Мирзакарим Норбеков

• 66 591
  • 231
  •   1
Отговори
# 105
Да прочетеш книга е едно, а да решиш да се занимаваш е съвсем друго. Който е решил да се избави от очилата а и не само от тях горещо му препоръчвам курсовете. Обстановката е изключителна, много е мотивиращо и ефекта е невероятен. Аз съм чела книгите, но започвах и преставах да се занимавам в зависимост от настроенията. Не знам дали ще помогне много но препоръчвам да погледнете как трябва да се изпълни ставната гимнастика на http://rutube.ru/tracks/379594.html?v=2a8132e01fb3881f85bffe43c01c6a34

# 106
Силова гимнастика - Основен курс : http://www.vimeo.com/1194990?pg=embed&sec=1194990

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:48 от magy65

# 107
magy65, благодаря ти  Hug! Много искам да започва със ставната гимнастика, но когато съм я пробвала, ми отнемаше повече от един час. Сега вече ще е максимално ясно.  Hug
Аз реших да се запиша на курса по-нататък. Засега само ще чета книгата.

# 108
Изкарах курса през май.  Основното е не да правиш каквото и да е, а настроението с което го правиш. Цялото внимание трябва да е съсредоточено в определената точка, става и конкретния орган върху който работиш. Всичко трябва да се прави с вяра, че ще постигнеш това което искаш.

# 109
  • Шотландия

На всички, които желаят мога да пратя музиката към повечето упражнения от курса (без "Октава") 
Тринити, може ли и на мен музиката? А защо "Октава" - не?

# 110
magy65 , да, зная, че е така. Просто лекарката ми ме предупреди, че все още съм лабилна и е подходящо да започна курса след време, когато се стабилизирам.

# 111
Nessa, ти къде се загуби?! Сподели как върви курсът и какво е впечатлението ти.

oblache, аз си мисля, че в каквото и състояние да си, курсът ще ти се отрази добре.

# 112
Курсът върви страхотно  Mr. Green Толкова е забавно и зареждащо и всички там са много готини. Забелязвам някои промени в мен към по-добро   Hug
oblacheto hey, ти си знаеш най-добре, кога ще си готова за курса, но не отлагай - при всички положения ще ти се отрази много позитивно  Peace  Аз никога през живота си не съм се смяла и усмихвала толкова, колкото сега. Направо е невероятно и още не мога да повярвам,че това се случва с мен.

# 113
*Nessa*, страхотно, много се радвам за теб  Hug Hug Hug
Момичета, не е така просто може би, не знам.. Но ще отида! Ако трябва отпуска ще си взема през есента и ще отида  bouquet
Triniti, прослушах едната мелодия, много е хубава и вълнуваща. Аз не зная, те трябва да се слушат в по-особени случаи, или може и по всяко време?
*Nessa*, искам да те попитам, как стои въпросът с медикаментите в курса? Препоръчват ли преподавателите да се намаляват и спират? Защото на мене това ми е доста болна тема. Аз имам нужда ако ще една половинка или четвъртинка да пия, но да не съм съвсем без нищо. Ето, сега скоро ще отида на класичеси хомеопат, свързах се с едно момиче тук от курса. Но не бих искала да ме убеждават колко е вредна химията, как трябва всичко да спра и да оставя, много се страхувам от това... Нали в крайна сметка е необходим индивидуален подход към пациента? Всяко такова насиили е и убеждаване ми се отразява зле...
Мисля, че лечителят трябва на първо място да мотивира и да помага на пациента да извърви своя си път...

# 114
oblacheto hey, медикаментите не се намаляват или спират освен ако ти самата не решиш, че вече нямаш нужда от тях  - защото оня ден една жена от курса сподели,че вече няма нужда да пие хапчета за кръвното. Но преподавателите не ни карат да спираме лекарствата - аз в момента си пия хомеопатичните. Също така ще ти цитирам едно изречение от дневника,който си водим по време на курса: " Системата за самовъзстановяване и оздравяване на организма, разработена от академик Норбеков, е учебна, а не лечебна. Ето защо тя не замества никое от лекарските предписания." Така,че записвай се смело - никой нищо няма да те насилва да правиш - единствено съветват да намаляваме диоптрите, които носим или направо да махаме очилата за да свикнат очите отново да работят сами  Hug

# 115
Здравейте!Прочетох с интерес темата и днес си купих "Опитът...".Започвам да я чета.
Тринити,може ли да помоля и аз за музиката от курса?!  bouquet

# 116
oblacheto hey,  състоянията и болестите при които курса не трябва да се посещава са : бременност, психични заболявания, тумор на главния мозък, аневризъм на съдовете на главния мозък и сърцето, епилепсия, онкология.
Противопоказно е също за хора с камъни в бъбреците по-големи от 2 см.  и  хипертоници (но за тях не си спомням над какво кръвно налягане).
Във всички останали случаи няма място за притеснение.

# 117

Тринити,може ли да помоля и аз за музиката от курса?!  bouquet

Разбира се, прати mail-че на лични.

# 118
Nessa браво! Радвам се за теб. сега си спомянм и аз с носталгия за дните от курса.

Облаче, ти при при кой класически хомеопат ще ходиш? При Чамурлийска ли?
Мелодиите е хубаво да ги слушаш само като фон на упражненията, ще ти станат нещо като рефлекс и щом чуеш дадената мелодия, веднага тя ще извиква в теб необходимата емоция и представа.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:02 от Triniti

# 119
Trinity ,ок! Значи няма да ги слушам без повод.
Не искам да ходя при Чамурлийска..разказаха ми за нея лоши впечатления. Една жена от форума ми писа, че ще ми уговори среща в Хомеопатичното общество - http://www.bghomeopathy.org/
magy65, зная кои са състоянията, за съжаление и моят проблем попада в групата, депресия   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт