Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 880
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Джи ми аз като отказах цигарите какво ще ми предложиш  Whistling

Сега ако споделиш как отказа цигарите цена няма да имаш  Mr. Green Аз нито яденето, нито цигарите успях  Crazy

# 136
Ивче, първото е лесно, оставаш само на жизненонеобходимото. Laughing

# 137
  • Бургас
миииии  Rolling Eyes фанах се на бас. мойта дружка вика - не можеш като мен вече 5 години - и аз викам - що да не мога  Party и се ханахме на бас. И аз нали съм инато - 4-5 години вече не пуша. Заветната дата е 19 август, ама коя година  Rolling Eyes

# 138
  • На морето!
Добре дошли на новите попълнения   bouquet (щях да напиша добро утро  ooooh!). Аз сега се връщам от Търново, бях на изпит и мисля че съм го взела, но резултат ще имам по-късно.
Ах Не, честито за Бг изпита, в БСУ нали има по 3 дати, на следващите ще имаш 5-6. Аз съм останала с впечатление, че ще кандидатстваш н СУ  newsm78

# 139
И аз се чудя що не пишете в Пазарската Crossing Arms Ай един запис Mr. Green

# 140
Райна  и там също.  Simple Smile

Naomi там не може да спамим. А тук си правим лафче и уговорки.  Simple Smile  Приятно ми е - аз съм талисмана на темата.  hahaha 

Айййй,сега да запаля една цигарка по повод дискусията за тютюнопушенето.  Mr. Green

# 141
Айййй,сега да запаля една цигарка по повод дискусията за тютюнопушенето.  Mr. Green

Айййй да ти направя компания  Mr. Green с кой да се хвана на бас  newsm78 и за какво, че да имам стимул  Joy

# 142

Айййй да ти направя компания  Mr. Green с кой да се хвана на бас  newsm78 и за какво, че да имам стимул  Joy

Rolling Eyes  ай да се обзалагаме в темата за кг. Ама да бъдем сериозни.  Confused

# 143
        Даре с удоволствие ама съм прекалено несериозна  Embarassed

# 144

Rolling Eyes  ай да се обзалагаме в темата за кг. Ама да бъдем сериозни.  Confused

Aз ще лъжа ... Outta Joint

# 145
        Даре с удоволствие ама съм прекалено несериозна  Embarassed

И аз. Затова нещо да се обзаложим тук или...де да знам.  ooooh!

# 146
Привет!Много пишете бре мацки!
Ах Не,честито за петака,пък историята не я мисли!
Гале,ти в коя ДГ си била,че и моята учителка се казваше така,даже внукът и беше в моята група???

# 147
Каква буря се задава...

# 148
  • тъгата в мен
детенце,заради теб излязох на терасата да я видя де е бурята hahaha newsm78

# 149
детенце,заради теб излязох на терасата да я видя де е бурята hahaha newsm78

Постоянно пресвятка,на мен монитора ми е пред прозореца,тоест прозореца ми е пред очите постоянно. След малко и ще завали.

Общи условия

Активация на акаунт