Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 887
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Не с ютия!
Не става - пробвала съм ...
От коса знам, че се маха с олои ама от плат .... newsm78

Бахти шапките значи!
Не само аз се глезя за нашата!

# 91
"Нямах време да прочета другите мнения,но ще ти кажа аз как махам дъвка от дреха.В/у дрехата коята е с дъвка,слагаш парче вестник и с нагрята ютия,гладиш отгоре.Дъвката се стопява на вестника.
Изпитано е много пъти,не се плаши.  "
Звучи ми доста убедително, ама незнам.

# 92
newsm78
Може!
При мен не стана...
Дъвката се разточи на конци и стана по-голяма бела!

# 93
newsm78
Може!
При мен не стана...
Дъвката се разточи на конци и стана по-голяма бела!

Честно да ти кажа, аз имам спомен от ранни детски години, че майка махаше дъвката с ютия. Но дали се е махала е друг въпрос. Simple Smile

# 94
  • Бургас
Аз я изгладих с вестника но остана едно като мокро и лепкаво и него се чудех какво да го правя,но сега преди да публикувам викам чаакай  да го видя пак и се оказа,че е изсъхнало Rolling Eyes - значи действа номера Peace

Сори,че ви занимавах  Wink

# 95
Абе де да знам ...
С дъвка ТУРБО не става!
За другите не знам Simple Smile

# 96

С дъвка ТУРБО не става!

Хахаххаха, има ли още такива? Аз много ги обичам. Embarassed

# 97
Тц ...
Моята случка е от преди години!

Ама май още пазя картинките ако ги искаш, ще се разберем за цената ... bowuu

# 98
Аз я изгладих с вестника но остана едно като мокро и лепкаво и него се чудех какво да го правя,но сега преди да публикувам викам чаакай  да го видя пак и се оказа,че е изсъхнало Rolling Eyes - значи действа номера Peace

Сори,че ви занимавах  Wink
Важното е, че я няма гадната дъвка вече. Peace

# 99
      Няма ги, аз съм си поръчала на една позната която е на екскурзия в Турция  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Гале аз докато ти кажа ти я махна  Joy Аз първо слагам дрехата в камерата, стържа което мога и после с вестник и ютия  Peace

# 100

Ама май още пазя картинките ако ги искаш, ще се разберем за цената ... bowuu[/color][/tt]
На 29.04. имам РД, нещо като подарък не могат ли да минат? Joy

# 101
      Няма ги, аз съм си поръчала на една позната която е на екскурзия в Турция  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Не ми е дошло на ума, правеха уникални балони. Simple SmileДаже успявах да си ги залепя на носа. Embarassed

# 102
Някой ще излАза ли следобед?
За компанийка?
Че зверо сега ще скокне от следобеден сън и трябва пак да тръгваме да бродим...

Монахинке, ще си помисля, да знаеш ...

# 103

Монахинке, ще си помисля, да знаеш ...[/color][/tt]
Затрогната съм, така да се каже... Laughing

# 104
Привет, момичета  Simple Smile. чудя се дали ще се намери едно местенце и за нем сред вас? Аз не съм мама все още, но искрено се надявам да бъда такава скоро. Май мястото ми е в "Искам Бебе", но нещо като я чета тази тема силно се депресирам, защото ми се струва, че повечето момичета там малко са се "вманиачили" в желанието си да станат мами. Споделят си всеки един детайл от процеса по бебеправене, мерят температури, всеки неуспешен месец плачат и взаимно се успокояват. Не ги упреквам, защото аз самата знам колко силно е желанието да си имаш твое малко живо същество, но някакси не искам да изпадам в крайни настроения и нагласи за това кога точно ще стане чудото. За това си мисля май при вас ще ми е някакси по-уютно  Grinning пък и съм убедена, че ще ми давате много съвети   bouquet
Иначе се познавам с една мама, която се мъдри във вашето малко женско царство- Ивето, привет от мен. Весела съм. Знаем се от университета във В. Търново и според уговорката ни от преди час утре ще пием кафе в обедната.
Ще се радвам да се запозная и с другите момичета.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт