Отговори
# 210
Честито "на три" на Момчил!

# 211
 честита трета годинка на Момчил на Patelina, да расте много здрав и щастлив  bouquet

Момичета честит НИ ДЕН НА ТРУДА!  bouquet

# 212
 nbirthday Честит рожден ден на Момчил! Щастливо детство и много здраве! nbirthday

Аз като силно пристрастена към труда изразявам сърдечна благодарност към Биренка за поздрава! Mr. Green
Честито на всичките ни пчелички! Да печелите много парички Heart Eyes

На Станислава за РДто и подариха една висулка на Сваровски. Аз не разбирам хич от бижута, но щом това ми е известно значи е масово. Имам тъп въпрос- да и давам ли да го носи или да го пазя като порасне (не знам дали е ценно) Rolling Eyes Иначе е много красиво- цветенце е.
Ние сме добре, изкарахме весело Великден и имах да разправям някякви смехории, но вече ги забравих Embarassed
Качвам снимки в момента, после ще ви пусна линк Peace

Адри, ужасно са ви сюрпризирали за празника. Дано ги хванат, говедата. Съжалявам за бижутата на детето!

# 213
Честит рожден ден на Момчил!Много усмивки! newsm59  party023  cook newsm38  party002
Адри ,много неприятно #2gunfire
Катка нека си носи бижуто, не са много скъпи така ,че...да я снимаш да го видя.И аз имам пеперутка, на снимките се вижда.
Аз отивам до Пловдив на разходка, Ники днес ще е с баща си.

# 214
Здравейте!

Честит трети рожден ден на Момчил!Да расте здрав и щастлив!Весело и незабравимо детство!

Със закъснение, но пък от сърце честит рожден ден на Калинка!Да е здрава, усмихната и грижовна кака!  bouquet

# 215
Честит Рожден Ден на Момчил на Пателинка!

Да расте здраво, весело детенце Hug
Честит Празник и на трудещите се   bouquet, не на мързеланковците като мен  Laughing

# 216

Не можах да я сложа снощи, компютрите ни на работа явно доста са орязани...

# 217
Биренка, много си фотогенична Joy

Аз пък по Великден исках да ви покажа това:
http://www.bgphoto.net/photos/6541/o633452513336632125.JPG

но нямах нет...единственото нещо от Флората, което ми хареса Simple Smile

Ксения, как се чувства Вали?

# 218
Уау, Кате, прекрасно е! Как са го измайсторили само!...
Ти щеше снимки да качваш! Тази е еднинка  Simple Smile

Искам да питам някой знае ли как от .pdf файл да ползвам цитати? Извинявам се за офф-а!

# 219
Момичета, благодаря за поздравите към мойто диво хлапаче! Ето подобаваща почерпка:
Празнуването мина много добре, децата лудуваха, играха, ядоха и духаха свещи дружно  Crazy  Въобще на парти като на парти ...
Сега рожденника с татко си разглеждат подаръците и си играят, няма намерение да спи... Ще кача снимков материал по-късно.

# 220
  • Bristol

Честито на навършилите вече 3 годинки newsm51 и специално за Момчил и неговата мама Patelina днес smile3525
Много здраве, късмет и да ни радват с нови постижения  Laughing Hug

# 221
Patelina, да ти е жив и здрав вече три годишния юнак! Да е много усмихнат и щастлив! Да ви радва много и много да ви слуша!

# 222
  • София
Честити 3 годинки на русокоско Момчил!!!

Ние днес купихме колело на Ема, сиво с оранжеви пламъци като на байкърите е  Laughing
Взехме и каска, утре в Пловдив ще правим първи кръгчета, стискайте палци!

Искам да питам някой знае ли как от .pdf файл да ползвам цитати? Извинявам се за офф-а!

Както ти е отворен пидиефския файл от меню File избираш Save as Text, ще го запази с разхирение .txt, като отвориш този нов текстови файл веч ще можеш да си копираш каквото си искаш. Обаче някои pdf не позволяват ползването на тази маневра.

# 223
Гуш, излизат въприсителни и йероглифи. Видях една тактика да си го пратиш на пощата в gmail, оттам да го отвориш като html, но пак не стана.
Мерси!  Hug

# 224
  • София
Гуш, излизат въприсителни и йероглифи. Видях една тактика да си го пратиш на пощата в gmail, оттам да го отвориш като html, но пак не стана.
Мерси!  Hug

променяй encoding-a на това, на което ти излизат ченгели докато не се появят букви.

Общи условия

Активация на акаунт