За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 939
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Дидка,ама ти си била страхотна домакиня PeaceАз мислех,че тази година за пръв път твориш козунаци GrinningА ти си била майстор отдавна HugИ яйцата са страхотни,никога не съм се сещала да боядисвам и пъдпъдъчи яйца Rolling EyesА виж колко е оригинално Peace

# 166
Христос Возкрес милички! Много здраве за вас и за близките ви и само благи вести да получавате, да ви топлят сърчицата!
Честито на имениците. viki_86  newsm51

sisonka05 много съжалявам за вас. Пожелавам ти да си силна и да го продължиш напред с надежда и вяра в сърцето. Дано скоро  имаш добри новини и ново бебенце.

Гричко да ви е честито  stork-girl.

Дидка страхотно ти изглежда козунака. Надявам се другия път да споделиш технологията и рецептата. Ама догодина, че сега няма да запомя   Blush

Hug всички и лека вечер.

# 167
Добро утро, сладурки.
Как сте?
Имам един вьпрос - неможах да спя от адски болки в гьрба.Едвам си поемах вьздух. Това нормално ли е?На опашката сьм все пак,т.е. накрая.Бебка не е толкова голяма, а болката е непоносима /имайки впредвид,це нося на болка/.
Какво да правя  newsm78
Да не сьм не6то болна?
Хубав ден сладурки   bouquet

# 168
Во истина возкресе!

stelllla, най-адекватен отговор може да ти даде само медицинско лице. Това което мога да кажа е, че понякога се получава прищипване на прешлени или нещо подобно. Такова нещо ме споходи и мен през първата ми бременност. Въобще не можах да лежа по гръб. Случи се малко преди да родя, няколко семици може би. Но точно преди раждането се оправих, т.е. прищипването се оправи. Усещането е нещо като при дискова херния. Това прищипване е предизвикано и от разширението на таза.

Момичета, очите ми останаха в козунаците и яйцата ви. Дидке, нямам дум за твоите творения. Аплодосменти!

Асе, свекървата е превишила леко дозата на Сиана с белтък. Леко-леко, поне 3-4 пъти. Бързо възстановяване на Сиана.

Аз прекалих с тестото тия дни и всичките негови производни, затова се старая да не вечерям поне. През първата си бременност качих 2-3 кг. по Великден и ми "висят" като обеца на охото.

Приятен релакс, то и при това рвеме какво може друго да се очаква.

# 169
Стела, непременно иди на невролог. Поне ще знае какво обезболяващо да ти сложи местно.
Аз взех да се успокоявам от случката на Разпети петък.
Затова реших да празнуваме втори път, но не месих аз, ами пекаря Mr. Green
Сложих си най-накрая и аз едно коремче в албумчето. Само да не се уплашите hahaha

# 170
Добро утро и от мен   bouquet
Стелка, за болката в кръста според мен е най-добре поне да звъннеш на доктора си, щом е толкова силна.
Момичета, като гледам и слушам какви неща творите и чак срам ме хваща, че аз всичко от магазина си купих  Embarassed Догодина ще се поправя Simple Smile Дидка , дай я тая рецепта за козунака, за да се поупражнявам до тогава, че аз досега козунак не съм правила  Embarassed
Аз да ви кажа, че вчера прекарах осем часа на маса. Такова количество храна погълнах, че днес кантарът ме показа с цял килограм отгоре  Embarassed Днес мисля да съм на разтоварваща диета - кисело мляко и салатки, но да видим дали ще удържа  Mr. Green

# 171
Добрутру Hug JoyКак сте,преялите? JoyСонче,то и аз мислех да съм на разтоварваща диета след вчера,ама ей ме-на току-що опуках 2 парчета козунак,а и май ще мина на диета като изям козунака hahahaСамо да ви кажа на тези,които мислите да се захващате с месене на козунак-много махнато чудо е това!Температурата в стаята трябва да е много висока,за да втасват добре.Ние вчера надухме климатика на 28,29гр. и това почти цял ден,че нали имат две втасвания...... ooooh!Абе-отделете си един цял ден от сутринта да се затворите в кухнята и после да се похвалите с вкусни козунаци Peace
Стелче,бейби-какво се нареди такава???Чак такова болка да имаш- newsm78наистина трябва да идеш на док.утре.Да не си настинала?Да ти кажа-аз декември бях така-уж не бях болна,ама явно на течение съм била/то бях,де-после като се замислих/Не можех да се обърна в леглото и да лежа не можех,боли-та се не трае!/а и аз даяня на болка/Ама ти наистина се консултирай с лекар,че не може да се мажеш с мазила на своя глава!

# 172
Здравейте сладки мами аз искам да ви почерпя че днес с половинката имаме годишнина от сватбата,картинки не знам как се слагат така че по скромна ще е почерпката но от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm38 cook cook Wine Glass

# 173
Привет прекрасни момичета! Какви сте били работливи пчелички, браво. И козунаци и яйца и какво ли не.

stelllla, за съжаление, болки в гърба са едно от неприятните изживявания за доста бременни моми. При мен помагат фитнес и добра стойка. Фитнеса засилва мускулите които поддържат корема, за да отнемат напрежението от гръбнака, което също се постига с добра стойка (да не се пъчим много).
Ако четеш английски, тука има малко информация - http://www.spine-health.com/Wellness/Exercise/Exercise-For-Back- … ng-Pregnancy.html

Веч, браво на снимката. Ама защо не се обърна настрани? Но не се оплаквам, поне си сложила една Wink

# 174
Наистина Воскресе!
Да сте здрави момичета, да се радвате на прекрасни бебенца и всичко най-хубаво желая на вас и семействата ви!

Ние изкарахме страхотен Великден
Аз само боядисвах яйца и украсявах великденска трапеза. С милото си изкарахме много готино заедно. Сладкия ми залепи едно малко патенце на едно яйце, което било бебето  Embarassed
Иначе вчера целия ден бяхме навън 1swing
правихме барбекю, бяхме в двора на къщата на едни приятели край софия, като стана студено се прибрахме за голямото ядене вътре, но явно съм събрала много слънце, защото ми бяха зачервени бузките като се прибрахме. толкова съм доволна, надишах се с чист въздух

Дидка, ти си невероятна. как ги правиш тия козунаци...гледах ти и снимките в албума ти..леллее браво на теб
браво и на всички други, които ги владеят тези чудеса

днес се появи пак малко слънчице, така че да изкараме още един готин почивен ден, че утре...макар и за два дена, пак затворени в офиса
 Hug

# 175
  • София
Вечерница, получаваш отличен за снимчицата!  Hug Всички коремчета са мнооого сладки- пък после ще се засичаме по темите с диетите.  Wink

singing_girl, честита годишнина! Да се обичате много още дълги години!

Стела, мен също ме заболява гърба и кръста, но само когато върша домакинска работа с навеждане. Щом болката е толкова силна, непременно иди на лекар, не се мъчи! То е ясно, че е от бременността, но може да ти изпишат нещо за облекчаване.

# 176
ХРИСТОС ВЪЗКЪРСНА- НАИСТИНА ВЪЗКРЪСНА!
 ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО и това, че  имаме жив Бог, не някакъв идол, измислен или не действителен.

Чудесен ден си изкарахме и ние  Party
Сутринта бях на църква, а после на маса в добра компания чак докато ми се доспа Grinning
Ааа имаше и раздвижване (след обяд ходихме на мач, да се изморят децата).
Днес определено имам нужда от диета, не разтоварваща ами направо желязна, но ... Winkтолкоз вкусотии наоколо, ще забравя май кантара за ден два Grinning
Поздрави момичета Peace

# 177
  • софия
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! Мили мами бих искала да ви питам нещо... на 1ви съм на коннсултация, но моят лекар е от Своге и мисля, да не го карам той да ми препоръчва и казва!!! тааа... искам да ,Ви , помоля ако не е нагло от моя страна да ми препоръчате някъдре триизмерен. искам и запис Simple Smile и ме интересува цени да ми кажете .. Simple Smile много мерси и се извинявам ако не ми е за тук питането ама незнам къде  smile3525 smile3525 smile3525

# 178
Христос възкръсна!
uanda един номер като е студено времето за да втаса кузунака се включва фурната да се загреее на 30 градуса и после пъхаш козунака вътре на вече изключена фурна и си втасва перфектно.
За болките в гърба и аз мисля, че упражнения биха помогнали и затова и аз като Sheila гледам да правя; лека йога за бременни (колкото и да е досадно  ooooh!) за сега ми помага да съм в кондиция, да видим дали ще ме спаси до края и по малко велоергометър за калориите Wink

# 179
Благодаря ви за отговорите, но понеже съм с проблемна бременност, упражненията са ми забранени.Ще се обадя на доки утре да го питам.Дано да е било само тази нощ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт