Алтернативна козметика

• 130 061
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 900
  • София
оу Shocked
не знаех, мерси за инфото

# 901
Днес мислех да поръчвам козметика от бебе.то..обаче видях, че малко от продуктите там са на Веледа, аз си мислех че предлагат пълна гама...доколкото разбирам, предлаганите в сайта продукти ( http://bebe.to/Kozmetika/kozmetika.html ) са пак органик. та, въпросът ми е - вие откъде се снабдявате с Веледа, и ако е невъзможно - да поръчам ли това,което ми върши работа, от сайта?

# 902
  • София
Стеф, в София Weleda имаше в по-големите аптеки, но сега гледам, че и в разни по-малки квартални също има, дори до нас има детски магазин дето продават пълната гама детски продукти на серията.Имат доста повече продукти отколкото в този сайт дето си дала.Иначе цените са горе-долу колкото в магазина.

# 903
Аз тук в Пловдив не намирам Rolling Eyes
Иначе току що попаднах на сайт с пълната гама продукти на Веледа, ама станах разногледа и се чудя какво ще ползвам реално...то за бебешки душ гел има 5 варианта, за мляко 10 Crazy

# 904
Не се хвърляй от сега на козметика.Бебето ти има нужда от 4иста вода и един зехтин,преварен на водна баня.Като иска6 мляко-може да слага6 изцедена кърма към водата,с която къпе6.

# 905
Зехтинът много го уважавам, но за лятото не е ли малко тежък Rolling Eyes

# 906
 .:.Stef.:. , в Пловдив има Веледа в аптеките "Тримонциум" и "Цеиба" на пл. Съединение, а също и в една аптека, където Главната и "Заимов" се кръстосват на Джумаята.

# 907
Аз май само там не съм проверила Embarassed
Много ти благодаря!!!
Леко раждане ти пожелавам, гледам че съвсем скоро наближава Hug

# 908
 Благодаря, и на теб леко раждане!
Аз ще си позволя да ти препоръчам олиото им от невен без парфюм. Ползвам го за баткото, но и за бебето взех. Попива бързо, мисля, че е подходящо и за лятото, в малки количества го слагам. А млякото също ползвах, и то не е лошо, но съставките на олиото са по - добри.

# 909
Благодаря ти Hug
Сложих го в списъка Simple Smile

# 910
  • София
Здравейте! На предната страница бях писала,че направих слънцезащитния крем по дадената по-назад рецепта и че мирише лошо. Е, открих от кое е гадната миризма- от гела алое-вера. А толкова се чудих дали да го купя (при това е цели 21 лв.) или да карам без него . Сега страшно ме е яд. Годността е напечатана в/у упътването на български, което е допълнително залепено на тубата,т.е. не е ясно дали наистина това е годността на продукта  newsm78. Някой ползвал ли е такова чудо, да не би пък да е нормално да мирише така  newsm78? Направих си нова доза кремче без алое-вера и мирише съвсем нормално.

# 911
Аз не съм ползвала, но някой беше казал, че натуралното алое вера било гадничко.

# 912
Цвети, аз работя във фирма, която влага доооста скъп гел алое вера в продуктите си. Определено се налага да се покрива миризмата му, иначе продуктите стават непродаваеми.

# 913
Извинявам се, че се намесвам но не съм съгласна с горе посочените факти за гела от алое вера. Аз пия такъв гел от четири години и смея да ви уверя, че изобщо не е гаден и не мирише ужасно. Става за пиене и за мазане в натурален вид и така е най-полезен. Но с едно условие - да се използва само вътрешността на листото от алое вера, а не смляно цялото листо. Това което аз ползвам е на фирма Форевър Ливинг Продъкс. Срока на годност е отпечан (щампован релефно) върху опаковките, а не е залепен допълнително. И още нещо, чистият гел не е нужно да се подобрява за да се използва, явно това което сте си купили съвсем не е гел от алое вера, а някакво подобие... Ако искате да ползвате чист гел от алое вера с отлично качество, и възможно най-близък по състав до току що откъснато листо има само едно решение - да си го закупите от Форевър Ливниг Продъктс. Само ще добавя, че продуктите се разпространяват чрез дистрибутори.
Няма по-добро средство за грижа за кожата от чистият гел от алое вера, особено пък ако евентуално изгорите от слънцето или от нещо друго!! Това го казвам от личен опит  Peace

# 914
Хайде, хайде. И други добри творения на природата познаваме, особено за изгаряне. Да не говорим, че се намират по нашия си край - един извлек от невен, например, има уникални заздравяващи свойства.

Общи условия

Активация на акаунт