Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 610
  • 490
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Искрено се възхищавам на постигнатите  резултати,които сте посочили в табличката.
Мисля и аз да се включа, но преди това да ви попитам някои неща.
Сигурна съм,че сте ги обсъждали вече,но нямам физическата възможност да изчета всичко което изписано.Ако може някой с по две думи да ми отговори.
Въпросите ми са следните:
1.През какъв интервал от време провеждате курса с плодове?
2.Каква е средната му продължителност?
До този момент съм правила няколко курса на пълен глад, но никога с плодове.Предполагам, че няма да е проблем да изкарам и по-дълъг период, но все пак е друго да те посъветва някой, който вече е минал от там.

# 286
Тук съм и аз!Кой каза че съм изчезнала! wavey
Минавам,чета ви,ама смея ли да пиша как си хапвам-грехота е!Радвам се,че има нови плодчета-на всички- welcome
Велвет,аз не съм критерии за нещата и защото съм анти правилата,няма да отговоря на въпросите ти!Аз свалих и сега 4 дена ям,3 не ям-и много спортувам.Не казвам,че е правилно,но ми е добре!
Лека ви нощ и давайте напред! Peace

# 287
Ей, Хепи я да ти се скарам малко на теб. Аз не помна да си качвала снимки. newsm78 Не те познавам още.  Rolling Eyes Срамота е. Naughty  Засрами се и утре да качиш. Целувам те!!!  Hug

Миранди споко миличка и аз съм така, но си обичам темата  Heart Eyes и вас си ви обичам  Heart Eyes и се чувствам гузна като не мина.    Embarassed Голяма работа като не се знае кога ще  hahaha започнем.   Hug

Анджи а така. Ти се появявай за да помагаш на другите момичета, пък си яж каквото си искаш.  Mr. Green  Hug

Velvet_nn11 Добре дошла. Иам кой да ти отговори. Не искам да кажа нещо, което не е правилно. Много минуси ти пожелавам

Бенито знаех си Ти можеш да намериш решението на проблема и да дадеш правилния и точен отговор.  Heart Eyes Hug

# 288
Здравейте, отдавна ви чета и сега се престарших да се запиша при вас.Имам много голям проблем с килограмите.Няма да казвам  засега колко са защото ме е срам дори от мен самата ,че допуснах да стигна дотук.Сигурно с Embarassedъм най тежката мацка записвала се в тая тема.От3 седмици намалих храната и резултате 4 кг.надолу но е бавно а имам много да свалям  и затова смятам да започна серии от 10- дневни гладувания месечно.Незнам дали е малко ама понеже ще ми е трудно отначало реших да почна с толкова пък ако се справя с тях може и повече дни .Значи от утре минавам на 10 дневно пиршество с любимите ми   ягодки и череши +чайче, но без мед ,че не си падам много.Желая успех на всички в борбата с килограмите.  bouquet
А, и още нещо  понеже повечето от вас имат опит вече с тая диета сигурно са изпитали разни неща за стягане на кожата на лицето.Моля ви препоръчайте ми някакъв крем или упражнения .С тялото ще се опитам да се справя с упражнения ама с лицето... Sad

# 289
Еванджелина,добре дошла!Няма какво да се престрашаваш,ами направо влизай с взлом!Тук всеки е добре приет!
Само да те успокоя-ти ако издържиш първите няколко дни,следващите не са трудни!Самото начало е кофти,после се свиква.Така че ако преодолееш началото,не спирай на 10 ден,а продължи!Зависи как се чувстваш все пак.Аз от раз направих 53 дни глад(силно ще е да кажа плодуване)  и все още съм жива,пък и здрава!
А за кожата вече не мога нищо да кажа. newsm78С нищо не съм се мазала!

# 290
angyL.A. ти си невероятна .53  дни Shocked  bouquet .. просто нямам думи.Ти сигурно си имала малко кг. за сваляне затова не са ти се отразили на лицето и не си търсила кремчета и др. като мен.Ама аз имам огромно  2-цифрено число килца да свалям  и  както съм опъната като барабан сега  можеш да си представиш какъв ще е резултаът накрая ..Ох като се замисля по добре да съм сбръчкане  така и така вече гоня 38  няма къде да им избягам накрая ще ме спипат тия бръчки  Joy ама по добре да ми е леко ,че от тия кила почва и здравето да ми се съсипва.Аз отсега да си призная ,че ако устискам 5 дена на чай и плодове  пак ще съм доволна и после ще ми е лесно да продължа .На мен първите 3 дни на диета и глад са ми ужасно зле, не че се чувствам толкова гладна а  се чувствам мноого зле и всичко почва да ме боли обикновено това ме отказва.Ама тоя път съм нахъсана. Особено сега след като изчетох за 2 път  тая тема ,трудно е сигурно но не и невъзможно .Разбира се ,че няма да се откажа ако успея да мина тия 10 дни въпроса е да устискам дотам ,че за 1 път в живота си ще гладувам толкова време Embarassed

# 291
Добро утро на всички малки сладки лодоранки!!!!!!!!! Чувства се раздвижване в темичката,което много ме радва.Давайте смело напред ! Просто го направете обичам ви и съм с вас! Ето и чайчето :

# 292
И аз съм тук   bouquet
Снощи прегреших с малко салата, но от днес КРАЙ НА ЛИГАВЩИНИТЕ!!! От работа- право в къщи и никакви отклонения по кръчмите, където храната дебне  Shocked Joy Ами пък един месец ако трябва монах ставам, но няма пък да продължавам да нося 18 кг лой върху себе си  Sick
Така. Сега, от днес започва тридневната фаза на луната, та си мисля да се изхранвам само с водичка и медец. Ако ще се издъня, то ще бъде с плодове, така че пак не се брои за издънка, нали?
Успех, плодчета, хубав да ни е деня и довечера със сигурност ще бъда тук да отчета първи успешен ден! Еееех, това гадно "захапване"...

# 293
Добро утро!!!

Много минуси на Лилето и Еванджелина!!!  Peace  bouquet

Давайте момичета!!!   bouquet

# 294
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте  bouquet
Влизам да докладвам Flutter
Вчера 1 ден мина с 2 чая с мед,1 ябълка и 2 кивита.
С водата съм мноооого зле.Хич не мога да я пия.За вчера имам само 0.500л. мин. вода Embarassed
Днес до сега съм на 2 чая и 2 ябълки PeaceА, вода... Embarassed Embarassed Embarassed
Кажете момичета как да се науча да пия вода.Хич не я обичам Embarassed

# 295
Ей сладурчета къде сте?  Hug

ooooh! Ама на това готино време как се седи у дома. Не става. А щом се чувствате добре, не се прибирайте.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
  • София
Добро утро плодоранки!
Поставям началото на ден 5 ти!
Пожелавам ви прекрсен плодов ден днес!

Hug  bouquet Hug

# 297
Добро утро ,слънца мои!!!!!!!!!!!! newsm51 Аз си фрешувам заедно с вас ,килата са 48.Цункам ви много и ви желая успешен и усмихнат,слънчев плодов ден! newsm44
Бенчоооо,разкажи играта на килата!!!!!!!! Hug box
Енжи,Петя,Лилето,Раличка,ЕвАнджелина,Велвет,Хепи-уишче и разбира се Миранди! Айде отбора ! Лято иде ,сега е момента да плодуваме,че много скоро почваме да мятаме краченца по плажовете!!!!!
Ето и първото чайче !!!!!!

Геринцето дето плодува да не се спотайва ,а да идва тук на линия!!!!!!!!!!!

# 298
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте, мацки  bouquet
Започвам 3-ден.Чувствам се добре,но кантара не отчита минуси за сега SadЗа това мисля днес да съм на 2 чая(сутрешен и вечерен) и само 2 ябълки.Без сладки плодове и без мед Praynig

# 299
Здравейте и от мен! Аз съм втори ден на диетката! Засега доста успешно държа фронта! Ще пиша пак да споделя как се движа!
Успех на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт