Плодове и чай с мед - 27 част

• 20 986
  • 490
  •   1
Отговори
# 435
Признавам си БЕЗ бой  boo хапнах преди малко, но не бе плод, е не бе и сладко, но ядох...  Banghead Мъкаа  cry

Утре пак дилема ша имЪ...  box

Водка с лед и Суха мащерка да виждам какво има на пазара, но не са ми вкусни нещата... повредила ли съм се от предишните месеци на плодове незнам... но не те са проблема, а проблема е на психична основа...  Confused Сякаш диня си обичам най най сега за лятото, но не съм яла още и незам дали на нея бих могла да ''захапя''...  Innocent

Срам ме е да кажа каква я свършиш с килата, но е зле... ще си призная само да почна и да има резултата ша ви се ''похваля''  tooth

А Гери е заета с работа до колкото знам...  Rolling Eyes Heart Eyes

А Фроузън Лейди не съм я виждала отдавна сякаш, наминавала ли е на сам?  newsm78 Hug

Раличка кога ще слабееме и ще плодуваме се питам аз ...  spoko

# 436
Ей мадами спите ли вече?Аз тая вечер бях на кръчма и да ви се похваля не хапнах нищо ,ама пийнах една чаша бяло вино ,май прегреших ,ама карам напред.Сега лунувам и утре ще има глад.Айде утре ситрин ще пиша за резултати.Целувки на всички  bouquet!

# 437
Здравейте момичета! Приятно ми е да се запознаем. Вече 8-ми ден плодувам и доста се радвам за проявената воля, макар че само 1-2 килограма съм свалила (целта ми е 10). Ама съм заредена с търпение.
  Желая ви успех и много силна воля. Hug Wink

# 438
Здравейте и от мен!
Май и аз си намерих диета която да спазвам!
Моля ви говорете ми в килца!
Ако спазвам диеткана 14 дни с колко килца ще отслабна¿¿
Щото имам доста за махане ! Mr. Green

# 439
Venilove ,LUIZA2001 добре дошли!!!Миранди,Суха Мащерка,vodka_s_led,Мари Анка,happy_wish,КиСчЕ целувки от мен и лека нощ! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesРаличка къде се загуби???

# 440

newsm43           newsm77

Миранди ще дебелея аз. Animal Pig

# 441
Добро утро мацки!
От днес започвам диетката
и се нуждая от подкрепа!
Лек и успешен ден на всички! Hug

# 442
Venilove ,LUIZA2001 , добре дошли сладурани-плодорани! Hug
Луиза, имаш моята силна подкрепа! Аз плодувам вече 11-ти ден и се чувствам чудесно. Дано имам воля да ги направя 20.
Миранди, мерки и теглилки ще дам по-късно, че озлизаме с дребната на разходка.
Много целувки на всички ви! Heart Eyes

# 443
Добро утро днес лунувам  Heart Eyes
Уча за изпит  ooooh!
Дано организмът ми да издържи това натоварване  Tired
Стискайте палци за утре в 8  Mr. Green  Laughing
Успешен ден на всички   bouquet

# 444
Лейдийз.... тези дни определено не съм в кондиция. Желание да започвам - голямо, но нещо явно отганизма се дърпа. Вчера както си излунувах и второто денонощи, взе, че ми стана лошо и се налойи да хапна нещо по-солидно, а така се бях наточила, че минах и 2рия ден. Нищо, аз съм упорита, ще започвам пак. Дано не става така, че ми се иска да се отърва веднъж завинаги  Praynig
 Браво на всички плодчета - нови и вещи! Много минусчета ви желая на всички от сърце  Peace  Hug
 Ралинка, давай с теб да мъчим да почваме. Утре как ти се вижда за първи плодов ден - сериозен и минусово-мотивиращ  Wink  Hug

# 445
Госпожици плодови, днес отсъствате, надявам се сте плодови и няма скатаващи се плодчета  Wink  Peace

# 446
Госпожици плодови, днес отсъствате, надявам се сте плодови и няма скатаващи се плодчета  Wink  Peace

Аз съм лунна крас(т)авица днес  Laughing  Hug

# 447
Давай, давай, само така! Аз много съжалявам, че се наложи да прекъсна  Sad Дано селдващия път стане 3дневното. Хем е и пълнолуние  Praynig Стискам палци за повечко свалени килца днес и успешно нататъшно плодуване!  Hug

# 448
Давай, давай, само така! Аз много съжалявам, че се наложи да прекъсна  Sad Дано селдващия път стане 3дневното. Хем е и пълнолуние  Praynig Стискам палци за повечко свалени килца днес и успешно нататъшно плодуване!  Hug

Аз от вчера съм така де . Утре дано да издържа  Hug
Честно казано нямам кантар нямам подръчни средства за мерене насам натам  Blush
Купих си едни дънки 29 размер  Crazy Crazy Crazy
Докато не се вмъкна в тях няма да спирам 
а сега ми стигат само до бедрата  ooooh!
Peace
 Stop  Crossing Arms

bouquet

# 449
Хахаха, искрено ме развесели с това за дънките  Laughing И аз съм така, заредила съм едни 12ти номер. Аз ги закопчавам, но са ми тооолкова впити, че имам чувствството, че ако клекна ще стане авария  Mr. Green Мисля, че вляза ли в тях, повече няма да свалям, ама да вляза, де.... кой знае кой акъл ще ми дойде тогава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт