Сънувахте ли пола на детето си

• 19 751
  • 152
  •   1
Отговори
# 60
С първото си дете, съня ми се оказа 100 % верен. Няколко месеца преди да забременея сънувах русо момченце на няколко месеца, със сини очи, което ми се смееше. Роди се абсолютно същият хубавец със сини очи (ние с баща му сме с кафяви). Вторият път, преди да забременея отново сънувах. Този път момиченце. Силно се надявам съня ми пак да е ясновидски и да си имам и дъщеричка. При мен резултата скоро ще е налице. До този момент прогнозите са различни, т.е разнополови. stork-boy stork-girl

# 61
Сънувала съм детето,но не и пола.

# 62
Не не съм.

# 63
Преди да забременея сънувах че раждам момче, е нищо такова не стана имам си прекрасно момиченце.

# 64
  • София
Не съм имала такъв сън  newsm78

# 65
Не,не съм.

# 66
Постоянно сънувах разни откачени неща за бебето. В сънищата ми беше момче и се оказа момче.

# 67
  • Враца
Малко преди да забременея, сънувах че имам момиченце което се казва Вероника. Сега си имам момиченце, но се казва Владислава Grinning Все с "В"  Mr. Green

# 68
Не,но сънувах на коя дата ще се роди  Crazy

# 69
Сънувах-момченце,едно такова хубавичко,русичко,в сини дрешки....
И аз бях сигурна,че ще е момче,таткото също!
Докато лекарката не ми направи една ранна прогноза-момиче!
Бяхме сигурни,че бърка!
Да,ама не! Grinning

# 70
Сънувала съм черна котка, моята котка. Сънувах,че раждам котка. Shocked
Имам момиче.

# 71
Да - два пъти сънувах, че ще е момче

# 72
  • София
Не, не съм сънувала. Всъщност май изобщо не съм сънувала Дияна преди да я родя. А и сега не сънувам бебето.

# 73
  • Стара Загора
Не...не съм сънувала. Но имах усещането, че ще е момиче през цялата бременност. Въпреки, че докторката видя пишката аз бях твърдо убедена, че ще е момиче. Вечерта преди да родя като лежах в патологията ме гледа друга докторка, която беше на смяна и ми вика - Момиче нали? Абе викам - видяха момче..незнам. А тя - ами аз виждам момиче. Та се обаждах на мъжа ми да доуточним и женското име Mr. Green И си помислих, че интуицията ми е вярна.
Вярна ама тръцки....родих син Mr. Green

# 74
Аз имах странни сънища  Crazy Преди да разбера и на двете деца, че съм бременна , сънувах, че ми идва  Crazy Бременна сънувах бебчета, но не съм сънувала пола. Първият път сънувах, че мъжът ми държи бебчето! Майка ми каза, че щом сънувам мъж да държи бебе, ще е момче. Така и стана  Peace Вторият път сънувах сестра ми да държи бебче. Имам момиченце  Peace А иначе и хората около мен са сънували на първата ми бременност, че имам момченце, на втората - момиченце  Crazy
Аз си усещах и на двете какъв ще е пола на децата ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт