Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 860
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Абе според мен диетите са загубена работа. Важно е да се яде бавно, да не преяждаш, защото ефекта от храненето идва след 15 мин. /тогава се чувстваш заситен/, и най-важното е да вечеряш не по-късно от 7ч вечерта. Хората са казали от всичко но по малко.

# 181
  • Бургас
Освен Джи да ни взема да бачкаме при нея  Mr. Green който заслабне веднага отстъпва място на другарчето  Crazy Сега новото ми двайсе е ,че ям пектин  Blush

Сиренке, ДГ е сегашния филилал на Ханс Кристиян Андерсен,ама сигурно сме различни набори.Другата учителка беше Божинова.

Благодаря за съветите за дъвката ,ама аз нали съм чевръста,вече експедирах блузата на химическо.

# 182
Добър ден, момичета.
Аз пък най-бързо свалям килограми от ядове. Спирам да ям, защото стомаха ми се свива на топка. Увеличавам цигарките и кафенцето....даже понякога се шегувам с милото, че трябва по-често да ме ядосва, за да има стройна мацка до себе си.... Crazy
Иначе да си призная не съм фен на диетите. Какво пък сега, нито съм манекенка, нито си изкарвам парите с визия. Един живот се живее и може ли пък да се лишавам постоянно от вкусотии.
Забелязала съм обаче, че работи успешно следната формула- хапвам си от всичко, но по-малко и на по-честичко и разбира се трябва и движение.
Пък д-р Георгиев добави и нещо друго, когато бях за първи път на гинекол. преглед при него, казвайки: "Мила госпожице, всяка една себеуважаваща се дама трябва да има добра култура на хранене, добра култура на движение и да се радва на много добър секс..."  Whistling Thinking като се замисля прав е доки!! Peace
Хубав и усмихнат ден от мен на всички Wink

# 183
  • На морето!
сакса и движението ги оправям, но това с храненето ми е трудно- най-мн обичам да ям разни полуфабрикати, тестени храни и салати и ям по много, ама наистина много, добре че не ми се "лепи", че иначе вече щях да се търкалям  Joy
И аз си търся обувки, но нищо не ми харесва.Или са прекалено ниски, или твърде високи, муцуните им са грозни, а токовете не по мой вкус и почти навсякъде са еднакви  #Cussing out и си нося тези от миналата година, та явно и аз вече сандали ще купувам.
М-у другото снощи дъждът е бил ужасно мръсен и ми е оклепал перфектно изчистените прозорци!Но няма пак да ги мия, че ми се излиза по разходки, стига вече с дъждове и ветрове, искам си слънцетооооо!

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 10:59 от Райна

# 184
И аз си търся обувки, но нищо не ми харесва.Или са прекалено ниски, или твърде високи, муцуните им са грозни, а токовете не по мой вкус и почти навсякъде са еднакви  #Cussing out и си нося тези от миналата година, та явно и аз вече сандали ще купувам.

Това за обувките аз ли го написах  Laughing абсолютно същия ми е проблема  Peace
       Хайде сега и да ми се скарате. Времето го развалих АЗ. Този път си измих колата вчера  Joy и дори виках на тез от автомивката не се престаравайте щото ще завали  Mr. Green

# 185
  темата диети я бях забравила няколко месеца...  но преди да разбера за малката госпожица точно бях свалила 5 кг (стигнах заветните 54 килца) ...  поне сега вече си знам комбинацията, но аз  прибавих малко Fatburner , към тренировките и режима на хранене... с желание всичко се постига...   
 а колкото до биричката и картофките... не съм се лишавала от тях, просто по-рядко   Crazy

# 186
Моми4ета,не ви трябват диети,много е гадно да си слаб и дреха да неможеш като хората да си обле4еш,в4ера се теглих и ве4е се плаша от моите килограми- 39 с дрешките newsm45,нищо не ми става,дайте нещо за ка4ване на килограм4ета-витамини не ми действат ooooh!.

# 187
39 Shocked Съчувствам ти искрено Confused Hug Имам познати, които се борят с това от години, но нищо не помага...метаболизъм явно... Важното е да се чувстваш добре.

# 188
39 Shocked Съчувствам ти искрено Confused Hug Имам познати, които се борят с това от години, но нищо не помага...метаболизъм явно... Важното е да се чувстваш добре.
Ами там е работата,4е изобщо не се 4увствам добре newsm45

# 189
39?
Как оцеляваш бе жена?
Дай да си делнем моите килца... Wink

# 190
консултирала ли си се с диетолог ??? такъв е нужен , не само за искащите да свалят...  колко си висока ???

# 191
А ядеш ли все пак?

# 192
стига с това отслабване бе хора...много сте си добре така  Hug,
а който не ви харесва, ми да не ви гледа   Crossing Arms

не знам за Габи, ама аз се тъпча, и витамини и бирена мая пия - и нищо

извод: не става само с ядене/неядене - трябва и ген

през живота си съм била 2 пъти на диета за напълняване /ама я загубих някъде/ и имаше някакъв ефект за 3-4 месеца...

искам поне 3-5кг отгоре  Crossing Arms

# 193
  • Бургас
Ками, направо се стреснах като прочетох бирена мая. Аз доскоро я пиех, защото кърмя, наистина ли се пълнее от нея, да не почвам пак да я пия. А имам толкова кг да свалям ............ Диета засега не спазвам Mr. Green

Добре дошла, Диаволинка. Hug

АхНе, браво за 5. Успех в подготовката по история. Peace

Много пишете, браво. Уиш, много ни е уютно с теб.

Вчера какво време, скитахме по улиците и морската, а днес  newsm45

Аз пък обувки си купих, даже 2 чифта, ама не от страндартните, разбирайте модерни в момента. Mr. Green Ама, аз си ги харесвам. И страшно удобни и натурални: марката е El Natura Lista Супер са Laughing

# 194
  • Бургас
maimunka2 виждам че живеем на близко !!!Предлагам разхотки в морската за раздвийване на бременни!!!Е и маики ако искат,аз живея точно до свободния!!!
И между другото аз също уча в БСУ но редовно!!! Simple Smile

ау супер...това за разходките...вси4ките ми близки са на работа през седмицата ,имам и две с де4ица,но ве4е са на детска градина и мамите пак са на работа...а  и лятото ще е супер...

Аз току що боядисах яйцата да се похваля...Пукна се само 1 от 30  Joy

станаха много красиви,ама цялата се оплесках... Confused

Някой от вас да е пробвал да меси сам козунак?
Трудно ли е?Цялата тази философия с бухването и втасването....май е не е много за моите способности  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт