Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 378
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Христос Воскресе!

Позрвав за именниците с малко закъснение  Hug

Добре дошли на 2 нови мами  Grinning

Утре ще ви изчета, че сега ни чака къпане.

Лека вечер!

п.п. Ди, честито ти християнче  Hug

# 196
Ди, честито християнче!  bouquet
Франческа, какво му направи на това кроткото детенце? hahaha Казвам ви аз- винена попара!- ама не чувате. Може и едно пюренце с агнешко- и ще станат кротки като агънца. Joy
Какво ли прави Петс? Вече ми е мъчно за нея. Sad
Аз добре си похапнах по празниците, от утре- диета! Че днес си разглеждах снимките от преди да забременея и направо ми стана лошо- че аз съм била наполовина! От утре- ябълки, ябълки и пак ябълки!
Ако случайно ме видите да похапвам понички в Морската- тактично си замълчете, моля! Crazy
Отивам да чета "Мъртви души". Заинатила съм се и ще я прочета! Naughty Все я оставям насредата. Лека вечер, сладуранки! Hug
P.S. Gvendolin, какво стана с поезията бе мила? Защо така ни забрави? На Данинка вече и е скучно само тя да пише- ще вземе и тя да бие отбой на римите- и какво ще правим? Хайде утре- поне едно стихче да драснеш! Hug

# 197
Ккакво му направих ли? Ще му яде гъзъ бой Laughing много криво днес беше,той не е свикнал в къщи и направо подивя Crazy то небеше обикаляне на целия апартамент,който хи4 нее малък.На майка му кръст,гръб,гъз нищо не и остана.Паяка му омръзна ве4е ,сега сме на прохождащото на 4ико малеее ooooh! като тръгне с него няма спира4ки и аз след него естествено Crazy абе с една дума луднах Joy

# 198
ЕЕЕЕЕЕЕЕххх най-после успях да се довлача да компа, то все време не остава..еле и мъжо кат си е дома..женска орисия.

Първо да се похваля: Днес правим 1 год и 6 мес от сватбата Laughing и 1 година от както разбрахме, че съм бременна Joy Joy Joy Joy

Sashi и аз ще минавам на ябълки май, че килцата станаха много #Cussing out #Crazy
di_ Честито ти Християнче, избрали сте страхотно датата .  bouquet
Pets ко ли прави в тоз дъжд , че няма и комп newsm78

Сега да ви питам аз:
ТРЯБВАТ МИ 4-МА РАБОТНИКА ДА МИ ПРЕНЕСЕТ ЕДНА МАШИНА 160 КГ ДО 8-Я ЕТАЖ. НЯКОЙ ДА СЕ СЕЩА КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТАКИВА, ЧЕ ПО ОБЯВИТЕ РАЗНИТЕ МУ ТАМ ФИРМИ МИ ИСКАТ 200 ЛВ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 22:38 от desiniko

# 199
Няма такива,никой няма да ти дигне 160кг за 20 лв плаща се на етаж по еди си колко Peace

# 200
Добро утро или Лека нощ , незнам с кое да започна ,
Но някои бебета не спят , а майките им форуми четат ,
а за поничките сладки Саше
с удоволствие ще донеса  chef ,
че и за Емо да оставим ...поне една  Laughing
С моята комшийка пак трамбовахме алеите
и за днес предвиждам го така ,
да трамбовам този път в града ,
а не в морската ,
но за следобедното ми кафе ,
ще намина през слънчевата та дано и Слънчо попече .
до после ..........в морската за смелите ........

# 201
добро утро

мен едно гърло ме е стегнало май ще хващам гнойна ангина Tired сефте #Cussing out

# 202
добро утро

мен едно гърло ме е стегнало май ще хващам гнойна ангина Tired сефте #Cussing out
нямаше ли кои да те завива ? Laughing

# 203
  • Варна
абе Франи остъй са, и мен май успяха да ме заразят моите говеда Confused
детето болно, мъжа и той, аз вчера тъкмо се похвалих че една седмица държа фронта, и вечерта лигавицата на носа ми изсъхна което за мен е сигурен знам че се разболявам Sad и сега съм на чайове и витамини в ударна доза па дано ми се размине  Praynig

# 204
Добро утро ,манДамчета прекрасни  bouquet
пяхте ли през празниците песни сладкогласни.
Или папахте козуници  сладки до насита
и оставихте кръшната снагичка без защита.
Май преядоФте със преснички яйца
и угоихте със жълтъци  Mr. Greenмалките деца
Предадохте се на времето дъждобно
дано пък гнездото ви било е по лИбовно Heart Eyes
За диети нещо все бърборите Shocked
с килцата сте решили да поспорите!!
Хайде забраняваме от днес пържолите
и не ща за туй със мен да спорите.
Чай и плодове не са добро решение
ще изпаднете във диво сътресение.
Давайте на пуешко и телешко варено
туй ограничение  е вече  проверено!!
Кафенце може да фиркате до пръсване
водичка пийте яко без  Rolling Eyesпрекъсване.
Да стане вталяването ефект прекрасен
а силуета привлекателно опасен. Joy Joy
Да станат бедЪрите тънки кат топола
мдааааа туй е истината ГОЛА!!!

п.п.Франки -гнойната ангина е кофти работа.Дано ти се
размине  Praynig

# 205
Добро утро и от мен! Егати хем се радвам че мъжа ми почива, хем всичко ми идва нагоре, повече дом. работа и пред компа абсурд да се запиша.
Днес май се излизаме, дано слънчо се задържи още няколко часа, и нали знаете къде е сбирката  Joy

# 206
Днес ще има ли разходка аз май ще излизам, ако времето пак не се сгъвни.
Ако има желаещи да казват..  bouquet Мястото е известно остава само часът.. newsm78 newsm78

# 207
Деси, ние след малко ще излизаме, отиваме за храната и сме на мястото  Mr. Green

# 208
много сте копонясвали явно Partyфорумът е опустял...да не сте се гътнали някъде .Друг път някой черпи с кафенца-мафенца ,разни други благинки. ooooh!..днес йок-биля ааааааа:mrgreen:

# 209
Аз днес чакам двама заблеяни куриери и да видим кога ще им хрумне да минат, така че съм барикадирана вкъщи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт