Отговори
# 315
Честито и ан имениците, да им се слави името!

Прекрасни рожденици!

Адри, понеже за първи път виждам Маги, и аз не мога да се въздържа - голяма хубавица, пу-пу!

Ксения, тортата е чудесна! Чакаме още снимки!

# 316
ЗДравейте, майчета. Честито на рожденици и именници!
Към онези, закупили колелета Драг - колко тежат /най-малкия модел/ и откъде ги взехте? Благодаря.

# 317
Адри,малката е страхотна! Heart Eyes
Как е паролата за албумчето?

# 318
  • София
Adry, голяма сладурана е щерка ти  Heart Eyes

Terra, не знам колко тежи колелото, но е най-лекото от всички, които гледахме. Друг е въпроса, че на мен ми се струва тежичко. Все пак обаче те няма да ги носят. Купихме о от един голям магазин за колела в Младост /1 май беше, но не съм сигурна/

РД на Ема мина прекрасно, трябваше да има 4 деца, но уви, 2 не дойдоха, та Ема си игра само с една кака, на 4,5 год. ама голяма веселба падна. Заедно разопаковаха подаръците, каката и показваше кое как става. Дивяха, пищяха, танцуваха /върху покривките за столовете...и баща и ги снима ли снима, докато аз се развикам/. Тортата беше много вкусна /две парчета опатках  Embarassed/. Не съм особено доволна от ресторанта, ама не ми си мисли вече...от утре такъв каиш ще опъвам на работа...няма да се хабя.
Ето снимки
Танци
Писъци

# 319
Честит рожден ден на Ема, Маги, Филип, Вали и Наско! До ви радват и да ви са живи и здрави.

Честит празник днес и на всички празнуващи.

# 320
Ема е много модерна.Да ти е жива и здрава.

# 321
Честит рожден ден на Калоян! Да е здрав, весел и палав юнак и все така добър приятел!

# 322
Честит рожден ден на Калоян,Рая и Ангел! bdbaloni Tada happy bd
Ники отиде на градина, малко плака,но се надявам всичко да е наред.
Отивам на бачкане,лек ден  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 323
ЗДравейте, майчета. Честито на рожденици и именници!
Към онези, закупили колелета Драг - колко тежат /най-малкия модел/ и откъде ги взехте? Благодаря.
Гуш вече е казала, но и аз да добавя, че магазина е в Мл1., точно срещу Пътеките на бл.43. Представлява ниска постройка , с  голяма жълта табела "Велосипвди" и отвън винаги са извадени всякакъв калибър колелета  Simple Smile
Гуш, госпойцата е прекрасна  Heart Eyes

# 324
Честито на Калоян!

Да е жив и здрав, палав и щастлив!

# 325
  • Варна
Честит Рожден ден на Калоян!
Да е жив и здрав, весел и щастлив!

Ние сме си във Варна и днес ще ходим да ги прегледа личната и да каже как са.

# 326
Ние в петък заминаваме на тиймбилдинг в Несебър, а аз в събота трябва да пътувам обратно (човекът има РД). Гледам сега в нета, че няма директна линия от Несебър до София, което значи, че ще мина през Бургас.
В тази връзка - момичета от Бургас - от Несебър до Бургас с маршрутка, нали? Там къде спират маршрутките и откъде тръгват автобусите за София, всички от едно място ли? Ако сте близо до въпросното предполагаемо място, дайте по някое телефонче на лични, да пием по кафе Laughing

Ако Сиска пусне новата тема междувременно, ще изнахалствам с този постинг и в нея Wink

# 327
Честит рожден ден на Калоян! Да е много палав и щастлив  bouquet

Ех, Мерка, а аз се надявах да се видим на тоз тиймбилдинг.  Confused

Маршрутките спират на отзад на ЖП гарата, струва ми се, че там спираха и автобусите от/за София, но не съм напълно сигурна.

# 328
Феъри, ми ние ще се видим де, първата вечер Grinning

# 329
Пак няма никой. Това е защото аз днес вися тук Mr. Green

Купих една част от подаръка на Теа - една палатка, която всъщност е с куклен театър от едната страна, нещо като пощенска станция от другата, и сергия със зеленчуци от третата. Реших това, защото вчера бяхме на детски РД, тя влезе в една подобна палатка и не излезе. Освен това е с дъно, така че ако иска може и на двора да й я изкараме. Другото мислим да е кухня - такава с плот и разни джиджавки. Теа си има печка, но това е друго, вчера и с такава играчка се заигра доста. Мислех и за тротинетка, но това ще го оставим да е подаръкът от децата в градината. Когато бяхме в Зоопарка, видя едно момиченце с тротинетка и сподели, че много иска.

Впрочем, вчера на този РД видяхме Мишето на Жана /бг пейнт/ - много е пораснала, даже успяха да си поиграят малко с Теа. За съжаление, Жана не беше...

Общи условия

Активация на акаунт