Мирзакарим Норбеков

• 66 586
  • 231
  •   1
Отговори
# 135
tini-mini, курс само за подобряване на зрението няма. Ще има 1во ниво оздравителен курс от 21.11-30.11.08. Аз постигнах малко подобрение по време на курса (за зрението специално) но после ме домързя и спрях с упражненията. Конкретно упражненията за очите са много приятни и мисля пак да започна да ги правя. Сега в петък започва 2рото ниво и съм се записала. Проблемът е,че всички упражнения трябва не просто да се изпълняват, а да се правят с добро настроение. А това ми е толкова трудно напоследък  smile3518

# 136
*Nessa* Hug  bouquet

# 137
  • Sofia
Здравейте момичета!
Не можах да се въздържа и да не пиша. Аз съм от хората, които не си падат много по писането. Темата за Норбеков ми е страшно близка и много ме вълнува.
Всичко започна преди повече от 4 г. Бях си в къщи по майчинство, гледах доста телевизия, майтапя се , че бях като бабите пенсионерки, гледах всичко. Случайно попаднах на предаването "Искренно и Лично". Гости бяха дечица, които са махнали очилата. Моят съпруг е късоглед. Заради него купих и първата книга на Норбеков. Прочетох книгата на един дъх "Опита на един глупак". На моменти страшно ме ядосваше написано на моменти съм се смяла от сърце. На мен лично стила на книгата много ми харесва. Записах се на Интернет курс. По време на курса бях страшно ентусиазирана...вълнувах се доста... на него се научих да мечтая, с книгите и курса започнах да опознавам себе си. Аз нямах точно определен здравословен проблем по-скоро имах проблем с характера си, с начина на приемането на ежедневните проблеми. Сега имам всички книги. Търся си в Интернет постоянно неща написани за Норбеков и от Норбеков. Той за мен е един учител, един наставник със своите книги. Промених си много мирогледа. И аз когато имам време отварям произволна книга на произволна страница. Колкото повече чета книгите, толкова пъти все нови неща прочитам, все ми става хубаво. Имам mp3 с управнения които той води..... абе луда работа.

# 138
  • на брега на морето
Чела съм само една книга, но не съм ходила на курс. Считам, че тези упражнения работят, но по-интересно е да се намери и отстрани причината за възникването на заболяването. За това бегло се споменава тук-там (поне в книгата, която четох). Т.е., на мозъка му се казва "ти не си късоглед" и това му се втълпява докато мозъкът го закодира и изпълни. Защо, обаче, мозъкът е генерирал късогледство? Това, което го е накарало да стане "късоглед", е възможно да продължава да действа и би избило другаде. Т.е. методът е чудесен, в съчетание с нещо като психоанализ (но доста по-сериозно)

Цитат
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               Мнение на Диналд Тръмп /извинете за грешката с техниката/

Именно за  това по-горе съветвам да се комбинира с книгите на Луиз Хей. Там е посочена първопричината за проблема. Специално за влошеното зрение Норбеков казва, че на подсъзнателно ниво не искаш да видиш нещо, което те измъчва. И влошаваш зрението си. При мен се получи точно така. Когато баща ми почина веднага сложих очила. До тогава виждах като орел, бях на 42 години. Не исках да призная, че една голяма страница от живота ми е затворена завинаги. newsm45 newsm45 newsm45

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 09:20 от Доналд Тръмп

# 139
Здравейте и от мен!
Прочетох всичко във форума за Норбеков. И аз съм чела книгата му за "един глупак..." и също много ми допада стилът  му на писане, мирогледа и въобще след всеки прочит се чувствам освободена. Имам проблем със зрението - късогледство с 3,5 диоптъра. Интересува ме цената на курса за здрави очи без очила, ако някой може да ми каже ще съм благодарна.

# 140
  • на брега на морето
Миналата година бяха 200 лв. За двама души семейни - 150. Ако искаш да изслушаш само първата лекция (въведението) - 5 лв. Ама като гледам как растат цените може и да се покачат. Във всеки случай ти пожелавам пълен успех. newsm08

# 141
  bouquet Здравейте момичета,
На всички пожелавам успех и бих искала да ви кажа нещо, но не бих могла по-добре от http://misli.hit.bg/hasanyonetoldyou.html  Heart Eyes

Благодаря magy65
Разкошно е  Heart Eyes

# 142
  • София
Triniti, може ли и на мен да ми пратиш музиката?

# 143
  • Sofia
Здравейте,

Днес като отворих сайта на Норбеков, видях обява за клубно занятие "Общуване без думи".
Някой има ли информация повече за това ?
Дали ще има вход и има ли някакви ограничения за изкарано ниво на курса?
Ще ходи ли някой, че аз мисля да отида... Ще ми е приятно да се запознаем .....
 Simple Smile

# 144
Triniti, може ли и на мен да ми пратиш музиката? Благодаря предварително.   bouquet

# 145
И на мен ще ми е интересно да посетя първо ниво  Peace Книгата ми хареса  Flutter

# 146
date=1223822914]
  bouquet Здравейте момичета,
На всички пожелавам успех и бих искала да ви кажа нещо, но не бих могла по-добре от http://misli.hit.bg/hasanyonetoldyou.html  Heart Eyes

Страхотно е! Много ми хареса.
Чела съм книгата от любопитство, защото моя приятелка си я купи.Тя имаше проблеми и ходи на курсовете на Норбеков - помогнаха и.Аз не бих отишла, защото нямам проблеми, а и малко ме е страх от такива курсове.
Но книката ми хареса и се чете леко............

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 13:02 от кака Сиййка

# 147
Понеже съм на вълна Норбеков в момента, хайде и аз да се включа в приятната темичка. Чета книгата за упражненията на Норбеков, предполагам, че точно те са заложени в първото ниво на курса му, записах се, струва 250 лв, започва от 22,01,2009г. И май с това се изчерпах Simple Smile
Ако някой има файла с другата му книга "Опитът на един глупак..." моля да ми я прати на мейла, който е в абв и е същия като ника ми...
Много яко беше клипчето, страхотно ме докосна. Абсолютна стина е, че понякога копнеем повече за добра дума и оценяване, отколкото за богата трапеза...  Thinking

# 148
Намерих си и другата му книжка. Ех, тоя интернет, толкова го обичам, има почти всичко и то безплатно  Hug Joy
Nessa, сподели как мина второто ниво и как се чувстваш.

# 149
Намерих си и другата му книжка. Ех, тоя интернет, толкова го обичам, има почти всичко и то безплатно  Hug Joy
Nessa, сподели как мина второто ниво и как се чувстваш.
Беше страхотно. Аз нямам нищо излекувано от 2та курса, но се чувствам по-добре психически и емоционално, научих се да се усмихвам повече  Grinning Само,че аз съм от мързеливите - след всеки курс има 40 дни работа самостоятелно вкъщи, а аз не съм го правила. Мисля,че най-добър ефект имат курсовете ако се изкарат 1во и 2ро ниво един след друг с няколко дена между тях.  Това ми се струва най-оптималния вариант особено що се отнася до здравословните въпроси. Аз за съжаление ги изкарах с интервал от няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт