СНБМ - инициативи - 21 част

• 16 085
  • 382
  •   1
Отговори
# 300
Пиша и тук, какво стана със срещата с Балева и с тази с Христина Христова по въпоса за близнашкото майчинство?

# 301
  • София
Аз само да ви кажа, че днес си поприказвах с една съседка, която е в НДСВ (поддържа и добри отношения с БНД). Заинтересува се от Сдружението, оказа се, че и се познават с Движение на българските майки. Обещах й да мина някой ден през офиса им да си поприказваме. Надявам се, че нямате нищо против. Самата тя е много точна, а и аз мисля, че съвсем ясно й обясних, че Сдружението не би се обвързало с конкретна политическа партия. Просто мисля, че мненията ни се засичат по някои въпроси - спомена ми за необлагаем доход от 500 лв. на дете, май на месец.  Peace

# 302
Нямаме нищо против Сийче  Peace
Кали, писах в другата тема за Балева, а с Христинс Христова не можах да се видя, тъй като и изникна ангажимент. Ще се чуем тази седмица.

# 303
Честито на всички, които са приети в градини   bouquet
Другите кандидатствали, казвайте, не ни дръжте в напрежение  Crazy

Момичета, пускам на пощата вариант на писмо до Масларова, моля за корекции , за да го пускаме по-бързичко  Peace

# 304
За форума на 5 и 6, ако не се намери по-представителен, мога да отида аз, само трябва да ми пратите някакви материали да знам ние какво предлагаме и мислим.
Раде, прегледай темите и питай, каквото се сетиш  Peace

Може и повече от един човек да иде.
Много моля до утре на обяд да ми потвърдите със сигурност

# 305
# 306
Ето ме и мен.

За слещата на 7-ми 16 часа е ок.  на много хора им е удобно тогава, така че ще се вместя и аз. Силве, нали в твоя офис като миналия път?

За кандидатурите: Моето предложение е изцяло за смяна на кръвта - Мента, Велмар, Куки, Елея, Саня, Спяща, Изи и....Доли. Мисля, че Кали, Хриси, Аз и Влади вече сме доста заети за тези длъжности, за които ще се гласува.

За говорител (връзки с медиите) - отделен човек, който да прави само това.

Шефове на експертните звена - както до сега.

За дневния ред - вече съм аут от темата 3 седмици. Моля Хриси или Доли да го изготвят, но пак моля гласуването да е на първо място.

# 307
  • София
цоп за миг от мен
приет е и коко в яслата, 61 ОДЗ и тези дни ще се записваме Peace
за среща генерално погледнато нямам против, но пиша дипломна работа и ен знам дали ще успея. хриси, ще ти звънна по въпроса  Hug
хубава и успешна седмица, момичета! Peace

# 308
  • СОФИЯ
На 07.06 16ч. ли е окончателно? Очаквате ли да приключим до 20ч.?

Относно дискусионния форум, интересни са ми и вероятно мога да съм полезна в първи модул т.2 и т.5. Ако някой ще ходи и има подобен интерес да каже, за да поровя и да дам актуална иф. Аз не мога да отида, при нас смениха ръководството, а знаете какво става в администрациите в такива случаи. По втория модул т.5 /детегледачките/ - собственичката на "Мери Попинз" нали ни стана член? Макар че не я виждам в списъка на сайта, помня че коментирахме на срещата в Сити центъра при кампанията с/у рака на матачната шийка. Предполагам, че за нея ще е особено интересно.

# 309
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Давай, все пак трябва да имам представа от нещата. Можеш ли да влизаш в други пощи, да ти пратя моята в яхууууу  Mr. Green
 За детегледачките наистина ще е добре да дойде собственичката на "Мери Попинз"  Peace

Ша замола тия дето смятат да идват на форумите да свиркат кой, кога и как ще присъства и по кое е компетентен.

# 310
# 311
  • СОФИЯ
Доли, да ви обърна тогава с Хриси в моето предложение - тя предс., ти - зам. Според мене на председателя определено ще му се налага да гостува в предавания и т. н.  Hug

Ще звучи несериозно ако председателят не се появява публично и не изразява официално позицията на СНБМ пред медиите. Необходимостта от подобни изяви на председателя не пречи да имаме PR.
Явно сте създали традиция новият председател да е бременна жена. Лично на мен това малко не ми се вързва. Всички отлично знаем какво е първите месеци след раждането. Реално не виждам как ще има възможност да отделя достатъчно време за СНБМ.

# 312
  • СОФИЯ
Давай, все пак трябва да имам представа от нещата. Можеш ли да влизаш в други пощи, да ти пратя моята в яхууууу  Mr. Green
 За детегледачките наистина ще е добре да дойде собственичката на "Мери Попинз"  Peace

Ша замола тия дето смятат да идват на форумите да свиркат кой, кога и как ще присъства и по кое е компетентен.

Мога да изпращам до др пощи, но да влизам - само в служебната. Прати ми на лични мейла си, като изкопам ще свиркам.

# 313
Аз докато успея да пиша за срещата и Хриси е свършила работата  Embarassed Към написаното от нея само ще допълня, че поех ангажимент да представя материали защо не се препоръчва използването на алдехид-съдържащи препарати. За себе си аз не съм удовлетворена от срещата-в смисъл проблема за * ОДЗ е решен, но само до там. Наистина трябва сериозно да се помисли(групово) по въпроса какво да предприем за да може да придвижим предложението ни до МЗ и оттам да се промени реда за избор на препарати. Г-жа Балева беше много права като каза, че не е убедена в нуждата от дезинфекция на помещенията. Просто до момента никой не си е направил труда да направи елементарни замервания в условия на ОДЗ и да излезе със становище какво се цели при една "дезинфекция". Сигурно само аз се разбирам като пиша, но основната ми идея е, че при почистването на ДЗ няма поставена цел и всичко, което се прави в момента е ултра субективно.

# 314
  • София
Напоследък се явявам рядко, но нещо все не ми достига времето и най-вече съня, макар че през нощта малката спи по 6-7 часа и не се буди.

Ще се опитам да дойда на срещата, въпреки че в момента не съм много наясно с нещата, които се обсъждат и по които се работи.

Виктор е приет в ДГ по първо желание  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт