Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 895
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Христос возкресе easter
В този тъй прекрасен час
любовта и обичта да бъдат с вас
Бъдете мили ,нежни и   добрички
чукнете с яйчицето в къщи  всички easter
Вземете първо от трапезата яйце червено
за кръстче на челцето отредено easter
И нека днес за всеки има божи дар
животът ни да  е изпълнен с благоденствие и чар!!

Ето моите великденски яйца.... hahahaда се чукнем виртуално

# 166
  • Варна
Во истина воскресе!
Честито на именниците!

# 167
Христос Възкресе!!

Ди
да ти е жива и здрава именничката   bouquet

Данинка много са ни хубави яйцата  Wink

Ирина
, добре дошла Grinning. И аз живея в Изгрев, ти къде си точно?
Жалко, че ще се местиш, тъкмо намерих съсед  bowuu:
Ани, easter, натроши ли яйцата на мъжа  hahaha

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 10:24 от begbie

# 168
Здравей те, Во истина Воскресе 

# 169
  • Прекрасна ВАРНА
Христос Възкресе!!

Ди
да ти е жива и здрава именничката   bouquet

Данинка много са ни хубави яйцата  Wink

Ирина
, добре дошла Grinning. И аз живея в Изгрев, ти къде си точно?
Жалко, че ще се местиш, тъкмо намерих съсед  bowuu:

41 блок,а ти къде си?стана ни тясничко вече Grinning

# 170
а  Shocked блок, аз съм близо до Военна болница, зад Вива -та в къща обаче newsm78......ама и тука му викат Изгрев Thinking

# 171
  • Прекрасна ВАРНА
а  Shocked блок, аз съм близо до Военна болница, зад Вива -та в къща обаче newsm78......ама и тука му викат Изгрев Thinking

аз съм в блоковете над Вятърна мелница и тук е Изгрев,вие май се водите вилна зона newsm78.като се преместим в левски ще сме близо,до 2–ри корпус на ВИНС-а ще сме Hug

# 172
Честит празник!
Ще моля да ме включите във вашата дружинка  Hug Щях да поизчакам малко, тъй като съвсем скоро разбрах че съм бременна, но човек не трябва да си мисли все най-лошото. Дано не се объркат нещо нещата обаче Praynig  Вече съм в болничен, тъй като работата ми е, т. е беше много напрегната, а е и доста далечко от Варна и както се очертава ще прекарвам доста време пред компютъра  atwork Ами за протокола - казвам се Ивелина, на 26 години съм, чакаме бебока на 23-ти декември, живея до Здравна каса, района се нарича Проектантска.
Честито на именниците!

# 173
Здравейте отново!
di_ , Да ти е жива и здрава малката именничка!Да разкажеш после за кръщенето.
 irrrina , добре дошла! Hug Нямам никаква представа как става преместването в яслата, съжелявам.
kaliakra , добре дошла и на теб!  bouquet Никога не е рано да се присъединиш към нас. Леко бременеене ти пожелавам и да ни държиш в течение за всичко, защото ние сме много любопитни! Joy Пък и последното форумско бебче беше доста отдавна- май че моето, така че е време да се вълнуваме отново! Сега сте няколко бременни мами, така че ни чакат хубави новини. И никакви лоши мисли да не те налягат! Naughty Всичко ще е ок!

Сигурно, щом още не се е включила, явно са намерили време най- накрая! hahaha
Данинка, много хубаво си ги боядисала.
Мацки, днес бях три часа на разходка! Бяхме с още едно мамче, само ние и тук-таме някой разхождащ куче! Беше супер! Sunglasses Сашко ще е едно калено бебче. То в неговата количка не духа де, да му мисли мама. Crazy
 kaliakra , щом си вече в болнични, може да идваш на нашите срещи на кафемашината. /под Пантеона/. Ще те засипем с полезни съвети! Joy
irrrina  и за теб се отнася! Hug

# 174
ейййййййййй мацки

да не Mr. Green да преядете с козунаци
и да издуете от манджоране тумбаци Joy Joy Joy
да не ви се наПухчат от хапка и пийка бедрата
не си пълнете с много тесто и жълтъци  устата
 hahahaкарайте малко по диетично
по мало-калорийно и   практично
Че след празниците гордо да крачите
излишни килца по снага да не влачите Rolling Eyes
Айде спирам до тука bowuu
да не изям на ящните  Party Crazyюмрука

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 19:15 от daninka

# 175
  • Варна
Христос Возкересе!!! easter
Пожелавам на всички много Здраве  на този светъл празник

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 23:08 от жаси

# 176
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
 Heart Eyes Hug  bouquet

# 177
добрутру Crossing Arms  игати шибания ден вали,студ,направо ми идва да се гръмна.Какво ще правя днес бе хораааааааааа? ще се издухам Outta Joint

# 178
  • Варна
аз с радост установих че прането ми все още е на простира Mr. Green
тъкмо се бях нагласила да ходя да си го събирам от комшиите Joy
моите хора все още спят, и аз се чудя какво ще правин днеска в това факано време Sad
Лора вече се научи да излиза всеки ден, и като се нахрани започва да ме дърпа към вратата и да вика "дидя" (разходка демек). и ако не я изкарам опочва един рееееев #Crazy
хубавото е че мъжа ми е в отпуска, лошото е че хич не може да се оправя с детето  Joy и сега и двамата са ми на главата Crazy ooooh!
абе ще видим , ще се оправим някак си Rolling Eyes

PS забравих да се "похваля" че Лора от вчера е на антибиотик, защото за една седмица не и мина кашлицата от другите лекарства  Confused и сега трябва да я събудя в 9:30 най късно да й го дам, а тя много мрази да я събуждат! (като майка си  Mr. Green) и после е кисела цял ден  Rolling Eyes

http://www.prikachi.com/files/154807b.jpg ето ги наще яйчица, чак сега ги качих на компа  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 09:26 от Virginity

# 179
Добро утро!
Излюпих се най-накрая. Днес както се очертава пак ще си стоя вкъщи  при условие че от петъка никъде не съм мърдала  Sad Излъгах. Бяхме на Великден снощи при майката и бащата на моя приятел, които живеят един етаж над нас. Алтернативата ми за днес, ако не бях си взела болничен, щеше да е с багажчето на Албена - в неделя, на 04.05 щях да отварям обекта със сватба. Началниците  доста ме молиха да остана поне 3 седмици, обаче на мен не ми се стори никак добра идея, като знам каква работа ме чакаше в началото. Обаче започнах да издивявам вкъщи  Дано скоро се пооправи времето!
sashy81, като нищо ще дойда  Grinning Ти май си ми наборка? И аз съм 81-ви набор.

Общи условия

Активация на акаунт