Отговори
# 240
Благодарим ви, момичета! Hug

Първата част от купона мина, сега героя спи уморен. Следва втората част и събираме сили Wink Тортата, разбира се, е с мотористи Crazy Laughing

Дребен е много сладък - щастлив и развълнуван, че има рожден ден. Сутринта му казвам "Честит рожден ден!", а той ми отговаря "Благодаря, честит рожден ден и на теб" Laughing По-късно пък баба му му се обажда по телефона да му честити лично, казва му "честит рожден ден", а той отговаря " да си жива и здрава".

Нещо хич ни няма със снимането напоследък, и днес нямаме мерак за снимки, ама ще щракнем няколко да се отчетем в празничното албумче. Simple Smile

Почерпете се по нещо за здравето на дребен Hug

# 241
  • Варна
Сиска, да ви е жив и здрав Дени.  Hug Все такъв сладур и чаровник да расте.  bouquet

Да се дооплача. Днес ходихме на лекар, самото намиране на такъв дето да се съгласи да прегледа детето беше малък подвиг. Оказа се, че Детелинка има бронхит. Изписаха и още една камара лекарства. Направо се скъса от кашлица.

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 17:00 от Despina

# 242
Честит рожден ден на Дени! Да расте здрав и усмихнат, много весели игри!    bouquet

Кате, мерси, че питаш! Вече 24 часа повръщане, сега се връщаме от спешен, биха Деган, сега стискам палци да спира вече драйфането. Много е отпаднал, освен това има Т.

# 243
  • Варна
Ох, Ренка горкото Насенце. Много гадно. Да оздравява по-скоро малката душица. Hug

# 244
  • Mediterraneo
Честит трети рожден ден на дечицата, които пропуснах тези дни! Да са здрави, здрави!
ЧРД на Дени  Hug Да расте усмихнат и здрав!
Много болни, много... Да се оправяте!
Силия вече е добре, да чукам на дърво. Днес трябва да е излязла посявката на секрета от носа, който дадохме в болницата, но аз забравих днес да звънна да попитам  Embarassed Утре ще мина през отделението да разбера. От днес започвам офанзива за подсилване на имунитета с Женоверин, Есберитокс, витамини. Мисля и клеева тинктура да взема  Thinking
Вторник и сряда бях в София на гости на съфорумка. Прекарах си чудесно. Посрещнах сестра си и бебето най- после и се прибрахме. Днес пък ходихме във Варна, малко шопинг, разходка. Общо взето ми е супер кофти, че тези 4 дни бях далеч от детето си, направо ми липсва...

# 245
Ние сме на вилата,децата много играха, Ники с нейната приятелка Рени.
Насчето да се оправя бързо, кака Детелинка също!
Тук е много приятно,малко духа ,но дано утре се оправи.
Сиска щракни рожденика!

# 246
# 247
  • Bristol
Сиска, ЧРД на Дени   bouquet Голям бърборанко е! Адвокат или политик ще става  Laughing

Мери, много си кратка Crossing Arms
Не питай, нещо се бях сдухала, дори съвсем бях забравила, че идва май месец  ooooh! Embarassed Но виж, на време се осъзнах, 1ви май  Laughing
А и как съм могла да пропусна радостната новина за Дона, то бебето ще стане скоро на месец! smile3525
И нови попълнения в темичката май има  Grinning
А Пламенка кога и защо забегна в Париж?!  Thinking
По повод докторите там, да знаеш, че тукашната здравна система е по-лоша, според статистиките, въпреки това, още сме живи  Hug
Миналия месец лекувах ушната инфекция на Ели само с Калпол, тази седмица синът е с болки в ухото и той е на Калпол. Според новите изследвания, ако възпалението не било голямо, въпреки болките, антибиотик не се изписвал. Миналата година беше различно  Crazy

Вчера се взех в ръце и подготвих менюто за неделното парти. Днес напазарувах, а следобед цялото семейство тръсихме подарък за Ели, никакви идеи нямахме Rolling Eyes Друг път съм готова поне месец предварително с подаръците или поне с идеите  Confused
Казвайте какво взехте за децата  Praynig Уж с колело щяхме да я изненадваме, но нали избързахме ...

# 248
Честит рожден ден на Дени!Всичко най-хубаво му желая! Heart Eyes
От днес аз и Радо сме на АБ Cry,Данчо се оправя....аз пред гнойна ангина,Радо с отит.Абе въобще удари ни вирус със страшна сила!Пазете се,на болните дечица-скорошно оздравяване!

# 249
Честит рожден ден на Теодор и Никола! Tada Tada  costumed034  bigdance2 newsm59

# 250
Честито на днешните рожденници!
ако случайно майките им надзъртат тук Wink

Ренката, Деспинка, Дидка, да минат леко болестите Hug
Тарталетке, честито ти бебегушкане.
И аз ще пусна изследвания на секрети на Ава, че подозирам ядове с трета сливица. Хубаво си решила за имуностимулантите. На мен ми похвалиха хапченцата Есберитокс, а снаха ми твърди, че покрай Рибомунила племенникът ми два месеца не е боледувал от яслата Thinking

Ако нямате работа ето ви малко снимки на Ава и братовчед и (бяха ни на гости за два дни) Така хубаво си играха двамката, бяха мила гледка.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6541&AlbumId=115669

Мери, ние взехме колело, легло са бебе и топка за яздене. Напоследък, сигурно покрай болестите, Станислава се интересува от лекарски принадлежности, та взехме и много хубав комплект в куфарче. Постоянно го носи със себе си Grinning
Сиска, чакаме снимки Heart Eyes

# 251
Ава е голяма красавица!

# 252
Честито на Момчил!
Честито на Дени!

Да са здрави, щастливи и много палави!
Страхотни снимки, страхотни пораснали дечица!

Ние пътувахме за 2 дни и имахме големи преживелици, но после ще разказвам Laughing

# 253
Беше много приятно снощи, хапнахме, пийнахме, децата доста побесняха...Дени получи страхотни подаръци, много им се радва. Много малко снимки имаме, и то предимно на тортата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242546

# 254
Здравейте,
Ава е наистина голяма красавица и с тези къдрици ...
Дени и той е страшен, голям и усмихнат чаровник е. Татковцита май са получили много хубави подаръци и добре са се забавлявали  Joy
Успях и аз най накрая да купя подарци на моето диване. Ето тази количка, люлка, кошара и столче за хранене. Сама си ги хареса, пък да видим дали ще се занимава с тях.
Всички болнички бързо да се оправят  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт