Мирзакарим Норбеков

• 66 604
  • 231
  •   1
Отговори
# 90
sneji20, разкажи моля , ако искаш, нещо повече за курса!  bouquet

Относно курса - хареса ми! Но ако нямаш 200 лв и можеш да се заинтригуваш само от книгите за да изпълняваш упражненията е достатъчно!
Общо взето според мен курса представлява нагледно четене на книгите му,затова така ти отговарям!
Но определено като гледам как имаш желание е по-добре да отидеш! За мен това беше подаръка ми за миналогодишния ми рожден ден и останах доволна!  Grinning
Питай нещо кокректно ако те интересува!?
Hug

# 91
Triniti, много благодаря, и моля и на мен на мейла да ми ги изпратиш, благодаря!!!  bouquet За добро или за лошо, аз винаги за всичко се впрягам, но се старая да се променя и да гледам по-лекичко и спокойно, възхищавам се на хората, които го могат!! Hug

sneji20, наистина много искам да приложа системата - на курса или по книгата, както стане.  Hug Но в миналото си имам два епизода със заболявания. Норбеков предупреждава, че в такъв случай упражненията се правят под ръководството на специалист... Така искам да се консултирам с лекар, който да е запознат със системата на Норбеков и да ми каже точно за моя случай какво да правя и какво не... Във форума на сайта на Норбеков преподавателите явно много много не четат, за да попитам там ... Sad

# 92
sneji20, наистина много искам да приложа системата - на курса или по книгата, както стане.  Hug Но в миналото си имам два епизода със заболявания. Норбеков предупреждава, че в такъв случай упражненията се правят под ръководството на специалист... Така искам да се консултирам с лекар, който да е запознат със системата на Норбеков и да ми каже точно за моя случай какво да правя и какво не... Във форума на сайта на Норбеков преподавателите явно много много не четат, за да попитам там ... Sad

За съжаление наистина е така, затова най-добре ти препоръчвам да отидеш на курса и там ще имаш възможност да задаваш и задаваш въпроси докато всичко ти се изясни!
Не познавам лекар,който да е запознат със системата на Норбеков. Както писах и аз търся очен лекар за консултация за детето ми, но засега няма!

# 93
# 94
oblacheto hey иди на курса при първа възможност, там ще споделиш на преподавателите и те най-добре ще те насочат. От друга страна при инструкциите за всяко упражнение разясняват и техниките за безопасност и от трета - груповата терапия има много по добри резултати. Аз изкарах курса края на януари тази година при Драго и Гузел Таджибаева - препоръчвам ги горещо, страхотни са като тандем, а Гузел няма равна.  Peace

П.П. дай мейл за музиката

# 95
Благодаря, Triniti, наистина много сериозно ще се замисля за курса.. Все събирам смелост и все отлагам. И само ме е страх да не направя нещо погрешно...
Аз ходя и на психотерапия.  Simple Smile И психологът ми ми препоръчва да чета Норбеков. Самият той работи с Позитивна психотерапия. Много са сходни нещата...

Изпратих ти мейла на лични  Hug.

# 96
Можеш ли и на мен да ми пратиш музиката?  Praynig

# 97
Можеш ли и на мен да ми пратиш музиката?  Praynig

Чакам мейл на лични и утре ще я имаш.  Grinning

# 98
Момичета искам да ви кажа, че музиката, която ви пратих я слушахме по време на упражненията на курса през януари тази година. Тези от вас, които преди са посещавали курса е възможно да са правили упражненията на друга музика.
А самите мелодии не ни ги даваха преподавателите и аз, за да ми е по лесно да си правя упражненията, се убих да ги търся из нета. След като вече се отказах. Тръгнах да ровя из собствената си музика на компютъра се оказа, че незнайно как и откъде ги имам мелодиите които толкова много ми трябваха. Стоях ей така Shocked
Една единствена мелодия нямам и това е оригинала на "Октава", но доколкото разбрах от преподавателите мелодията никъде няма да мога да я намеря, т.к. тя е композирана и посветена специално за Норбеков от музикант, прогледнал благодарение на системата му. Авторските права над тази мелодия са също притежание на Норбеков. Но повярвайте по-невероятно и въздействащо нещо не бях чувала през целият си живот.

# 99
  bouquet, благодаря, Тринити!

# 100
Triniti, и аз ти благодаря за музиката!  bouquet

# 101
Triniti, и аз ти благодаря за музиката!  bouquet
Благодаря и от мен   bouquet

Днес беше първия ден от курса - като за първи ден приключи по-рано. Ами толкова беше забавно и всички толкова се смяхме,че как веднага да не се почувства човек по-добре  Hug Преподавателката е страшно лъчезарна и симпатична и се усмихва много заразително - просто като се усмихне и някак те кара и ти да се усмихнеш. Но с чистосърдечна усмивка, а не като лисица както се бяха изразили някои скептици на по-предната страница. За сега съм много доволна Peace

# 102
Браво! Поздравления!  Peace
Още по-доволна ще оставаш.
Кои са преподавателите ти?

# 103
Triniti, още веднъж ти благодаря за музиката.   bouquet

# 104
Браво! Поздравления!  Peace
Още по-доволна ще оставаш.
Кои са преподавателите ти?
Моника Балаян  Simple Smile

Общи условия