Алтернативна козметика

• 130 008
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 780
За спиралите - ето виж оценките на този сайт, има някои с по - добри показатели : http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?category=mascara
 А за стриите, по - скъп вариант, олиото на Веледа против стрии. То е 43 лв и стига за около 2 месеца. По - евтин вариант е да си "синтезираш" нещо подобно. Смесваш олио от пшеничен зародиш, бадемово, от жожоба и може да си купиш малкото шишенце с олио от Арника, пак на Веледа, то е 3 лв и да го добавиш към тези олиа.
И чисто бадемово олио върши същата работа-поне не мирише на нищо. В началните седмици това е много важно.

# 781
Четох вчера в друга тема, че зехтина и бадемовото масло много цапали дрехите, имате ли наблюдения дали е така?

# 782
Четох вчера в друга тема, че зехтина и бадемовото масло много цапали дрехите, имате ли наблюдения дали е така?
Да, стават на петна.  Confused

# 783
Е цапат, няма начин и започваш да миришеш на пържени картофи от зехтина  hahaha
Аз се мажех вечер преди лягане и си имах специална тениска, само за тази цел.

# 784
Оффф  newsm45 както винаги няма начин най-полезното да е и най-приятно!!! Аз спа гола, излиза, че трябва да си имам 2 комплекта "специални" чаршафи, само за тази цел  cry
благодаря ви за отговорите, момичета!  newsm51

# 785
 Не съм забелязала да ми се цапат дрехите, но винаги изчаквам добре да се поеме от кожата и чак тогава се обличам Peace

# 786
Е няма да се къпеш в маслата де, слага се само толкова, колкото кожата може да поеме..  Wink

# 787
Бадемовото не цапа, попива си много добре...

# 788
 smile3525 мерси, че ми отговорихте! Реших, че най-добре е да пробвам. Сутрин няма да е удачно, защото все бързам, но вечер мога да се занимавам повече с намазването (докато попие)
Хубав ден на всички   bouquet

# 789
Здравейте, темата е много хубава и полезна. Искам да ви питам, т. като сухата кожа се нуждае от ежедневно хидратиране (става въпрос за майка ми, тя ползва кремовете на Кристиан Диор), има ли начин да се заместят кремовете с нещо природно, но също толкова ефективно, че даже може и по-! Ще съм благодарна на всички отзовали се Hug

# 790
alra, аз мисля, че растителните масла са чудесен начин за поддържане на кожата. Могат да се направят различни комбинации, а се продават и говоти смеси за различни видове кожа. Разбира се, ако кожата ги понася добре и няма алергиична реакция. Аз съм използвала кокосово, бадемово, жожоба, кайсиево, масло от маслини. Ето тук може да прочетеш повече ако искаш. За суха и по-зряла кожа мисля че добър противобръчков ефект има кайсиевото масло, но всичко е индивидуално  Peace

# 791
Мерси, ще прочета всичко! Как използватге тези малсла, когато са за всекисневна употреба. предполагам, че както крема, сутрин слуд измиване на лицето се полага, какното е, и след това пак по някое време на деня. така ли? или нещо пропускам?

Това за кайсиевото масло ми хареса - наистин ли опъва бръчките, или е само превантивно?

Благодаря предваритерно! Hug  bouquet

# 792
И пропуснах, маслата разреждат ли се с нещо или така се използвата, защото кокосовото, което ние ползвахме, беше много мазно, не може след него веднага да се излиза, например!

# 793
Не се разреждат маслата. Просто слагаш съвсем малко, щом ще излизаш. Аз ги ползвам най-вече вечер. Специално от кокосовото масло съм много доволна. Peace

# 794
Здравейте, днес си купих кайсиево масло, както ме посъветвахте. Сега остава и  да се появи очакваният ефект. Искам  само да ви попитам може ли да се смесят няколко масла едновременно или така им се убива действието? Например кайсиево+прасковено+авокадо+маслиново? Благодаря на отзовалите се

Общи условия

Активация на акаунт