Има ли мами за януари 2009г

• 17 301
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
Ехоо спинкате ли, бачкате ли.....??
Аз се върнах от разходката. Времето в Бургас е  Peace, слънце, прекрасно море, че даже и къпещи се плажуващи има Crazy
колибри, от графики, следене на ову и БТ не разбирам нищо, тъй като при нас се получи доста бързо без да следя тези неща.
4бейбенце, доки не ми каза да пия никакви витамини. Взимам си само фолиевата. Виж, не пропускам да си хапвам всякакви плодове и да пия фрешчета.
каталина, ходя при доктор Георгиев  Peace. А ти?
за морнцето, не знам, нямаме планове още. ние сме си на морето така или иначе. Живот и здраве когато видим бебо, ще се венчаем някъде с милото. Традиционна сватба не искаме. Мислим за нещо по-нестандартно, та може и ние да заформим една романтична ваканция в чужбина (може и там да се венчаем) Mr. Green Heart Eyes
Ей, момичета, тъй като това ми е първа бременност и тъй като се получи доста бързо, пък и аз гледам да не чета много много, че да не си пълня главата с факти, които да ме притесняват излишно, да ви питам- днес имах много леко кафеникафо зацапване. Знам, че се случва и че не е обезпокоително ако е в минимални количества, но все пак бихте ли си казали мнението по въпроса? Не се притеснявам, но пък е хубаво да чуя и вашето мнение. Да ви напомня- при мен на 13ти не се видя плоден сак, тъй като бременността при мен е още в в много ранен етап!!!
 Hug

# 256
bubi4ko ти при кой лекар ще ходиш да ти следи бременността
Кетипов. Ходя при него още от преди, по препоръка на една приятелка, на която той спаси живота при първото раждане. И на нея и на детето. Доволна съм, но както вече казах е много пестелив откъм обясненията. Иначе си разбира от работата.
MTV и ти си права, некъдърни доктори колкото искаш. Аз просто съм се доверила на този и не искам да се прехвърлям на друг, защото повярвай ми много трудно имам вяра и аз на доктор. Дъщеря ми мина 2г, а аз още не мога да намеря педиатър за нея на който да се доверя.

# 257
vesito82, на твое място бих се консултирала с доки

# 258
аз смятам да се запиша при мърмърова до момента тя ми е правила прегледите и смятам да продължа.има много добри отзиви за нея и най-вече е човечна

# 259
Хе с това море ......
аз нали си израснах на морето и не ми е зор за него..... спомням си как по 3 месеца само лежахме на пясъка и пиехме бира.......

А и моля не Крадете миди!!!!! Бургас остана без миди заради туристите  Joy

# 260
ако знаеш сега колко много е изкарало морето.... Laughing
и на мен ми е поомръзнало, но с Дени е голям кеф на морето, само дето ми е зор прибирането, въпреки че сме на две крачки, ама........като напече това слънце. Но вече ходим да се ровим в пясъка, макар и с дрехите

# 261

И сега поради липса на миди и твоя апел, ще си примъкваме пясък за пясъчниците на хлапетата Mr. Green
Догодина ще слагат плочки на морето hahaha

# 262
alizarina, забравих да ти кажа, добре дошла сред нас. хубави 9 месеца ти желая и едно здраво бебче на финала  Hug
другите момичета какво мислят за моето слабо кафеникаво зацапване? Бубичко исках да се чуя с доки както ме посъветва, но в кабинета му никой не вдига. Мобилния си номер не го дава на никой.

# 263
А и с пясъка умната че и той ни е дефицит!
Иначе ви препоръчвам калните бани и лугата в Бургас! Достъпа е свободен. А кожата става ...... страхотна!

Също за зверовете на Черноморец водният парк ( в морето с едни дворци и пързалки има и спасители вътре плитко е) голям кеф!

# 264
vesito82 не ми се ще да те стресирам и без друго ти се насъбра достатъчно Confused
Реално има няколко варианта-зацапването е или в следствие на цикъла който ти идва на тази или около тази дата /не помня какво беше писала/ , "кухо яйце", отпадане на второ оплодено яйце...
Искрено се надявам да не е второто и не си го вкарвай в главата!
 Това може да установи само гинеколога!
Ето инфо:

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/44/37/

Калните бани мисля че не се препоръчват в тоз момент..

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 17:03 от MTV

# 265
vesito82 не знам какво е това зацапване- не ми се е случвало, но съм имала Мисед и съм нямала зацапвания Peace

# 266
Някой беше питал за развитието на бебето:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/11/37/

Горещо ви препоръчвам и един тематичен филм на ВВС-"Човешкото тяло"....беше към вестник "24 часа" но не помня миналата или по-миналата година.
Предполагам че ще го има из торентите Peace

# 267
Весенце, аз казах 4е и аз имах леко зацапване за 1-2 дена около датата на М когато трябваше да ми идва (по-скоро не на бикините, ами след тоалетна на хартията като се обърша, малко кафяво), но толкова само. Болки имаш ли или само зацапването?
За развитието на бебето, про4етох ве4е доста за седмицата в която съм, имам няколко брошурки от центъра за бременни дето ми дадоха, а, дадоха ми и една малка жълта сладка камизолка и 1 памперс за новородени за "добре дошли" в бременноста, нещо такова  Mr. Green

# 268
Първо Здравейте на всички януарски бремелинки  Hug
Аз съм декемврийка - 31.12 чакаме бебока Simple Smile

другите момичета какво мислят за моето слабо кафеникаво зацапване? Бубичко исках да се чуя с доки както ме посъветва, но в кабинета му никой не вдига. Мобилния си номер не го дава на никой.

Весито82, съветвам те да отидеш на преглед. Аз бях с такова кафеникаво зацапване, чаках 2 дни.. Обадих се на доки , веднага ми предписа Утрогестан и Но-шпа и ми даде 1 седмица болничен с изричното: И не ставай от леглото! При мен това зацапване се дължеше на леко разкъсване, тъй като сега ембриончето се закрепва.

Хайде, леко бременеене от мен и здраеи бебчета на финала  Hug

# 269
Аз съм декемврийка - 31.12 чакаме бебока Simple Smile

супер и аз съм родена на 31.12

Общи условия

Активация на акаунт