Отговори
# 255
Момичета здравейте и аз да се отчета, че следващите дни ще вдигаме гълъбите Hug Весели, красиви, цветни празници ви желая, да си починете, да внимавате с яйцата и козунаците Wink и само усмивки Hug
И ние вчера бяхме при чичо доки, отговаряме на 16г.с., пораснали сме, 160 гр. тежим, взеха ми кръвчица след празниците ще е готов БХС и така с две думи беше мила среща с бебчо, за пръв път ме гледаха с кореме ехограф.
За секса гледа дуднете, аз откакто започнаха неволите с гаденето и повръщането нямам особено желание, добре че милото ми влиза в положение, сега очаквам приливът на енергия за който всички толкова говорят и желанието за секс също. Вчера докторът каза, че трябва да е отминало повръщането, ами да ама не, чакам и аз....

Хайде милички Весели празници!

# 256
  • София
Мили момичета!

От сърце ви пожелавам хубаво да си починете, да се поглезите и да имаме хубаво време по празнците!
На всички весело изкарване на празниците!

И ние заминаваме при мама и татко във Велико Търново.

Много целувки за всички вас и си погалете коремчетата от мен.
Пазете се много! И доскоро!

P.S. Feel_U, радвам се, че се обади и че се оправяш - тъкмо за празниците  Simple Smile /бях те размислила вече/.  

# 257
   Относно секса,с първото го правихме до към 8 месец на бременноста,сега пак си е същото както и като не съм бременна.Е като почне да пречи корема на някои пози ще променяме Joy,ама то няма как иначе.Малко по-внимателен е таткото и така,няма проблеми в това отношение.
   На всички ви пожелавам приятни почивни дни,да боядисате най-хубавите яйчица и да нямате проблеми с бременноста!!!Аз лично отивам в провинцията с малкото ми момченце да се надишаме на чист въздух,да караме колело и много да мързелуваме.
  Чао засега и ще ви пиша чак на 7.05 като се върна от ЖК,надявам се и с бебо всичко да е наред Praynig!

# 258
Здравейте и от мен!
Мария Д аз ти бях отговорила душо ама явно си пропуснала  Laughing копирам си - Maria D сега при мен няма животинка,но при майка ми,където живях до преди година има коте и се виждаме като ходя там  Laughing казах на доктора и думите му бяха - хранете и си гледайте животното както до сега  Laughing Единствено избягвам да го целувам както преди.
Става ми много готино като разказвате за бебоците,които сте видели на прегледите - аз бях преди около 10-на дни и сега пак се радвам с вас  Hug Следващия път ще е директно на ФМ и нали се сещате,че ми идва да ходя да спя пред кабинета на Марков от вълнение  hahaha
Относно секса док каза,че вече няма проблем,но да сме по-внимателни,но пък нас и двамата ни е малко шубе и си караме на спомени  Laughing
Завиждам откровенно и без капка срам на момичета,които ще пътуват  Grinning

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 13:33 от Енигма

# 259
  • София
Аз сега се връщам от Фемина. Повече там няма да стъпя #2gunfire Понеже предния път ходих в 11г.с. и било рано да се видят бъбреците ме накараха да повторя прегледа и сега в 14г.с. А аз, предния път когато се обадих изрично попитах кога е добре да отида, за какво ми казаха че 11г.с. е ОК?! #Cussing out Сигурно, за да ми вземат парите два пъти. Ако ви кажа как ме навика д-р Врагалева че не съм си носела листите, които ми даде след последния преглед.... Shocked Сега трябвала пак да оглежда всички органи, губела съм времето Shocked Аз иначе плащам 50лв. като за пълен преглед, а не само за да види бъбреците. Щях да й го кажа но ме беше страх да не я ядосам повече и да не претупа прегледа. През цялото време си мърмори на носа, караше се че бебето се било обърнало и трябвала да го чака да се намести, за да види корема. Еми да го набия ли? Лежах на кошетката и ми се ревеше от ужасното й отношение. Освен това снощи имах бодежи ниско долу, пих две нош-па, много се притесних. Днес от време на време се повтаря. Не беше много солидарна, сигурно били контракции. Все й беше тая сякаш. Моята докторка от ЖК ми каза, че няма нужда да повтарям БХС защото резултатите от първия са добри, а сега тази ми вика след 5 седмици да съм отидела пак за БХС и ФМ. Моята докторка ме предупреди, че ще се опитат да ми вземат парите по всеки възможен начин (както днес повтарям прегледа от 11г.с. защото не благоволиха да ми кажат че е по-добре направо в 14г.с. да дойда). Мисля да не повтарям БХС, а за ФМ се записах при Марков. Поне бебчето е добре Simple Smile

Вие имате ли понякога болки/бодежи и бихте ли ги описали като усещане? Какво ви препоръчват докторите ви в такава ситуация? Според Врагалева, всякаква болка не е нормална и била от контракции. Мен това много ме притесни. И сега пак съм легнала. Confused

# 260
mylili милата  Hug Ей тея доктори наиста понякога са отвратителни. Хубавото поне е,че бебчо е добре  Hug Аз продължавам да си имам болежки  - повече от лявата страна - усещам ги по-скоро като остри,както и ти казваш като бодежи, за кратко време и не на често.Но както и друг път сме си говорили  в повечето случаи са от разстягане на матката. Надявам се вече да си се поуспокоила и да си изкараш едни хубави празници  Hug   bouquet 

# 261
ох milylili и аз съм при Врагалева във вторник на ФМ-дано мен не ме сполети лошото и насторение тогава ще сме 17 г.с и няма да ни върнат, нали? Днес ни пуснаха по-рано от работа ЮПИИИИ Laughing
За секса и при нас е както преди само, че той отначало малко се притесняваше и трябваше да го карам да чете поне 20 статии докато се убеди че няма страшно но пък сега е много внимателен и нежен и много ми милва и целува коремчето  Heart Eyes

# 262
  • София
И аз влизам набързо да ви пожелая Весел великден. Ние заминаваме на Априлци за 3 дни с приятели и децата.

Мария, ние си имаме кокер и си е с нас през цялото време от както се роди Сонята. Само първите 3 месеца беше при наште, но оттогава си е с нас. Няма страшно, щом редовно го обезпаразитявате отвътре и отвън.

Mylili, ако резултатите от първия БХС са ти добри, няма нужда да го повтаряш. Питах изрично като си го правих и аз.

И аз на 4 юни съм при Марков.

чао

# 263
mylili е бива ли?! Тази се е държала ужасно... аз живот и здраве съм при д-р Димитрова във "Фемини", дано и тя не е такава, че  #2gunfire....

Също имам бодежи, като леко придърпване, но не са прекалено силни, понякога са като спазми... лекарката ми каза, ако са по-силнички, като болка и зачестяват и станат нетърпими да изпия веднага по 2 таблетки но-шпа и един магнерот... ако продължат 3х2 таблетки но-шпа.

Аз на БХС не съм ходила, само на ФМ ще ходя.

# 264
  • София
Благодяря ви , момичета!Ако не сте вие ще седя и ще се чудя какво ми става. Дано наистина тези бодежи да са безобидни. Praynig

Ина, не искам да те "обнадеждавам", но моята доки ми каза ако не мога да изтърпя дръпнатото отношрние на Димитрова, да се запиша при Марков. Иначе била голям специалист, което е по-важно. Незнам до колко си чувствителна, но аз съм много емоционален човек и такива неща не мога да ги оставя без да ми се отразят. Дано да я хванеш в добро настроение, защото явно доброто отношение към пациента не е част от професионализма.

# 265
  • София
Енигма мила, благодаря   bouquet
Много съм разеяна  Blush
Ренка, ти кога си записа час при Марков, че е за 4 юни?
Мойта лекарка още не ми е казала кога ще ходя, но се притеснявам с този наплив да не изпусна момента  Confused Confused Confused
Дали да не си запиша самоинициативно  newsm78
Как мислите ?

# 266
Момичета какви ги говорите, и аз съм при Димитрова във Фемина на 21.05 на ФМ, също не съм привърженик на отрицателни емоции и нрави, много се шашнах от тези ваши впечатления. Поне 3Д ли е ехографа, не знам какво да правя сега, ще изчакам мнението и на ina.gg , че то няма как сега вече да се вредя при Марков за тези дати, в които е добре да се прави тази ФМ. Следващата живот и здраве към 29-30 седмица ще се запиша при Марков. Аз лично за тази дата при нея се докопах в края на март Shocked

# 267
  • София
mylili, направо съм потресена, каква е тази Врагалева, #Cussing out безсърдечна кучка, не ме е срам да я нарека така... #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire, как може така да те навика, да се притесниш и коремчето да те боли.........ей, за убиване са тези хора! И за какви настроения говорим, ние да не сме животни!
Аз имам придърпвания от време на време, лекаря каза, че са нормални от разтягането на матката били и нямало нещо страшно, ако станат натърпими да пия но - шпа. При мен има болка в корема като имам отрицателни емоции или съм разстроена за нещо, аз също съм много чуствителна, а сега да не говоря колко много и винаги се отразява на тумби. Не се тревожи, мила, нали с бебчо всичко е наред. С марков няма да имаш този проблем, толкова е внимателен и мил, аз съм очарована от него  Hug
Maria D, при марков е голяма навалица записват с повече от месец напред, така че не се бави, ако може се обади още днес http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 70&Itemid=131, ето линкче към сайта....успех!

# 268
Момичета какви ги говорите, и аз съм при Димитрова във Фемина на 21.05 на ФМ, също не съм привърженик на отрицателни емоции и нрави, много се шашнах от тези ваши впечатления. Поне 3Д ли е ехографа, не знам какво да правя сега, ще изчакам мнението и на ina.gg , че то няма как сега вече да се вредя при Марков за тези дати, в които е добре да се прави тази ФМ. Следващата живот и здраве към 29-30 седмица ще се запиша при Марков. Аз лично за тази дата при нея се докопах в края на март Shocked
Момичета, предния път ходих и двата пъти при В. Димитрова във Фемина. И аз бях чувала легенди за нейните настроения, но се държа изключително мило и двата пъти, дори смея да твърдя, че прегледа при нея беше много по-обстоен и продължителен отколкото този при Марков, на който бях миналата седмица. Доста АГ-та познавам и според тях Виолета Димитрова е най-добрата в тази област, затова си записах и на 22.05 преглед пак при нея някакси ще съм по-спокойна ако не ме е гледал само Марков  Peace Не се настройвайте негативно предварително, а и най-важното е много добър специалаист да погледне бебчетата Simple Smile все някакси се изтърпяват няколко кисели физиономии  Sunglasses

# 269
  • София/Търново
Това, което знам е, че поне трима гинеколози ме насочват към Димитрова. Ще съм при нея към 25 седмица. За настроения не знам, но лошо мнение за нея не съм прочела /както и за Марков, бтв/ Но си е и до късмет...
Мен първите две "фетални" ме гледа следящата и е много доволна от бебо. Послушен бил, майките завиждат, че не се "крие".
Аз ще правя фетална 20 и 25, 30-32, ако се наложи. То... доколко са фетални...

Най-важното е с усмивка напред!

Общи условия

Активация на акаунт