!С такова удоволствие ти четох поста,че ми се щеше и на другия ден като сте отишли на язовира да сте имали някакви перипетии
.Иначе,ако аз и моя мъж бяхме изпаднали в такава ситуация щяхме да се изпокараме жестоко.Много ви се радвам,честно!Честит Рожден Ден на всички дечица,които пропуснах!
Нас вече оздравя сега му давам само ехинацея,че като тръгне пак на дома да не се започне отново.Аз пък каквато съм залюхана утре щях да заведа детето на детска градина
,без да стопля,че е почивен ден.Ако не ми беше казала свеки щях да раздигна детето да го пращам
,изперкала работа.Я кажете дребосъците влязоха ли вече в пубертета,понеже Нас има дни когато е просто нетърпим.Вчера на разходката го гоних като луда,драсва където му видят очите без да се обади,а по принцип не прави така.Обижда хората-глупави,негодници,луди
.Два пъти си позволи да ме удари
.Катка,щях да те питам какво колело взехте на Ава?Беше казала,че ще вземаш 14 цола,а тук ми казаха,че в България нямало такива
.Били 12 и следващите 16,ама ми се струва,че това 12 ще му омалее за едно лято.
и весело изкарване!
На един хвърлей ви е, не го пропускайте. Ели нямаше 2 годинки, като я заведох в този във Флорида и въпреки, че бях скептично настроена, на нея и допадна ужасно много! Един ден, живот и здраве, като заврънка да я водим там, сме решили да й покажем снимките и да кажем, че вече е ходила 
Два пъти разляха течността. Сега, ако завали дъжд, предполагам дворът ще се разпени прилично