Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 880
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Айдееееееееее на резултатите от БСУ.  Mr. Green
История : Слаб 2
Български : 5,00

# 121
 Много пишете бе, еййй!
 Раницата ни я върнаха.Шапки сме загубили поне пет, и сандалче Адидас ни е падало, обаче сме го намирали/за разлика от моята приятелка, на която го бяха взели/.
  Галенце Heart Eyes, пробвай с Вениш. Simple Smile
 аХ`Не!, честито! Laughing

# 122
 Mr. Green  за историята аз знаех колко ще имам- все пак излязох от изпита.  Laughing
За българският се радвам.

# 123
 Дарче, и ние се радваме за теб! Grinning
 Аааа, и който иска да отслабва го взимам на работа, аз за един месец свалих 5кг/52-47/.Глад му е майката.

# 124
Дарче, и ние се радваме за теб! Grinning
 Аааа, и който иска да отслабва го взимам на работа, аз за един месец свалих 5кг/52-47/.Глад му е майката.

Ми да,аз миналото лято пиех 2 пъти на ден 3 в1, много цигари и никаква храна. Резултатът беше  Flutter

# 125
 Рецептата е шест! Laughing
 4470

# 126
      Ji може ли да кандидатствам при вас за работа, че взех да се търкалям вече  Laughing
     Даре честито  Hug следващия път 6 на историята  Wink

# 127
Спешен въпрос - дъвка как се махаше  newsm78 С вестник ли пак,че току що пробвах ,но остава лепкаво петно ?

И  ние имаме изгубена една шапка от Некст и още не мога да я забравя и аз  Mr. Green
За дъвка съм пробвала ацетон или лакочистител, но ацетонът е по-силен. Стига материята да позволява/ на мен не са ми избелявали цветовете от него/

# 128
Здравеите на всички!
Ji след септември ще се глася при вас на работа,че сам си обещала като родя пак 49 кила да стана и то барзо че без тва вече се чувствам като плондер!!! newsm68
Само ям и ям!!!

# 129
  • Бургас
хей приемате ли още една бременна мама от Бургас? Терминът ми е 1 Юли...

Омъжена , ж-к Лазур до Сарата,задо4ни4ка в БСУ!Ина4е работя ,но сега съм в болни4ни....

ТОва е за мен...Щесе радвам да се вклю4вам при вас Hug

# 130
  • Бургас
Здравеите на всички!
Ji след септември ще се глася при вас на работа,че сам си обещала като родя пак 49 кила да стана и то барзо че без тва вече се чувствам като плондер!!! newsm68
Само ям и ям!!!

Вики разбирам те напълно...ще се поизпотим след щастливото събитие живот и здраве  Hug

# 131
ама това морбили да изкараш на дърти години е отврат. Още помня как прекарах повече от месец на легло и се молех да не умра.
Какво морбили? Нали сме ваксинирани срещу него? Въпросът ми е риторичен, естествено, просто си трупам доказателства за "ползата" от ваксините.

Аз да се похваля, че днес бях на среща с една гинеколожка в болницата и тя каза след прегледа, че спокойно мога да родя нормално / Маги я родих със секцио /. Много съм доволна. Simple Smile

# 132
maimunka2 виждам че живеем на близко !!!Предлагам разхотки в морската за раздвийване на бременни!!!Е и маики ако искат,аз живея точно до свободния!!!
И между другото аз също уча в БСУ но редовно!!! Simple Smile

# 133
  • Бургас
Гале, Дяволинка ти е казала вече, дълка се маха с лед, търкаш таркаш и тя се втвърдява и пада. Пробвано  Peace

Ах не честито двойчица, другия път като си вземеш всички теми и 6-тица  Peace

Ох махах крачоли досега с баткото, толкоз не съм обикаляла.  ooooh! Купих една много джазова поличка на мацката.  Peace Тенкс за идеята другия път ще я приложа   bouquet

Джи ми аз като отказах цигарите какво ще ми предложиш  Whistling

# 134
 Mи пиене и третото, кво Wink

Общи условия

Активация на акаунт