За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 934
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Мили момичета, минавам само да ви почерпя днес имам рожден ден.

Желая на всички весели празници!

# 91
OOOOOOOOOOOO, още една рожденичка! ШоКоЛаД  честит рожден ден и весело изкарване на празника. Мерси за тортичката мммммммммммммммм

# 92
Честит Рожден ден и двете рожденички да сте здрави, обичани и много щастливи!
Аз също не знам гащите, а сме на лекар чак на 7 май, нищо малко ме гложди любопитството, ама каквото такова, няма да го върнем за рекламация.
Сага да ви се похваля, моето тяло изчезва за 2 седмици при мама и тати в Силистра, голям кеф и ще се търкалям по дивана и няма да мисля за нищо  smile3508
Весели и спокойни празници! Много усмивки Ви пожелавам!

# 93
  • София
Ей Танче!  Hug Браво бе, да си ни жива и здрава и мъжете вкъщи да те слушат много!

Знам че за теб на-хубавия подарък е в коремчето ти!

# 94
Den4e и мен ме пратиха на ФМ при Мазнейкова, ама аз бях в клиниката и успях да й разгледам графика....та часовете са й през 15 мин., а аз все си мисля че за 15 мин. нищо не могат да видят като хората, особено ако се върти бебо ... те на УЗ ме гледат повече време. Та не се записах изобщо. Направи ми впечатление, че имаше доста свободни часове ...
Кажи поне после как е минало, ако ще ходиш.

ШоКоЛаД  bdbaloni! Много хубави неща да ти се случват през цялата година, а най-хубавото септември  Winknewsm51

# 95
Шоколад Честит рожден ден с пожелание за много щастие и радост  newsm59  party023 Tada

# 96
  • Варна
ШоКоЛаД, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти щастлива бременност и още по-щастливо събитие на есен.
Станахме 2 рожденнички на тази дата 
Сега остава и да родим на един и същи ден  newsm47

# 97
Лелееее,колко рожденнички днес! Шоколад  baloniЧестит рожден ден и на теб  newsm67

# 98
 newsm59 nbirthday bdbaloni на ШоКоЛаД и Juliko - Бъдете живи и здрави, весел плазник и здрави и послушни беб4ета на есен   bouquet
Честито синьо щъркел4е на беба  stork-boy

весели празници на всички newsm51

# 99
Голям купон тук се е завихрил. Честит Рожден Ден Juliko и Шоколад! Да сте ни живи и здрави за много години.

Луси, голям мързел ме обвзе днес ама само малко си починах. А и беше публичен празник. Сега съм готова за почивка, ама ще ходя да се разходя на лентичката, че пропуснах фитнеса тази сутрин.

# 100
ШоКоЛаД  честит рожден ден и на теб!  newsm59  bigdance2
Желая ти всичко най-хубаво.

# 101
  • Бургас
Минавам да гушна Шоколад и  Juliko за деня рожден и да им пожелая сбъднати мечти! Весело изкарване на празника Heart Eyes!
Снощи ми беше нещо лошо, крива ми беше колата нещо, както се вика по нашия край..днес е в изправност:)), та довечера смятам да се включа в седянката!

# 102
Дианче ще се запиша пък ще разправям как е минало. Като звъннах да си запиша час ми казаха че нямат все още график за май  и да звънна към 7.05. Дано не се разочаровам!За сега чао!

# 103
Juliko, Шоколадче  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Много да сте щастливи и много радост да имате и здрави бебенца да родите! newsm59  bigdance2  Gift nbirthday  ura Tada Two Hearts
беба щъркелчето stork-boy е сложено да ти е живо и здраво бебенцето!
Момичета забелязвам, че вече имаме 15 момиченца и 29 момченца... какво ще кажете за бройката а?
Ако следващото бебе е момче стават много кръгли тези мъже - превземат ни Party
Сега чакаме Григчо да се върне от ФМ и да каже какви са техните гащиии  bouquet

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 18:47 от Mariam777

# 104
  • София
....и като си знам, че моите бебета излизат малко по-рано....
...Бре, само аз не си знам гащите.... newsm78
И аз така. Големият се роди на 11.07. при термин 18.07, а малкият на 08.05 при термин 20.05. Ако си като мен - дева ще е и малкото ти Heart Eyes
Ти кога си пак на преглед евентуално да си разбереш гащите?
Шоколад,  Hug  bouquet newsm59

Общи условия

Активация на акаунт