Има ли мами за януари 2009г

• 17 612
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
ако се чувстваш добре, мисля че няма проблем. Все пак се консултирай с доктора си.

Вижте какво намерих
http://babymed.com/tools/ultrasound/first_trimester/Default.aspx
Това е много хубав сайт, който изчислява и сак и ембрион не  само по седмици, ами и с дните.

тук пък има размерите на гестационен сак по седмици. И е описано всичко подробно!
http://www.bard.bg/fragment.php3?BookID=888

/по този сайт ми излиза , че точно съм с 11мм сак в 5с.6дни - супер съм доволна че е така - направо в норма - обнадеждих се!/

а тук може да се следи размера на сак и ембрион вътре вече, но е за след 8ма седмица
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … AdInfo%403a790558

# 226
  • Варна
Добро утро от мен:)
Както ви казах вчера бях на лекар - доста е рано, но се видя плодното сакче:), лошото е, че доки видя и нещо друго....раничка или малко кръв в матката - не можа да каже точно. Каза, че заради това са ми болките. Изписа ми Утрогестан и Нош-па - "За да задържим бременността". Според мен не е чак толкова страшно и съм спокойна. Та моя съвет е да ходите на лекар възможно най-скоро, че ако има такива "притеснения" да се вземат мерки на време.
Ами това е засега с мен, на 26ти съм пак при нея - дано всичко е наред!:)

# 227
Амелия  welcome
Надушвам,че сме от една порода,а и моята последна М беше на 02.04.,та сме за една и съща дата,ако всичко е ок Praynig
мая последен цикъл беше по-рано, но аз също съм забременяла на 20.04 - рожденият ден на мама
Та значи сме 3 за 11.01

# 228
лелее, какво ще става на 26 май... повечето сме на преглед - ще бъде много вълнуващ ден!

а по мои лични наблюдения и аз съм забременяла или на 20 /21/ април  Grinning

# 229
Добро утро бъдещи тумбаланки!!!
Лелеее колко бързо се оформи темичката и колко много сте изписали от както ви четох за последно вчера  #Crazy Mr. Green
Първо, честито на Катето.. Ако не се лъжа тя е с първото потвърдено пулсче (или може би и при Бубичко имаше, простете ако пропускам някой, но вече станахме мнооого мами  :peace
Катенце все така положително да се развиват нещата при теб мила и тупкащото сърчице да се пръверне в едно хубаво и здраво бебче.
За останилите очакващи момичета (няма да изброявам имена, защото май всички чакаме baby_neutral) искам само да напомня думите на 4baby-никакви лоши мисли, ей...я бързо започнете да си мислите за бебчо, за пола му, как искате да иглежда, как ще се казва, как ще си го киприте с разни шарени дрешки.... Mr. Green когато мисълта е позитивно настроена, импулсите които стигат до мозъка са положителни, а знаете мозъка упралява целия ни организъм, той ръководи всеки един зараждащ се процес в тялото ни..... Peace
Хайде стига морал от мен да не ви досадя.
П.С. 4бейби аз съм за заглавието и списъка с мами  Peace Ако имаш нужда от помощ, само дай знак.
Каталина добре си дошла сред нас. Красиви и усмихнати 9 месеца ти желая. С теб и бубичко ставаме 3 мами от Бургас  Mr. Green
Момичета, лек ден ви желая. С милото отиваме да се наслаждаме на хубавото време навън  Peace

# 230
Добро утро ,сладурки!
Привет на новите и се радвамза прекрасните новини
kateto83  Hug
4baby  аз започнах да пия витамини за бременни-Пренатал-американски са,ама по 1 на ден и отделно фолиева,док така ми каза
Collibri нали г.с се смята от първия ден на последната М.Моята беше на 02.04 и сега се водя 6 г.с  и 3 дни в 5-тата бях на док и видя само плоден сак,на 26-ти щяло да се види точката и чуе сърцв - в края на 7 г.с. Така,че не се притеснявай мила,аз вече се водя във 2 месец и съм забременяла към 16.04.Термина ми е на 07.01.
Лек ден момичета  bouquet

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 10:09 от daninceto

# 231
да така е, но г.с. се смята при овулация задължително на 14ти ,
моят цикъл беше на 31.03 последния. Но имам температурна графика. И оттам се вижда че овулацията ми не е била на 14ти ден , а на 22ри!!
което е с 9 дни закъснение /все едно да ми е бил последния цикъл на 8.04 и реално съм в 5г.с.6дни, вместо в 7ма /както се пада по цикъл/
затова предполагам се видя само сакче, без ембрионче.

Тези таблички които вчера ви пуснах, ме успокоиха, защото за тази седмица, сакчето ми е точно 11мм , а в една статия ин витро прочетох, че на 25 дни от оплождането се вижда сак, а на 35 дни ембрион и пулс и то с вагинален ултразвук. Така че вчера прегледа ми беше 26 ден, и е нормално само сак.

Това ме успокои доста и смятам идните 10 дни да минат в спокойствие и ведро очакване на прегледа  Heart Eyes

Ето я графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
има я в подписа ми на www

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 11:05 от Collibri

# 232
И аз да се запища за януари Simple Smile))

# 233
Добре дошла Simple Smile Знаеш ли кога ти е термина?

# 234
Collibri ,много се радвам ,мила,че вече си се  успокоила,всичко ще е ок,и на 26-ти ще чуем сърчицата Heart Eyes Аз само споделих док какво ми каза,ама вярно пък,че за всеки е различно ooooh!,абе да сме спокойни мами и всичко ще се нареди.
Alizarina добре дошла и леко бременеене с нас  bouquet
Целувки момичета Hug

# 235
Добре дошла Simple Smile Знаеш ли кога ти е термина?

22 януари аз съм прясно бременна  Joy или "малко бременна"  Joy

Благодаря за пожеланията! На всички леко бременеене! и дебелеене

# 236
AlizarinaHug добре дошла!
Леко и безпрепятствено бременеене и много добро настроение!  Hug Flutter

# 237
Честито Alizarina
Лека и безпроблемна

Колибри, и аз на 19 имах положителен тест за овулация, а бебеправенето беше следващите два дни - 20 и 21

# 238
Добре дошла Alizarina! Hug

Я бързо си признавайте кои от вас са мераклийките за море Party
С предната бременност точех зъби да ходя, а вместо на море влезнах в болницата за задържане Crossing Arms
Дано тази година не ми мине пак котка път Mr. Green
Иначе от вчера съм мн редовна с повръщането, гаденето и отвратителното настроение Tired Иде ми да се гръмна ooooh!

Вчера ходихме до Пловдив за обувки на баткото Wink и да се разходим......да да ама не!
Спукахме радиатор, викахме пътна помощ, после по сервизи...та не купихме обувки, не се и разходихме...само олекнакхме с 350 левчета #Cussing out

# 239
vesito82 ти при кой лекар ще ходиш да ти следи бременността и имаш ли отзиви за него
добре дошли на новите късметлийки

Общи условия

Активация на акаунт