Отговори
# 270
Мерка,е няма такъв разказвач като тебе Hug!С такова удоволствие ти четох поста,че ми се щеше и на другия ден като сте отишли на язовира да сте имали някакви перипетии Laughing.Вземи напиши една книга,явно е,че имаш талант Hug.Иначе,ако аз и моя мъж бяхме изпаднали в такава ситуация щяхме да се изпокараме жестоко.Много ви се радвам,честно!
Честит Рожден Ден на всички дечица,които пропуснах! nbirthday
Нас вече оздравя сега му давам само ехинацея,че като тръгне пак на дома да не се започне отново.Аз пък каквато съм залюхана утре щях да заведа детето на детска градина doh,без да стопля,че е почивен ден.Ако не ми беше казала свеки щях да раздигна детето да го пращам ooooh!,изперкала работа.
Я кажете дребосъците влязоха ли вече в пубертета,понеже Нас има дни когато е просто нетърпим.Вчера на разходката го гоних като луда,драсва където му видят очите без да се обади,а по принцип не прави така.Обижда хората-глупави,негодници,луди #Crazy.Два пъти си позволи да ме удари Shocked.Днес вече пак си е моето дете,иска разрешение за всичко,дружелюбен е,всички са му "сладички",всички ни обича, но незнам какво му става понякога Thinking.
Катка,щях да те питам какво колело взехте на Ава?Беше казала,че ще вземаш 14 цола,а тук ми казаха,че в България нямало такива newsm78.Били 12 и следващите 16,ама ми се струва,че това 12 ще му омалее за едно лято.   

# 271
Ники също си позволява да ме удря,за което яде бой,много ми е неприятно.

# 272
Гледам ,че всички си изкарвате добре,но нали и е нашия месец!

# 273
Катка,щях да те питам какво колело взехте на Ава?Беше казала,че ще вземаш 14 цола,а тук ми казаха,че в България нямало такива newsm78.Били 12 и следващите 16,ама ми се струва,че това 12 ще му омалее за едно лято.  

Взехме и "Драг"- оказа се, че без да искам съм харесала много хубав велосипед. Ето така изглежда:
http://www.dragbicycles.com/modules/news/article.php?storyid=191
Водят се български и доколкото си спомням е 14 цола.
А колкото до пубертета, още миналата година преминахме през този период. Беше нетърпимо Tired

# 274
  • Варна
Честит Рожден ден на Ели! Здраве и весели игри.

Гуш, честит рожден ден и на теб! Много късмет и успехи.

Тоя период с пубертета нещо като е хванал Иво малко преди да стане на 2 и още няма пускане. Twisted Evil

# 275
Въпреки огромните табели на всяка клетка - не хранете животните!, хората сe изпотрепваха да им хвърлят солети, кифли, пуканки и въобще - каквото им падне.
Embarassed

Ми и ние ги храним със солети. Като цяло съм съгласна - не разбирам как можеш да предложиш на слон кебапче  Shocked, но солетите не мисля че са чак такъв проблем ... както и да е - да не падне сега един спор.

Аз понеже с толкова починви дни се намотах от към дата и ден - та явно вървя назад
Честит Рожден Ден на Ели! Да расте здрава и щастлива

Гуш честито и на теб! Успех във всички начинания!

# 276
  • Bristol
Момичета, благодаря за пожеланията! Черпя ви виртуално:

Гуш, ЧРД   bouquet и весело изкарване!
Мартеа, адреналинът ми се вдигна, само докато четох! Не искам и да си представям, какво е било в действителност  Mr. Green
Plamenka, трите месеца ще минат бързо! Наслаждавай се сега на градът, кой знае кога ще можеш отново да си там. А за РДто ти предлагам тримцата да се хванете и да отидете в Disneyland  Peace На един хвърлей ви е, не го пропускайте. Ели нямаше 2 годинки, като я заведох в този във Флорида и въпреки, че бях скептично настроена, на нея и допадна ужасно много! Един ден, живот и здраве, като заврънка да я водим там, сме решили да й покажем снимките и да кажем, че вече е ходила  Twisted Evil
При нас в Зоологическите градини и фермите продават специална храна за животните. Трудно е да удържиш на изкушението, да нахраниш животно  Rolling Eyes Ели в една ферма дори дава на агънца да пият мляко с биберон  Flutter

Ние днес направихме парти за РД на малката в къщи. Бяхме поканили 4 дечица. Голямо търчане падна. Въпреки лекия дъжд, който преваляваше от време на време, успяхме да спретнем барбекю. Децата играха в пясъчника, пусках им и машина за сапунени балони в двора  Crazy Два пъти разляха течността. Сега, ако завали дъжд, предполагам дворът ще се разпени прилично  Laughing Подаръците ги купихме в последния момент. От нас с баща й My First LeapPad, а от брат й кученце на батерии, което беше високо оценено от нея! За миг не го изпусна, дори когато игра в пясъчника и гони балоните! Сега спи в леглото с него  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 23:38 от м_е_р_и

# 277
Деси, честит рожден ден на Ивчо! Много, много, много здраве му желая, весели игри и щастливо детство! bdbaloni

Мери, мерси за почерпката! Много хубаво сте си изкарали, явно. Изкефих се на машината за балони. Тук дали продават такива?

# 278
Честит Рожден Ден на Иво!

# 279
  • София
Мерси за пожеланията, момичета!!!

Gita, вземете му 14 цола, 12 ще му стане малко догодина.

Кате, и ние купихме Drag /егати името за колело  Laughing/, обаче нашата мома нещо не може да схване как става карането.
Иначе има и каска

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 09:10 от Гуш

# 280
Честито на Ивчо! На първо място - здраве, късмет и мнооого игри! Щастие, здраве и късмет за цялото семейство!

Гуш, страшна е Ема. Ние засега май се въздържаме от такъв велосипед, но ще видим, още не сме мислили за подарък. Теа е от по-дребничките и едва сега успява да кара добре триколката, много й е забавно, вчера взе завоя ан нашата улица на две гуми.

При нас в Зоологическите градини и фермите продават специална храна за животните. Трудно е да удържиш на изкушението, да нахраниш животно  Rolling Eyes Ели в една ферма дори дава на агънца да пият мляко с биберон  Flutter

така да, то е измислено. Доколкото помня, и в Берлин беше така. Като цяло всяка забрана си има някакво основание, но и аз не искам да влизам в спор, разбира се Peace

За Рождения ден - и ние сме се спрели на варианта на м е р и - следобедно барбекю, даже тези дни оправяхме двора, че беше направо склад, пооправих си градинките, редих камъни... но само здраве да е....

# 281
  • Bristol
ЧРД на Ивчо!   ura

БарбаРенкА, доста неща вече се появиха на българския пазар, сигурно я има  Thinking Ето така изглеждаше нашата и въобще не беше скъпа, в български лева излиза около 20  Peace Невероятно много балони прави, няма да описвам писъците на децата от щастие  Crazy

Gita, и ние взехме на Ели 14" колело, точно поради причината, че 12" догодина ще й е малко. Дано намериш такова!
Вчера имаше още едно момиченце на партито на Ели, което ще навърши 3 скоро. Родителите му също мислят да й вземат колело, бяха решили да е 12", но за тяхна изненада, тя успешно се справи с Елиното Wink
мартеа, моята така и не можа да подкара триколката  Confused Но с колелото се справи от раз! След като затвърди движенията на колелото успя да задвижи и триколката, но вече я дадохме на друго детенце  Laughing

# 282

uraДеси, да ти е жив и здрав щурака Иво! По- малко грижи и много щастливи мигове!  ura

Ема е много сладка с каската Laughing. Станислава също не можеше да кара, но на едно нагорнище схвана как става номера и сега се учи успешно.

Биренка, у наше село не съм виждала такава машина Thinking Ние си караме по старомодният начин. Вярно е, че децата много се дивят на сапунени мехури. Оправя ли се Наско? Към средата на месеца ще идваме към Пловдив, може да се видим Simple Smile

Диана пак зачезна някъде  Thinking
Мери, не разбрах какъв е вашият подарък Embarassed
Адри, щях да те питам- откъде купи играчките на Фишер Прайс? В Бургас има само за по-малки деца. Ава иска количка за легнало бебе но никъде не намирам нещо свястно.

За Рождения ден - и ние сме се спрели на варианта на м е р и - следобедно барбекю, ................
За мен това е най-добрият вариант, аз винаги мисля за пикник, но обикновено нито времето е на моя страна, нито пък имам къща с градина Tired

# 283
Гуш, били сте в Градската градина  Wink Ако беше добре Наско, можеше да се видим, да я научи Емичка как става въртенето на педалите, нооо ... нищо, друг път!  Hug

Кате, то и аз не съм виждала такова нещо, ама и не знаех, че има, де  Laughing Ние си духаме, докато ни умалеят бузите или докато не изсипем сапунката на земята  Laughing Иначе Нас спря да повръща, ама се продриска. Сега е на диета, пасиран банан или пасирана ябълка. Казаха ми да дам пектин. Много помагал, но не знам за толкова малки деца да не вреди нещо  Thinking
Ако идвате в Пд, задължително ми пиши, ще ти дам тел. ми да се видим.
Ще се радвам най-сетне да се запозная с някоя от вас  Hug

# 284
Ренка, когато Теа започна да ака кръв и слуз на 5 м. и положението стана неудържимо, тъй като с месеци нещата не само не се оправяха, но се и влошаваха, накрая дадох пектин - на 7 м. и половина беше. Всичко спря като с магическа пръчка, за една нощ. При това тя беше и алергична, незахранена. Мога само с хубаво да споменавам пектина. Обикновен, чист ябълков пектин, от аптеката за няма и 2 лв., а при нас направи чудо.

Общи условия

Активация на акаунт