Отговори
# 285
Гласувам за темата на DEZIRELA, при условие  "до насита" да се изпише разделено все пак  Wink

Мисля, че е съвсем нормално да си записваме предложенията за заглавия на теми, както предлага ssissi. Не ми е новина да се оправям криво-ляво с форум, така че ако няма възражения, мога да пусна новата тема, ще добавя и заглавията на предложените теми по подобие на темата на мамите от септември.

А, и юнаци може и за момиче, няма да го удряме на сексизъм надявам се  Wink

# 286
  • София
Krusteva, направо действай, че ще останеме без темичка пред празнично!

# 287

Peace

# 288

Има мегдан за още 12 мнения по тая тема и остри възражения срещу самокандидатурата ми, пък и да видим дали това ще е името на темата, тъй като не съм сигурна дали ще мога да сменя името впоследствие - би трябвало да може, но все пак ще почакам  Grinning

Та дайте бързи отзиви поне за името, за другото не се чувствайте длъжни на всяка цена  rotfImbo

# 289
Момичета, весели празници и от мен.   bouquet
Много хубави преживявания и хубаво настроение.

Относно темичката, съм за.  Hug

# 290
Тръгвам сладурки, явно няма да успея да се разпиша в началото на новата темичка, но да ни е на късмет! Peace
Хайде гушвам ви и да внимавате пак казвам с папането на яйца и козунаци Joy

# 291
Хайде да не издребняваме, за правописа! На нас инженерите ни е простено - като завършиш МЕИ, може да не си спомниш даже и как се казвашSimple Smile( разбира се в кръга на шегата )
За темата нямам претенции и другата е много хубава, пускайте която ви харесва.
Ето нещо интересно, особено за тези, които още не знаем пола. Дали ще се окаже вярно?:
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
При мен по този метод, пак се очертава момченце.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 16:49 от DEZIRELA

# 292
  • София/Търново
Направих си токсоплазмоза-знаете ли и валидността /пример: цитото е година, кръвните са месец/?

А за безразборното пиене на желязо и магнезии съм против.

Това, че нямам Candida в микрото добре ли е?

# 293
  • София
На мен ми показа, че е момиченце,той и марков така каза, започнахме да говорим в женски род, аз заглеждах розовки бебешорски дрешки, но пък моя лекар каза, че може и момченце да е... newsm78 ......е, живо и здраво да е само  Grinning

# 294
Хайде да не издребняваме, за правописа! На нас инженерите ни е простено - като завършиш МЕИ, може да не си спомниш даже и как се казваш:)( разбира се в кръга на шегата )

Ъъъ, то инженерството в МЕИ като да е и моя диагноза Wink

Здравейте   Hug
Изписа ми витамини Пренатал, но доки на частно каза, че още е рано за витамини. Объркана съм с тези витамини и се чудя какво да правя.
Говорихме си за кръвната група, че е неоходимо и татето да види коя е.

За витамините има много изписано - за и против, аз откак ги пия съм друг човек, няма отпадналост, няма притеснение дали нещо ми липсва и прочие. Все пак това всеки сам може да реши за себе си.
А пък кръвната група на татето защо - това е от значение само ако си с резус отрицателен  newsm78

# 295
Хайде да не издребняваме, за правописа! На нас инженерите ни е простено - като завършиш МЕИ, може да не си спомниш даже и как се казваш:)( разбира се в кръга на шегата )
За темата нямам претенции и другата е много хубава, пускайте която ви харесва.
Ето нещо интересно, особено за тези, които още не знаем пола. Дали ще се окаже вярно?:
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
При мен по този метод, пак се очертава момченце.
   Миличка показва ми момиче и ако наистина стане така ще те черпя да знаеш!!!! Joy

И аз гласувам с две ръце за темата на DEZIRELA .

# 296
  • София/Търново

А пък кръвната група на татето защо - това е от значение само ако си с резус отрицателен  newsm78
[/quote]

Не е точно така. Аз съм 0+, татето е А1+. Ако бебето не е 0, ще изкара по-тежка жълтеница и друго, което не го знам. А за това, ако е - не знам какво става, но мисля, че може.

# 297

Абсолютно си права. Само тогава има значение и групата на бащата.

# 298

Абсолютно си права. Само тогава има значение и групата на бащата.

Това го знам от лекар все пак, а и личният ми опит с малкия е такъв - при А1+ в моя полза, никой никога не се е вълнувал от татето. Жълтеница малчо не е карал, поне не така че да го разбера за двата дни следродилен престой в болницата, значи не е било нищо сериозно.

А за това, ако е - не знам какво става, но мисля, че може.

Естествено, че може, има цели 15% жени с резус отрицателен, имат живи и здрави бебета. Тогава е важна групата и резуса на бащата, определят се последните и за бебето, и при нужда се правят по-специални манипулации за майката. 
Новата тема, както обещах  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 17:12 от Krusteva

# 299
  • София
За витамините-на мен ми спряха вече ФК и я заменихме с витамини, които имат същото съдържание от нея. Вече за втори път чета статии според които е невъзможно (от гледна точка на обема и разнообразието от храна, която трябва да се изяде) бременната жена да си набави с храната необходимите витамини. Само за да се снабди човек с вит.Ц трябвало да изяжда по 2кг.портокали на ден. И това само за една от съставките на витамините, които предписват на бъдещите майки. Всеки трябва да си прецени за себе си. Аз мултивитамини съм пила и преди и не се впечатлявам толкова.
Да не ви казвам, че днес ми беше казано да пия освен витамините и ФК. Седнах да я убеждавам, че във вит. има пълната дневна доза. Да не съм луда да я слушам

Когато майката е с - Rh само тогава се изследва резусфактора на таткото заради антителата, които могат да се образуват в тялото на майката. като цяло няма проблем, трябва само завишен контрол.

8Eos8, разбира се, че е добре да нямаш Кандида Simple Smile Поне от гъбички към този момент тяма да се лекуваш. Не че не могат да се появят винаги тези гадинки. Хапвайте повече кисело мляко, мийте се с Лактацид.

Общи условия

Активация на акаунт