Има ли мами за януари 2009г

• 17 612
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Evjeni , май с теб сме я свършили каквато сме я свършили по едно и също време  Hug

# 241
MTV  пиши ме мен за морето  Party Party Party само всичко да е ок.Олеее позната ми е каръщината,ние в понеделник като отидохме при док да потвърди за бебо и след като тръгнахме и ние закъсахме,та ни теглиха,разни жици неща,ужас #Cussing out #2gunfire полудях и аз и както са ми полудяли хормоните smile3511 smile3511 smile3515 ела да видиш какво става Joy
Обаче на всички тук им се гади,без Весито май,а само на мен не ми се гади newsm78,странна работа.

# 242
не си сама и на мен не ми се гади още а и предния път не съм повръщала което всъщност е хубаво а не лошо питаш ли ги милите как се чувстват всяка сутрин

# 243
Добър ден  мами..днес пак съм зле,гади ми се ужасно много,даже не ми се става от леглото..опитах какво ли не.... но уви не се получава.Как ще я карам просто незнам..

# 244
Момичета, много я мислите тая бременност. За какви плодни сакове говорите, какви ембриони сърцчица и пулсове идея си нямам. Аз затова си го харесвам моя доктор, хем е от патология, хем нищо не ти казва за да те товари излишно. И предната ми бременност така протече при него и сега е така. На прегледа ми каза само "Бременна си, всичко е нормално", няма да ме товари със ембриони сакове и тем подобни. Щом казва, че е нормално всичко значи е така. И с Дени като бях бременна, пак така само казваше "Всичко е нормално". Единственото лошо, дето ми каза тогава през цялата бременност е "ЕХ ти дебелееш пък бебето малко, на тоя голям корем с тия килограми срамота такова малко бебе". И като ми го каза това, аз така се втилих само за това да мисля, че раждам Дени и се изцепих, че сигурно няма 2кг, защото малка ми се видя. А тя се роди 3,500. Тъй че по-добре да не се втилявате много, да не го мислите и да се наслаждавате на приятните мигове. Времето е страхотно за разходки, възползвайте се. А на януари всички ще гушкаме страхотни бебоци.
Май май и на мен от днес ми се гади нещо, пък да видим.
Това обаче, което забелязах днес е, че от както съм забременяла съм станала ужасно нервна, направо не мога да се понасям. И сега се сещам, че и с Дени като забременях, още не знаех че съм бременна, а такъв скандал спретнах на колежката ми, че един месец не си проговорихме. И сега, ама чак днес мъжа ми ми обърна внимание на това, пак съм супер нервна. Особено Дени направо ме вбесява. Чак взех да си мисля как ще изтърпя две деца. А тя не се държи по-различно от друг път, но аз като че ли преди съм била по търпелива, повече сме намирали общ език да си говорим, да й обяснявам, а сега направо ще полудея. От момента в който си отворя очите и вече треперя от нерви за най-малкото, буквално за глупости. Сигурно на хормоните се държи, не знам но нямам друго обяснение.
А за морето, аз съм планирала едно ходене на море в Турция през септември, ако не ми мине котка път.

# 245
уф и на мен ми е нервно..... и гладно..... и спящо (като мечка зимен сън)
незнам как е по принцип, защото ми е първа бременност.
Но иначе не ми се гади, което си е голям +

# 246
Здравейте маминки, как сте в днешния слънчев ден?
Добре дошли на новите мами  welcome

Така като се задържи слънчево ми напомня за моренцето и идващото лято. И на мен ми се иска да не се лиша тази година от плажуване, дори с милото планираме и почивчица в Турция. Само дано всичко е нормално.

По въпроса с гаденето и на мен не ми се гади, само снощи като вечеряхме нещо не ми беше хубаво да ям и спрях и след няколко минути бях ОК.

Приятен уикенд ви желая и използвайте хубавото време за разходки, аз чакам миличкия да свърши работа и ние да отразим една разходка в морската.

# 247
А аз така се надявах с това гадене да ми се размине тоя път, ама май няма.....А като знам как беше, направо ще съм гроги ако се повтори случая

# 248
Мале, колко рано, а вече ви се гади и т.н. Аз май не съм нормална Simple Smile- все едно не съм бременна, ама абсолютно никаква промяна не чувствам- и с първата бременност бях така Rolling Eyes Иначе за море и аз съм първа пушка- ходила съм в 8-я месец и е супер- като кит-само дето не можеш да легнеш като хората по корем, че да ти се изпече гърба, а правиш чупки и стойки Laughing

# 249
Мале, колко рано, а вече ви се гади и т.н. Аз май не съм нормална Simple Smile- все едно не съм бременна, ама абсолютно никаква промяна не чувствам- и с първата бременност бях така Rolling Eyes Иначе за море и аз съм първа пушка- ходила съм в 8-я месец и е супер- като кит-само дето не можеш да легнеш като хората по корем, че да ти се изпече гърба, а правиш чупки и стойки Laughing

Това за кита ми хареса Joy Значи не съм била само аз без гадене Party Само ме е страх много за килограмите дали няма да кача,ама за сега само 1-2 килца съм качила,най-много се радвам,че за сега само солено и кисело ми се яде и съм забравила за любимия шоколад временно,ама да видим до кога ще е.

# 250
  • София
И аз да се запиша за моренцето- като за последно ще идем, че догодина с бебоци, няма да стане. Дойде топлото време и започнахме да мислим за ваканцията, мъкар че е все още мираж!

Bubi4ko, май е права...много се вглеждаме и разсъждаваме. И колкото повече чете и се информира човек, толкова повече притеснения и страхове му изникват.

Аз в дните преди закъснението имах кафяво зацапване и вместо да си помисля, че е от имплантацията, веднага  си помислих най-лошото-извънматочна. та се почна едно четене за тая извънматочна......Сама се вкарах в едни"филми"

Тъка, че момичета мислете положително!

# 251
Абе как да няма да ходим с бебоците на плаж другото лято, живот и здраве. Разбира се че ще ходим. Моята Дени се роди на 16ти март и посрещна първият си джулай на плажа. От там като се почна всяка вечер с нея по капаните досред нощите. Така блаженно си спеше. А на почивка на Приморско отидахме с нея края на август, началото на септември. Смятайте на колко е била. И от 9 до 11ч сутрин с мама на плата, следобяд като се разхлади, хайде пак там. На плажа се събуждаше само за хранене и отново заспиваше. Да не казвам, че и насън ядеше. Естествено под чадъра, намазана с крем 50ти фактор, голичка завита само със съвсем тъничка пелена колкото да не без хич, даже за препоръчване е тензух. И така изкарахме с нея една вълшебна почивка. А живот и здраве тия бебоци ще се родят януари, та края на август началото на септември вече може и да ходят и да седят и на пясъка. Мддааа, един бебок от Бургас наскоро проходи на 9 месеца /Да е жив и здрав/. Така че стига сте мислили песимистично, очакват ни само хубави работи. Като ходих предната бременност на биохимичен скрининг и понеже ме е страх да ми взимат кръв, доки ми показа едно красиво бебе на стената и вика, да си представя моето, че ще е по хубаво. Толкова ме беше страх тогава дали всичко ще е наред, че само се усмихнах. но като се роди, боже не беше истина, нямам думи да опиша. Тъй че отдайте се на положителни мисли, как ще гушкате през януари най-прекрасните създания.

# 252
bubi4ko ти при кой лекар ще ходиш да ти следи бременността

# 253
Аз лично съм на обратното мнение...затова и хората сме различни-иначе щеше да е скука Wink
Та предподпочитам да съм информирана и да знам какво се случва и какво мога да очаквам, защото за съжаление има и мн некадърни доктори...разбира се съм далеч да се "меря" с тях, но има и доста груби грешки допускани от тях.. Peace
Хубаво е да имаме безрезервна вяра на доки, но пък ако недай си боже ти каже "всичко е ОК" и се пропусне да кажем БХС или ФМ /което е масово/ и има после проблем-чий остава проблема?
Защото ако не беше форума, аз нямаше да зная за тези изследвания и нямаше да ги направя /слава Богу всичко е наред/, но я има и другата страна.
Както и ехото при ортопед за бебо-там пък се оказа че сина ни има проблем, който педиатъра естествено с просто око няма как да види, но до последно ме убеждаваше че е наред...
Та примери много..
Профилактиката не вреди-само може да е от полза, но мн от докторите и спестяват обяснения и направления...

# 254
Относно плажа-нашия беше на 6мес когато го заведохме за 10дни. След това пак за 10, но беше вече на 8мес.
За бременните тюленки-копаете си първо дупка в пясъка за шкембетата и после лягате Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт