Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 880
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Какво да ви кажа момичета ,случило ми се е нещо  bash тука в близките часове  Embarassed - сгъвам си най-доволно изгладената блуза,щастлива от развръзката и какво да видя петната си стоят,че и трето открих  Joy ,просто  smile3537

# 106
Какво да ви кажа момичета ,случило ми се е нещо  bash тука в близките часове  Embarassed - сгъвам си най-доволно изгладената блуза,щастлива от развръзката и какво да видя петната си стоят,че и трето открих  Joy ,просто  smile3537
Много жалко Sad, има и други идеи в нета, ама незнам дали ще свършат работа. newsm78

# 107
Гале какво се халосваш, ако става за химическо я занеси и хич не се мъчи сама

# 108
Добре дошла.
При нас е весело и уютно, а ако не ми обръщаш внимание, дори ще ти е приятно! Simple Smile

# 109
  • Бургас
Гале какво се халосваш, ако става за химическо я занеси и хич не се мъчи сама

Мерси   bouquet ,добре ,че се сети ,аз нещо не съм в час .

# 110
 diavolinka  Hug добре дошла  Wink ей преди да ти изчета поста се сетих че си ти  Joy
     Радост с теб коя обедна почивка ще споделим  Simple Smile

Гале петната лепнат ли? Пробвай с още едно пране и пак ютия  newsm78 

..... а ако не ми обръщаш внимание, дори ще ти е приятно! Simple Smile

rotfImbo

# 111
Наталке разходка в Билла не ти ли се прави?:> Аз мисля там да се поразходя малко, че умирам за една салата с ролца от раци и пипалца от октопод а само там я правят

# 112
Абе я вземи изрежи дъвката ...
 Twisted Evil

# 113
Наталке разходка в Билла не ти ли се прави?:> Аз мисля там да се поразходя малко, че умирам за една салата с ролца от раци и пипалца от октопод а само там я правят

Къде ме прати на края на света?
Аз се чудя как ще затътря кълки до морската...
Обмислям варианта за градинката пред България!
По близка дестинация преложи! Simple Smile

# 114
Еееееее виж как мисля за тебе. Тъкмо като дойдеш до нас и кат отидем на Билла и после докато се прибереш до вас ще си свалила 2 кила и ще си натрупала мускулна маса на краката :>

# 115
За две кила от стола няма да мръдна ...
Обещай десет и ... ще си помисля! Wink

# 116
На тази тема само заглавието като и видя и вече съм се нахранила.  Crazy

# 117
обещавам! Другата седмица мисля да правя пролетно - ще дойдеш да измиеш прозорците  Mr. Green и после те мятам по улиците, че са и доста почивни дни отърване няма да имаш от мен :>

# 118
Wish, мерси за топлото посрещане Grinning. Чела съм темичката и преди и мисля, че си си много добре. Иначе е хубаво човек да има малко "лоша" слава, защото така хората го уважават повече. Нали знаеш колкото по-добър си, толкова повече ти се качват на главата  Wink
Ивето   bouquet
Гале, пробвай да махнеш дъвката с лед. Вземи едно кубче лед и търкай здраво.

# 119
обещавам! Другата седмица мисля да правя пролетно - ще дойдеш да измиеш прозорците  Mr. Green и после те мятам по улиците, че са и доста почивни дни отърване няма да имаш от мен :>

От утре започвам да се правя, че не те познавам ... Crossing Arms
Мдааааа...
Няма да ми кажеш да ям нещо специално, за да отслабна, а ще ме мориш ...

На тази тема само заглавието като и видя и вече съм се нахранила.  Crazy

Да можех и аз с четене да се нахраня ....
Ама ко няма да си 46 кила!
Читателка!  ooooh!

Wish, мерси за топлото посрещане Grinning. Чела съм темичката и преди и мисля, че си си много добре. Иначе е хубаво човек да има малко "лоша" слава, защото така хората го уважават повече. Нали знаеш колкото по-добър си, толкова повече ти се качват на главата  Wink

Намери какво да кажеш и ти ...
Ай отивам си храня детето и да го мъкна пак на разходка!
Ако някой ме види да каже здрасти ама по силно, че като съм с очила не чувам!

Общи условия

Активация на акаунт