Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 901
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • морето и сините вълни :)
АААА добрютроооо

Начипух ги Саши Blush и още как
днеска времетое ебаси насраното.Освен да си поизпера туй онуй да простра друго не ми остава Tired
че и моя на работа че пък и нощна Tired и ще се забавляваме с малчо Mr. Green

ади лек дъждовен ден
  bouquet

# 181
а  Shocked блок, аз съм близо до Военна болница, зад Вива -та в къща обаче newsm78......ама и тука му викат Изгрев Thinking

аз съм в блоковете над Вятърна мелница и тук е Изгрев,вие май се водите вилна зона newsm78.като се преместим в левски ще сме близо,до 2–ри корпус на ВИНС-а ще сме Hug

Еее значи на мен ще ми станеш комшийка......и аз съм в блоковете над Винса... Peace

# 182
а  Shocked блок, аз съм близо до Военна болница, зад Вива -та в къща обаче newsm78......ама и тука му викат Изгрев Thinking

аз съм в блоковете над Вятърна мелница и тук е Изгрев,вие май се водите вилна зона newsm78.като се преместим в левски ще сме близо,до 2–ри корпус на ВИНС-а ще сме Hug

Еее значи на мен ще ми станеш комшийка......и аз съм в блоковете над Винса... Peace

Моля, моля и аз съм наблизо Crossing Arms, дето се вика на един ..й място Joy Даже си пазарувам то магазините там : Герлово ли как беше. а и има един плод-зеленчук с хубави плодове за пюренца  Hug
Берина, не знаех че сме съседки.........суперско  Crazy малчовците може да са заедно на ясла Flutter
Добре дошла на на kaliakra  welcome
много добре си решила, че тя вашата работа е доста стресираща #Crazy

А бе къде с егуби Анджелина newsm78

# 183
  • Прекрасна ВАРНА
здравейте,как може да е толкова кофти това време Whistling направо откачаме с Жужко.след обед май ще го водя към елитис.вие къде ходите като е такова насрано това време newsm78

Моля, моля и аз съм наблизо Crossing Arms, дето се вика на един ..й място Joy Даже си пазарувам то магазините там : Герлово ли как беше. а и има един плод-зеленчук с хубави плодове за пюренца  Hug
Берина, не знаех че сме съседки.........суперско  Crazy малчовците може да са заедно на ясла Flutter
Добре дошла на на kaliakra  welcome
много добре си решила, че тя вашата работа е доста стресираща #Crazy

А бе къде с егуби Анджелина newsm78

а там коя детска градина е близо?

# 184
  • Прекрасна ВАРНА
beqbie,четох че се двоумиш за детската кухня дали в цветния или левски.на теб в левски не ти ли е по-близо отколкото в цветния? newsm78

# 185
  • Откъм Варната
....а там коя детска градина е близо?

Ами точно малко над винса има ДГ, ама как и беше името забравих, а яслата е точно над винса,  Щурче и е името

# 186
  • Прекрасна ВАРНА

Ами точно малко над винса има ДГ, ама как и беше името забравих, а яслата е точно над винса,  Щурче и е името
[/quote]

bouquet

# 187
beqbie, най-близко ти е кухнята до високите общежития, според мен (ако все още е там, де).

Ами точно малко над винса има ДГ, ама как и беше името забравих,

Незабравка  Peace

# 188
Градината е Незабравка да.....моето момченце там ходи .... Peace
begbie ааа и ти си значи комшийка....бравос..... Hug
Уффф много загубено наистина това време днес.....откачам с двете деца в къщи......Е....ти късмета,точно по празници се разваля времето,за да ни е гадно и да си стоим в къщи... #Cussing out

# 189
  • Прекрасна ВАРНА
благодаря ви мацки  bouquet,ние яслата ще я изкараме в Роза,но градината е по райони и няма как ще сме в Незабравка-мисля че там се падаме по района.

# 190
Здравейте милички! Laughing
Днес за пръв път от сумати време не съм на разходка и ми е много смотано вкъщи. Днес ходихме с мъжа ми в Мола- да разгледам, защото не бях ходила- ама нещо на ми се видя много интересно. Освен това първо влязохме в Хиполенд, щото не знаехме че там ще спре асансьора- малееее! Shocked На баткото очите му станаха като палачинки- чак ми дожеля за него. Искаше всичко да му купим. Crazy
 kaliakra , почивай и мързелувай колкото си искаш сега, щото после... , като  stork-boy донесе  ylinfant това- luvbed и това- smile3524 ще се превърнат в мираж! Но пък ще има много от това-  smile3541 wash hang 1ironing breastfeeding baby
и така нататъка. Joy Ама е готино! Да, наборки сме! Peace
Данинка, честита количка! Много да се бутате с нея из Морската. Laughing
Беринка, как е Ерай? Оправи ли се? А ти?
Някой случайно да продава "активна гимнастика"? Че Сашето мисля да го правя спортистче вече hahaha
Хайде, до след малко!

# 191
Христос Воскресе .

Как сте в това скапано време ooooh!.Аз направо ще се сбъркам #Crazy.Някой нещо за пижулина да е чувал, не виждам да пише напоследък newsm78.Някой ако знае защо да докладва Naughty.Чао засега ,че и тримата ми мъже гладни и ме чакат да ги нахраня Crazy Crazy.Лека вечер Hug Heart Eyes

# 192
Не питай,отка4их в нас цял ден, а и това малкото криво в костите #Cussing out

# 193
Вече си имам християнче  Heart Eyes
Всичко мина много добре, е с малко рев и мрънкане, но не може без това  Joy  Май се стресна от попа  Laughing
Очаквах да стане послушно момиченце  bowuu , ноооо  Naughty пак с нови сили се метна да прави бели  и да не слуша  Whistling

# 194
Честито ти християн4е  bouquet

и ние сме тръгнали натам ,но давидим кога Peace

Общи условия

Активация на акаунт