Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 887
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Гале, благодаря. Ние се връщаме от Вълков, дано да минем само с хомеопатично лечение, че празници идват...

# 76
Мама 21, що не ти се вижда шаврантийския лак на снимките?

# 77
И аз не го видях, а специално се загледах. Simple Smile Между другото имате ли вече нова шапка? Simple Smile

# 78
mousy - споко, не се чеши и дърли само, и няма да ти останат белези...спиртосвай по-често...
Бързо да се оправяш  Hug

........ тя варицелата е безобидна, ама това морбили да изкараш на дърти години е отврат. Още помня как прекарах повече от месец на легло и се молех да не умра. И като се върнах на училище всички бягаха от мен като прокажана. Ама за тоя един месец седнала в леглото не можех да седя.

Joy  Joy  Joy хи хи и аз помня в 10клас ли беше 

аз съм ги минала като малка, щото покрай ясли и градини всичко съм лепвала ....

а м/у другото Митко като беше малък, братовчед му се опъчи и аз водих Митко пак при него няколко пъти че ако не е хванал , да хваща навреме

# 79
  • Бургас
Гале, благодаря. Ние се връщаме от Вълков, дано да минем само с хомеопатично лечение, че празници идват...

Стискам палци  Peace и скоро да се кефите и вие на ново колело.

Днес пък срещнах госпожата или по-точно другарката Вангелгова,която ми беше в детската градина и ми стана едно мило... минали са над 20 години , а тя сякаш си е същата - и ме помни  Simple Smile

# 80
Между другото имате ли вече нова шапка? Simple Smile

Да!  Crossing Arms
Просташка ...
И селска!
И временна, докато докарат от нашите шапки!

Даже плаках оня ден!
И мразя човека, който я е взел! #Cussing out

# 81
Между другото имате ли вече нова шапка? Simple Smile

Да!  Crossing Arms
Просташка ...
И селска!
И временна, докато докарат от нашите шапки!

Даже плаках оня ден!
И мразя човека, който я е взел! #Cussing out

Сигурна съм, че на сладурско човече всякаква шапка стои готино. Simple Smile И мен много ме е яд, като се разделя с нещо хубаво. Cry

# 82

ако може снимка в близък план и на шаврантийските обувки  Mr. Green

Уишче спокойно по-хубава ще намериш, а който я е взел дано му се скъса ПЪК  Crossing Arms

# 83

Уишче спокойно по-хубава ще намериш, а който я е взел дано му се скъса ПЪК  Crossing Arms

Тъй тъй ....  Joy

# 84
  • Бургас
Какво да купя на една 8-годишна мацка  newsm78 Ако може бързи идеи че купона е утре  Mr. Green

Уишче и мен още ме е яд за една шапка на баткото като беше бебе - брой ги 10 години и още не ми е минало  ooooh!

# 85
  • Бургас
Спешен въпрос - дъвка как се махаше  newsm78 С вестник ли пак,че току що пробвах ,но остава лепкаво петно ?

И  ние имаме изгубена една шапка от Некст и още не мога да я забравя и аз  Mr. Green

# 86
Спешен въпрос - дъвка как се махаше  newsm78 С вестник ли пак,че току що пробвах ,но остава лепкаво петно ?

С ютия доколкото си спомням. newsm78

# 87
  • Бургас
Да взема с лакочистител ли да пробвам  Confused

# 88
Да взема с лакочистител ли да пробвам  Confused
Да не обецветиш само, ако е дрешка.

# 89
Какво да купя на една 8-годишна мацка  newsm78 Ако може бързи идеи че купона е утре  Mr. Green

аз на една такава мацка миналата година й купих сребърна гривничка с висулки по-детски /има и с цветенца, делфинчета и др, че и цветни/ и обички. Много остана доволна и се кипри. Зависи колко парички си отделила, може само обички, синджирче /и без това годината е високосна/
иначе дреха, чанта, книга ... знам ли - ама аз не исках такива неща

Гале - ако е мека дъвката и лепкава - направо незнам... не трябва ли да я оставиш да се втвърди и да я изчекаш първо някакси от плата, а после ако има петно - него да чистиш... уф нямам идея

Общи условия

Активация на акаунт