Има ли мами за януари 2009г

• 17 297
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
здравейте бъдещи мами.аз съм на 23 и ние със съпругът ми също работим усърдно може и да сме се справили вече но не мога да събера сили да отида на лекар.че ако няма ще се разочаровам дано и аз да съм от вас януарските майки.

# 61
Момичета вече няма да пиша във темичката преди 3 дена прокървих и загубих бебето Cry
Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

# 62
Момичета вече няма да пиша във темичката преди 3 дена прокървих и загубих бебето Cry

Кис, много съжалявам  Sad Дано скоро пак да имаш повод да пишеш в отчетни  Hug

Дано да няма повече такива постинги  Praynig Само новини за нови бебчета  Grinning

# 63
Здравейте януарски мамчета и аз се записвам при вас за 04.01.2009г. - термина си го изчислих сама, защото на док съм чак на 13-те. Една програмка ми кацза обаче, че съм в 6-та г.с. Вие как се чувствате, някоя от вас започна ли да повръща вече Sick. Аз все още нямам никакви симптоми, карам си колата дори всеки ден изминавам по 100 км. Само ме притеснява, че коремчето ми ниско дору е издуто и твърдо, но само ниско долу и незнам на какво се дължи - а да не говорим и че хода до тоалетна през два дни. Споделете при вас как е.... Hug

# 64
Съжалявам мила, дано скоро пак да имаш повод да се похвалиш и да гушкаш едно сладко бебче

И на мен още не ми се гади. Тоя запек предната бременност ми беше голям проблем, ти сама си си отговорила - от това ти е надут и твърд корема. Нищо не усещам за сега, само нещо като напражение в корема и гърдите, ама то е толкова слабо, че никакво значение не му отдавам.

# 65
Здравейте момичета,
Днес за съжаление докторката ми е болна и няма да мога да отида на  преглед.Цяла нощ не съм спала, и съм разочарована.
На мен започна да ми се гади още преди 2 седмици.....много е неприятно... Sick

# 66
kiss79 съжалявам за голямото разочарование Hug дано скоро пак си тук Praynig
Сонче,ето,че се засичаме вече тук Hug И аз си карам колата,нямам гадене о6те,само днес сутринта малко и моя корем е надут долу,дано всичко е ок и си  видим точиците другата седмица  Heart Eyes

# 67
Да Данито, дано. Ти ще видиш твоята първа защото си в Понеделник. Аз пък съм във вторник и ще разказваме. Мъжът ми пък не ми вярва и само повтаря - когато доктора потвърди тогава се радвай, нищо не се знае #2gunfireМного е лош.

# 68
Аз докато не бързах да ходя на лекар, май ще взема да ви изпреваря. Записах си час за утре, след което ще докладвам. Пусто любопитство Grinning Той и моят мъж нещо не ми повярва, не че не е взел участие в правенето, ама го постави под съмнение, че съм му показвала теста от Дени

# 69
Аз пък на моя като му показах теста се пули върху него около 15 минути без да разбере въобще какво е това което му показвам. После се чатна по някое време и ме пита какво означавали двете черти Joy. После вика че може все пак теста да греши и докато док не потвърди не вярвал #Cussing out Абе- мъже.......

# 70
Олееее , добре че сте вие,понеже си мислех,че само моя,въпреки голямото чакане ,го е страх да повярва и чака заключението на док Hug #2gunfire

# 71
Аз докато не бързах да ходя на лекар, май ще взема да ви изпреваря. Записах си час за утре, след което ще докладвам. Пусто любопитство Grinning Той и моят мъж нещо не ми повярва, не че не е взел участие в правенето, ама го постави под съмнение, че съм му показвала теста от Дени
[/quote

bubi4ko...стискам ти палци утре всичко да мине наред,и да ни зарадваш със хубави новини.А ние с другите мами ще почакаме до понеделник.Колко далеч ми се струва това....
Моят мъж ми повтаря от 3 седмици че съм бременна,но аз не му повярвах докато не видях двете чертички на теста..Той беше толкова сигурен в това което казва....А аз неможех да повярвам че бебчето ще стане от първия път...Господ си знае работата.. Grinning

# 72
Ехеее какъв купон се заформил, а аз се чудех има ли изобщо тема Mr. Green

Привет и от мен Wink
Още ми е едно притеснено и не смея да се зарадвам...идващата седмица ще ходя на преглед. Проблема е че се наложи да пия антибиотици, аулини и беналгини преди да разбера за бременността Confused
Изчетох сумати инфо и се оказва че проблемен е беналгина...да видим и доки какво ще каже...само да не се наложи да напусна вашите редици Praynig

Честито на бременните и им желая лека и безпроблемна бременност!  bouquet

# 73
MTV дано не е проблеми и по честичко да те виждаме в редиците.

# 74
4естито,аз попринцип не съм януарка,но бебе избърза и се роди 31 01 .лека бременност Hugнаслаждавайсе на бременността .на мен сега ми липсва и така ми се иска пак да о4аквам бебе..

Общи условия

Активация на акаунт