Отговори
# 225
Гуш, излизат въприсителни и йероглифи. Видях една тактика да си го пратиш на пощата в gmail, оттам да го отвориш като html, но пак не стана.
Мерси!  Hug

променяй encoding-a на това, на което ти излизат ченгели докато не се появят букви.

Струва ми се че и така няма да стане. За най сигурно може да използваш една програма ABBYY FineReader, която разчита целия pdf файл (незавизимо дали на английски или български) и го прави на word-овски файл. С нея също може да си крадваш графики и картинки от pdf-а. Може да си я изтеглиш от всеки торент тракер. Надявам се да съм ти разбрала правилно затруднението и да съм ти помогнала. Ако имаш нужда от помощ пиши пак - може направо да ти пратя архива на програмката.  newsm51

# 226
Мерси, Гуш, Пламенка! Ще пробвам по-късно.

Мацки, я кажете вируса с разстройството и повръщането как започва? Днес Наско повърна 3 пъти следобяд. Няма Т, не е ходил по голяма нужда. Следобяд не бил закусвал, изял само два моркова. Повръщаше ги на едри парчета. Искам да вярвам, че е от моркова, ама... Какво да давам за повръщането - водичка с лимон, захар и малко сол ли? Ако някой друг питаше, щях да давам идеи, ама сега

# 227
          Пламенке, то не ,че аз съм от най-редовно пишещите, ама вземи драсни някой ред за вас с Алекс!

# 228
Честит трети рожден ден на Момчил!Хиляди усмивки и безгрижни дни му желая!  bouquet  bouquet

Не ми се пише,у дома деца и аз сме болни(тази година рожденника няма да празнува детски  РД),татито е в Гърция по работа и ...................така Sad

# 229
  • Варна
Пателинка, да ти е жив и здрав сина. Да е все такъв русокос сладур и само да ви радва.

Адри, много гадна случка.
Биренка, напълно е възможно да е от морковите. И аз съм го чувала това за водата със захар, сол и лимонов сок, но не съм давала до сега. Дано да не е гадния вирус и Наско Зваздев да оздравява бързо.  Hug
За pdf файловете моят мъж каза, че зависи какъв тип ти е файла, ако е от сканирана картинка не можеш да го вмъкнеш като текст, а само като картинка, но ако е от текстов тип можеш много лесно да си го прехвърлиш със селект, копи и пейст.
Я камий, да си признава какво търси из Пловдив без мъж и дете. Искам и аз Wink
Да си кажа, че преживяхме още едно премеждие. По-меналата вечер както подскачаше на леглото Иво падна и шурна една обилна кръв. Изкара ми акъла. Понеже съм пълно хахо и голяма паника се обадих първо на мъжО, който ме тикна в к.. г.., после на брат ми, който каза да му умия главата и ще се оправят нещата и накрая на бърза помощ, които ме попитаха дали съм сама и после заявиха какво било това децата ми да не спят в 11часа и ми затвориха телефона. Измих му главата и се оказа, че раничката е с големина 5мм, но ужасът и уплахата ни бяха големи. После се гонихме до 1ч докато заспи. На сутринта успя да падне втори път този път на равно място и се разкраси и от пред. Ходихме на лекар и лекарката каза, че нищо му няма, само да не го къпя един два дни.
Оказа се обаче, че Детелинка отново е болна от някаква вирусна инфекция с възпалено гърло и гнойна задна хрема. Сега пак пие антибиотик и кашля без да спре и през деня и през нощта.
Въобще откакто съм се качила през декември на влакчето на ужасите и няма слизане от там.

# 230
Катка, благодаря, че питаш - Вали е вече видимо по-добре./пу-пу/
Снимката, която си направила от флората е много хубава и си права, че това е единственото впечатляващо от Флора 2008.Днес най-после я разгледохме и останах разочарована.Бях се приготвила за голямо пазарене на цветя /обожавам ги/, а в крайна сметка си взех само три различни по цвят каскадни петунии. Tired
Пателинке, радвам се, че сте си изкарали страхотно.Ще чакаме доказателството със снимков материал. Wink Hug
Деспинка, незнам какво да кажа...Пожелавам ти от все сърце час по-скоро да излезеш от черната дупка и занапред да се радвате само на хубави моменти!Прегръщам те силно! Heart Eyes
Всъщност и аз нямам настроение...даже ми е адски тъжно и пусто.Утре ще правим 1 година от смъртта на татко...Факт е обаче, че времето не лекува, а става все по-тежко и все по-трудно...Много ми липсва...!
Съжалявам, че завършвам постта си тъжно...просто ми е нужно да споделя мъката си....
Извинявайте, че ви натоварих! Heart Eyes

# 231
Ксения, ами липсваш ни! Пиши по-често, не ни натоварваш изобщо. Дано по-скоро тъгата те напусне и да имаш много поводи за много усмивки!  Hug

Деси, да ти е жив и здрав Ивчо-белята, ама на младини ще побелееш ти!  Simple Smile Бързо да оздравява кака Детелинка!

# 232
Ant, ех как само ме излови - направо от въздуха като заблудена преминаваща муха . Ми то аз все не се решавам да пиша ама ви попрочитам (когато успея да се докопам до компютъра). Ние вече цялото семейство сме от 1 месец в Париж. Малко ми беше притеснено малката как ще го приеме и как ще се оправяме с храната - хич не ми понася френската кухня ама неволята помага  Mr. Green По цял ден обикаляме като ненормални и само при опит да се приберем Алито писва "Не искам в къщи" и айде пак навън ... Направо ще лудна, прибираме се по нощите - към 11-11.30 и преди 1:30 не си ляга. Иначе като чета за всичките болни дечица ми настръхва косата - само нещо да кихне и ми се стяга душичката да не се разболее че кой да търся да я лекува тук не знам. А и ако детето е с Т под 39 никой не предписва нищо освен аспиринчета..... абе да си призная големи дървета са тия французи, хич не ме кефят, а как се краде в Париж .... немам думи. Пострадахме вече 2 пъти Sad Искам си в България  newsm45
Някой ще ми припомни ли къде бяха снимките на вече порасналите деца и паролата, че да се разпиша и аз с някоя снимка

# 233
добро утро

Честит РД на Дени на Сиска, да расте здрав и щастлив, да е все така чаровен!

# 234
Честит 3-ти рожден ден на Дени! Да е здрав, палав и все така чаровен за радост на мама и тати!

Eто обещаните снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242285 Сложих ги в mai4etana2, паролата е известна  Simple Smile

# 235
  ura Честит трети рожден ден на Денис! Да расте здрав и щастлив! ura

Patelina, много е хубава тортата на Момчил. И колко е пораснал!

Дидка, важното е да оздравеете, все ще има поводи за празник Heart Eyes
Деспина, време е да слезете от влакчето. Да оздравява Детелинка Hug
Пламенка, защо забегнахте в Париж?
Мери, много си кратка Crossing Arms
Биренка, какво става с Наско?

Много пишат и рисуват децата, Ава едва успява да спретне един клечо, за букви да не говорим.
Почти се научи да кара колелото, досега гордо въртеше педалите назад ooooh!. Обаче май вече не и е интересно. Вчера през половината разходка го носих.
Сега я взеха свекитата, ще я водят на някакъв селски панаир.

# 236
Честит рожден ден Дени!Много весели дни! newsm59  ura  bigdance2 Tada
Пателинке как е паролата?
Деспинке, дано всичко вече се оправи и стига болести.Цункай Иво от нас Heart Eyes
Пламенка и аз това се питам?
Ау цветето е супер!
 smile3525
Ками искара страхотна в Пловдив,обожавам го, ходихме до Бачково.Ще кача снимки.
Ние заминаваме в Божурище,там имаме нет ще пиша....
Мартеа,все забравям да ти кажа ,че и Ники има такова костюмче,но с къси панталонки.

# 237
Честит трети рожден ден на Дени!Да е здрав и щастлив и да се радва на щуро и незабравимо детство!

# 238
Сиска, Честит Рожден Ден на сладък Дени!
Да расте много здрав, силен, усмихнат и винаги да е така чаровен!

# 239
        Сиска, да ти е жив и здрав рожденника и само хубави мигове ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт