Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 894
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Сладуранки, що така се изплашихте от времето и ви нямаше в Морската? Аз добре се разходих, Сашето се наспа и се изака на чист въздух/друго си е Joy/. Моята майка изхвърлила първата доза козунаци, защото нещо не станала и сега в къщи съвсем не се стои! Аз си направих устата да купя готови, ама така ме изгледа, че замръзнах. Sick
Сега се мъчи с втората порция, мрънка, пуфка и се оплаква. Аз туй не го разбирам- хем сам се натискаш да правиш нещо, хем караш другите да се чувстват виновни. Така, оплаках се, сега да ви пожелая весели празници, не прекалявайте с агнешкото и червеното винце, да не ви раздавам после на всичките капки Саб. Mr. Green Като минат празниците- във вторник или понеделник- кой както реши- на кафемашината с по едно яйце в ръчичка- да видим на кого са му по- здрави яйцата! Laughing hahaha Пък който реши да донесе и козунак- няма да му секваме хатъра я, ще хапнем. Joy
Ани Бани, на кого ги разправяш тия, за тез неща винаги остава време! hahaha Heart Eyes
 Virginity , нали си чувала за винената попара и магическият и ефект? Joy

# 151
  • Варна
бе и винена попара да й дам в кръчмата как ще спи? Confused освен да ги заберем да дойдат вкъщи, че да мога да я хвърля в детската да спи, пък ние в кухнята да щракаме с пръсти  Mr. Green хем и мъж ще може да се напие за сефте от 3 години насам  Joy

# 152
Здрасти мацки запразнили
колко биричка с картофки сте изпили
За утре оставете козунаците
да се чукат със яйца юнаците!!!
На кафе машинката във вторник
ще назначим Сашито за отговорник.
Всеки със Айце да се домъкне bowuu
веселото настроение да не помръкне.
Мойта мама от бач  се шашардисала
30 яйчица от раз ми боядисала Heart Eyes Heart Eyes
Та ще имам аз "биячи"здрави
да преборят  hahahaвашите яйца корави!!
Утре с настроение станете
и уханно козуначе похапнете
С обич пожелавам Ви да сте щастливи
весели ,кокетни ,обаятелни,игриви!!!

bouquet Hug Hug  bouquet Heart Eyes

П.П.И ние слизахе два пъти в Морската ,но се въртяхме около езерцето и детския кът.Днес се метнаФ със щерката на голямото ново Виенско колело....много гот.. newsm78..ама не достатъчно екстремно........... hahaha.ехххххххх едно бънджи ще ми дойде по добре Mr. Green

# 153
Мили момичета,пожелавам ви весели Великденски празници!!!!
утре да се чукнете и борец да има в ръчичките на децата ви.! Да хапнете козуна4е с мляко за здраве,а после на разходка ако не вали....Wink
Ние ще ходим на Барите с колежки от офиса ,с мъжа и голямата щерка на 01,2 и 3 до обед,,,;-) а агнешкото ще го почнем от неделя - демек 04.май Wink ,та до  6 май ,когато кръстника е именник!!! Wink
здраве и щастие на вси4ки!!!!

Данинка ,днес сефте го видях това колело...не опира ли в клоните >??? ние след 12.30 до 14 бяхме навънка пешачка ве4е Wink

# 154

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Аз скоро кафе-машина няма да видя. Close
С тези зъби не стоим на едно място и като отидем в морската обикновено я нося и бутам количката.
Айде да излизат тез зъби, че кат се e метнала връз мен........ денонощно  #Crazy
Пожелайте ми за празника зъбче, може и две  Mr. Green

А пък аз ви черпя яица  Hug

# 156
На църква ще ходите ли? А децата?

# 157
Айде да  се включа и аз, от мъжо ми не мога да седна  на компа.
Весели празници на всички.
Саши Коко спа по-добре (нали тате се прибра от софия) само един път се събуди, но стана от 6.30  Sick На мене така ми се дремнаше още малко. Яйцата боядисах, но имаше 11 счупени от 58 (малко ми е работата че боядисвам за 3 семейства).
Да се похваля на вилата беше чудесно, само времето да беше по-хубаво. Ще разказвам на кафемашината. Не съм Ви виждала от вчера, а сякаш е минало толкова време - а бе направо  Crazy
 easter easter easter

# 158
Честит празник на всички  Simple Smile

# 159
Вчера разходката в морската ни се размина. Всичко тръгна от желанието ми да повозя племенника ми на двуетажния автобус до Св. К. и Елена. Така решихме днес да разхождаме там. После се сетих че можем да отидем на гранда на детския кът. Оказа се обаче че детски кът няма, но пък имат страхотен басейн, фитнес и много място за тичане и разходки на закрито при лошо време. И така от 13ч до 21.30 ч бях ме там - водих племенника и малчо на басейн, фитнес, сладкарница  Smile, играхме дружно билярд, упражнявахме чужди езици и така цял ден в забавления и игри. Прибрахме се 22.00 и племенника ми изяде 4 кюфтета набързо/не е от ящните деца/ и докато помириса възглавницата заспа. С Дани беше същото. На автобус така и не се возихме защото таткото ни заведе с колата и после си ни прибра обратно. Но си имаме повод пак да забегнем до гранда другата седмица и "пътьом да се повозим на двуетажния автобус" Laughing

Сори че не се видяхме в морската,  но времето беше ужасно и не ставаше за разходка навън

Днес заминаваме при свекърва ми в с. Калиманци - ако има желаещи за Калимански хан - ще сме там и в понеделник.

# 160
  • Прекрасна ВАРНА
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 161
Христос Возкресе!
Как сте момиченца?
Хайде, грабвайте яйцата и козунаците.
Днес няма да пропусна разходката, защото моето патенце не го вълнува Велик ден ли е или не, винаги може да се поплаче малко в къщи.
Приятно празнуване на всички! Hug
Тониша, не се притеснявай, няма да ни забравиш, то такива като нас не се забравят лесно Mr. Green

# 162
  • Прекрасна ВАРНА
казвам се ИРИНА имам син-Жулиан роден на 3.2.2006 и съм от Изгрев надявам се да ме присъедините към вашата компания Hugнякой знае ли как стоят нещата с прехвърлянето от една ясла в друга,понеже в края на май ще се местим в Левски,а сина ми уни ще го приемат в ясла Роза newsm78

# 163
Воистина возкресе!
Моето момиченце има имен ден  Heart Eyes

Днес ни е кръщенето, дано да не плаче много  Praynig

# 164
Христос Возкересе!!!

Честито на вси4ки именници - да сте живи и здрави!!!!

Общи условия

Активация на акаунт