Мирзакарим Норбеков

• 66 588
  • 231
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Чела съм само една книга, но не съм ходила на курс. Считам, че тези упражнения работят, но по-интересно е да се намери и отстрани причината за възникването на заболяването. За това бегло се споменава тук-там (поне в книгата, която четох). Т.е., на мозъка му се казва "ти не си късоглед" и това му се втълпява докато мозъкът го закодира и изпълни. Защо, обаче, мозъкът е генерирал късогледство? Това, което го е накарало да стане "късоглед", е възможно да продължава да действа и би избило другаде. Т.е. методът е чудесен, в съчетание с нещо като психоанализ (но доста по-сериозно)

# 121
Момичета,привет  bouquet Напредвам с четенето на"Опитът..."Стилът малко не ми дапада...До упражненията не съм стигнала още,но тренирам да стоя,седя и ходя изправена и с усмивка на лицето,както е казал автора стягам "мускулния корсет" .  Не е лесна работа обаче,защото аз много прегърбена и отпусната си ходя.Отивам да чета понататък докато спят децата!
Приятен ден!

# 122
Happy2, успех  Hug Simple Smile

# 123
Oblacheto hey,мерси   bouquet На теб също!

# 124
Здравейте момичета!
записвам се да следа темата, надявам се да ме приемете.
Винаги ми е било интересно да зная повече за Норбеков, но уви все не е било времето.

Надявам се, че ще ми допадне.

# 125
Здравей, nora13  Hug

Момичета, преди време попаднах на една книга за суфиите. Разбрах, че и Норбеков се е обучавал от суфи, стана ми интересно и я прочетох. В нея няма методики за оздравяване, а само идеите и принципите на това учение. Написана е много живо и достъпно, лично на мене ми е просто любима книга. Ако ви интересува, оттук може да се свали - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F5%E0%E7%F0%E0%F2

# 126
  bouquet Здравейте момичета,
На всички пожелавам успех и бих искала да ви кажа нещо, но не бих могла по-добре от http://misli.hit.bg/hasanyonetoldyou.html  Heart Eyes

# 127
На всички пожелавам успех и бих искала да ви кажа нещо, но не бих могла по-добре от http://misli.hit.bg/hasanyonetoldyou.html  Heart Eyes
Това е прекрасно!!!
Благодаря ти, че ме разплака   bouquet
 smile3525

# 128
oblacheto hey  Hug , надявах се да се усмихнеш и от облаче да се превърнеш в слънчице. Но.... нищо не става за ден. Ще чакам  Simple Smile

# 129
  • София
Виждам, че доста сте се ентусиазирали на тема Норбеков. Ето ви още една мисъл в духа на Норбеков:"Бъди добра към себе си. Бъди мила. Прощавай си. Угаждай си. В края на краищата ти си всичко, което имаш!"Успех на всички!

# 130

Браво magy65Hug Просълзих се.

oblache, какво става с теб. Надявам се да се похвалиш с нещо.

# 131
  • София
Защо така е замряла темичката newsm78
След две години четене и аз завърщих опита на един глупак, и понеже и аз спадам към отбора на мързеливите мисля да се запища на курс защото не можах да разбера за кръвно как да работя, как точно да визуализирам. За захарта примера беще перфектен с водата

# 132
  • на брега на морето
Здравейте, момичета. Имам всичките книги на Норбеков и тази на Марченко. Чела съм ги многократно. Винаги са ми под ръка и понеже съм разпилян и зает човек си вземам, която ми попадне, отварям на случайна страница и си прочитам по някой пасаж. Винаги ми е било от полза. Аз съм много затворен човек и повече от половината от живота ми е изминал. Казвам го, за да подчертая колко много работа има върху мен. И колко е трудно да се започне отново по начин, който ти е съвсем непознат. Резултатите не закъсняха. Снощи например разтърсващо въздействие върху мен оказа една тема от форума - Искате ли да приличате на родителите си?Нищо особено. Но като гръм ме връхлетя прозрението, че никак не е задължително да им подражавам. А аз през целия си живот съм правила именно това. Почувствах се освободена. Олекна ми. И това само от едно невинно заглавие. Но подготовката бе направена от книгите на Норбеков. Без тях нямаше да го направя. Позволете ми един съвет - комбинирайте ги с книгите на Луиз Хей - Излекувай живота си и Излекувай тялото си. Допълват се прекрасно. Книгите на двамата автори са наистина способни да променят живота ви. Но с големи усилия от ваша страна. newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 133
  • на брега на морето
Виждам, че доста сте се ентусиазирали на тема Норбеков. Ето ви още една мисъл в духа на Норбеков:"Бъди добра към себе си. Бъди мила. Прощавай си. Угаждай си. В края на краищата ти си всичко, което имаш!"Успех на всички!

newsm09 newsm09 Боже,  никога не съм помислила така за себе си! ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ newsm51 newsm51

# 134
Здравейте,
знаете ли дали ще има скоро курс за подобряване на зрението? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт