асмата в двора,и изкоренило една слива. Тайна немога да се сетя за това цвете прилича ми на великденче по листа,ама такова шарено не съм виждала.

Баба хипарка

# 254
  • Пловдив
ЯНЧЕЕЕЕЕ КЪДЕ СИИИИИ newsm78 newsm78 newsm78Да не те отвя торнадото бе пиле Hug Hug Hug Hug Hug
Тайна  петуния-мисля че е това newsm78

Ето и линкове за петунията .
http://www.zeleno.bg/?action=view&docid=10&catid=58
http://www.zeleno.bg/?action=view&docid=62&catid=74

Общи условия

Активация на акаунт