Отговори
# 240
  • София
Ина, не се притеснявай, аз също мисля, че са ти разменили резултатите......но погледни за всеки случай!

# 241
manana   то не е снимка, а на бележка ми ги записа, че нейния апарат е някакъв двупотопен, поне на мен така ми се струва и не печата)))
Ми пише FNL (за L-то не съм сигурна, че нали пишат като с краката си) - 19 мм, и BD - 36 мм., има някакво PL, но няма цифри а нещо пот рода на funclalu (върви разбери какво е...)

# 242
manana   то не е снимка, а на бележка ми ги записа, че нейния апарат е някакъв двупотопен, поне на мен така ми се струва и не печата)))
Ми пише FNL (за L-то не съм сигурна, че нали пишат като с краката си) - 19 мм, и BD - 36 мм., има някакво PL, но няма цифри а нещо пот рода на funclalu (върви разбери какво е...)

BD е размера на грлавичката, така че спокойно. Всичко си е наред с бебчо  Peace

# 243
  • Варна
Здравейте мами!

Минавам пак на бързо да ви пожелая да си починете по празниците и да се радвате на хубаво време (дано е хубаво).
Хайде ще ви чета по - късно!

# 244
  • София
Nikozi, за от 2 години живея с куче, ноп редит ова при нашите 15 годиних делях легло смоята писана Фърфи....
И през ум не ми минава идеята да се разделя с кучето,просто си го обожавам  Heart Eyes , а относно токсиплазмозата знам следното:
1.Веднъж изкарана болестта създава антитела и не повтаря (кактои бебетоще е с антитела, разбира се акотова се случи преди бременносте..иначе е мноогоопасно)
2. Освен от котки,може да се прихване от не добре изпечено месо, от риба,дори и от не добре измити плодове и зеленчуци
3.Аз за себе си съм сигурна, че още в детсвото съм я прекала тази болест ( вечно пипах котките и кучетат поулиците, а и на вилата е пълнос гальовни котаци  Mr. Green )
4. "Болестта" преминава за 2 -3 дена слека температура..
Пиша тези неща защото си доктор и съм сигурна, че си запозната, така че моля те ми кажи дали правилно съм разбрала  Hug
Ако искаш и на лични   bouquet

# 245
  • София
Ина,аз също проверих, обърнала ти и размерите и да кажеш таткото как е реагирал, че много ми е любопитно, а това е такъв мил момент!

# 246
  • София
Вчера от ядосване покрай лекарката забравих да ви кажа , че бях с таткотона преглед.
Лелелеее, направое разтрепери от кеф..
и  стои с насълзени очи и показва с ръце какправи бебето  Crazy
После и съячицето слушахме..беше много мило  Heart Eyes

# 247
Здравейте,
и аз да се запиша и да ви пожелая Весели Празници!
От 3 дни пия витамините Центрум и 3те дни повръщах а досега с цялата си бременност бях повръщала общо 2 пъти-посъветвайте ме да ги спирам ли или да пия през ден незнам защо така се получи.
Момичета нищо не споделяте за секса-променил ли се е сега по често ли правите и такива неща-таткото притеснява ли се.

# 248
А, забравих да кажа, че видях и сърчицето как тупка, но не се чуваше, че както казах е двупотопен апарата)))

SvetlI_81 секса при нас си е същият, нито се е засилил, нито е намалял, само дето внимаваме, в някои пози боли малко повечко, та сменяме бързо, бързо  Laughing

trixy  , мерси сега се поуспоких. Задължително ще кажа за реакцията на таткото)))

# 249
Здравейте, момичета! Минавам само да ви поздравия и да ви пожелая весело изкарване на празниците! Аз днес съм до обяд и после ще пътувам. До вторник вероятно няма да мога да се включвам. Изпращам много целувки на всички

# 250
  • София
SvetlI_81, лекаря ти ли ти каза да пие матерна. Най - добре му се обади и се консултирай с него, след като не ти понасят да ти ги смени!
За секса, първите 3 месеца ми докато ми се гадеше, повръщах и като цяло се чуствах зле и постоянно изморена, нямах особено желание, а и таткото го беше страх да не направи нещо на бебето. Отне ми известно време да го убедя, че няма проблем, още повече на нас не ни е забраняван секса. След като ми премина гадния период ми се прави секс денонощно и не се ограничаваме, естествено внимаваме......без акробатики  Wink Теб какво те притеснява
ina.gg, да знаеш че ще чакам  Hug
Сев, весели празници и теб и семейството ти, хубаво си почини и като се върнеш да разказваш  Heart Eyes

# 251
Здравейте,
и аз да се запиша и да ви пожелая Весели Празници!
От 3 дни пия витамините Центрум и 3те дни повръщах а досега с цялата си бременност бях повръщала общо 2 пъти-посъветвайте ме да ги спирам ли или да пия през ден незнам защо така се получи.
Момичета нищо не споделяте за секса-променил ли се е сега по често ли правите и такива неща-таткото притеснява ли се.

С първата бременност повръщах само 2 пъти, като единия вече в напреднала и можех лесно да изолирам причината - пих на гладно витамини. Та ако си правила нещо подобно - ето това е. Вчера точно четох за витамините - най-добре понасят след хранене, а също така преди  лягане. Последното специално на бременните именно с цел избягване на повръщането.

Няколоко написахте, че пиете Центрум Матерна, аз вчера я свърших и от днес смятам да мина на Пре-Натал - "Предотвратява чувството на болестно състояние, гадене и повръщане". Нарочно не изхвърлих опаковката на Матерната и сверих съдържанието и на двете. Като извод мога да кажа, че Пре-Натал съдържа от всичко в повече спрямо Матерната, като за две от най-важните  съставки за бременността - фолиева киселина и желязо, цифрите са съответно 1мг /при дневна нужда от 0.4/ и 30 мг /при дневна нужда от 27/.
Лично аз страдам от нисък хемоглобин, така беше и със сефте бебето, така че това количество желязо във витамините се надявам да помогне малко. 

О, секса, каква хубава тема  Joy  Joy Joy
С първото бебе правех от началото до края, с изключение на третия и деветия месец. Първия период поради забрана на лекарите, втория път - бях обла и не вече не ми беше кеф  Joy
Да отбележа, че при забраната мъжа ми се държа мъжки, аз не пропусках да си повъртя опашката, ама хормони де  Heart Eyes
Сега обаче нещата малко по-различни станаха - до средата на третия все ми беше зле, повръщах, две не виждах, повече в леглото, но за секс дори не съм мислела, а пък и до края на третия пак бях с лекарска забрана.
Сега тъкмо възобновихме гимнастиката smile3521.
Специално за мъжа ми как приема секса през бременността - по принцип нямам гърди, сега имам в повече...ъъъъ, мнооого добре го приема  Joy Не е от мъжете, които ги смущава каквото и да било от окръгленото тяло, нито пък мисли, че това ще навреди на бебето и да ме държи на сушина девет месеца. Това последното на други места във форума доста често видях, че се появява като проблем и мисля, че един сериозен курс на обучение от страна на жената, за начало би помогнал.

# 252
Момичета весело изкарване на празниците  Hug да се пазите много и да си починете  Hug
Мисля да не докосвам компютър в близките 3 дни  Wink

# 253
здравейте и от мен Hug преди малко се прибрах от ЖК. доки каза че всичко е наред с бебончето и ми показа всичко - кое къде му е. с тия видеозони гледам като индианец ,ама като ти се обясни вече е друго нещо. БОЖЕ чувството е невероятно!!! Grinning сега само чакам да ми доведат баткото, че са извън София с баба и дядо, и вече щастието ми ще е пълно! newsm03 момичета желаиа ви весели празници изпълнени с много радост и красиви моменти Hug

# 254
  • София
Ух,как ви завиждам че заминавате нанякъдеее  Simple Smile
и на мен ми се ходи,ама ще си стоим в софия май-май  Blush
За секса,не сме правили не помня откога,ама нали ни беше забранено заради кървенето  Sad
вчера доки каза че може,но внимателно и ако ме заболи да спираме ,ама като докладвах на съкровището,каза "значи не може"  Sad Кво да го правя такъв притеснен,незнам...

Общи условия

Активация на акаунт