ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 43)

• 11 657
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Искам да питам мамите с второ бебе, при които първото раждане е било със секцио /май сме повече newsm78, интересно.../ Има ли някоя желание за нормално раждане?

Аз не съм секцио, но съм странен случай Thinking На всички препоръчвам секцио като знам какво ми беше, а аз искам нормално да родя newsm78 някой да ми сложи диагноза.

# 151
Хахаха, това е малко по-особено.  Laughing

# 152
Добро утро,мамчета!
Вън е много мрачно Sad,но това няма да попречи на розходката ми!
Искам да питам мамите с второ бебе, при които първото раждане е било със секцио /май сме повече newsm78, интересно.../ Има ли някоя желание за нормално раждане?
Ами аз съм една от мамите,родили секцио/моето беше по спешност/,която сега иска да е нормално!Честно казано,втори път през всичките манипулации и разни други работи,не ми се минава,но не се знае какво ще стане......ако се наложи,няма как.

# 153
Днес времето е отврат, аз съм на зъбар, като се върна пак ще е на 15-та страница темата Mr. Green

Heart Eyes Разкош малък Hug
По едно време и аз си мечтаех за русокосо синеоко момиченце, още не бях бременна даже, но си викам синеока айде, ама русокоса няма как. Баща ми и свекър ми са светлооки, единя със зелени, другия със сини, е от 7 деца общо нито едно не е със светли очи Rolling Eyes Егати късмета. Та си викам че нас може и да ни огрее, нали уж през поколение се предава Praynig После си викам ако има гъстата и черна коса на майка ми( не, че моята е лоша, ама нейната е по-хубава Laughing) и светлите очи на някой от дядовците, ехееей, ще бъде много красива бебешорка Blush
Абе здрава и умна да е, другото търпи корекции Laughing

# 154
И аз си мечтая за светли очи Heart Eyes само дето шансовете са ми ... ееех мечтииии. Как мислите - двете ми баби са със зелени очи, едната ми леля е с зелени, а другата със сини очи, дали пък няма да прескочи някой ген?  newsm78 Кво като с таткото сме тъмнооки  Joy
Има такава вероятност. Брат ми е с пъстри очи, снаха ми с кафеви, а племенникът ми има страхотни сини очи.

# 155
  • София
Добро утро,
мен сън не ме лови. Решихме да не рискуваме с пътуване и ще си стоя по Великден в София. Сега съм в депресия.  Cry
И това време... за нищо не става.
Кажете сега за боядисването на яйца. Имаше нещо, че не трябвало, ама защо?
Иначе вчера бях да видя как е в прословутата Токуда. Доктора преглеждаше за по 10 мин., вярно че имаше много хора, но... Изобщо не ми отговаряше на въпросите. Само повтаряше, че за първи път ме виждал и не можел да каже. Издекламира ми една лекция, относно раждането (преглед при очен лекар и консултация с анастезиолог) и ако реша да раждам при тях - за ида да ме види в 38 седмица. Каза че още не е ясна цифрата, но се очаквало едно раждане да струва над 2000 лв. та да съм си помислела. Абе излязох от кабинета с неприятно чувство, което още ме държи.

# 156
Добро утро,

като си гледам лентичката ми се струва, че нищо не остава, а всъщност ми се струва тооолкова далече..даже имам още цял месец да бачкам и нямам дълги почивни дни като вас Sad

Тони, за яйцата го обсъждахме вече - поредната бабина деветина Peace Аз трябва днес да боядисвам май, че в събота сме цял ден навън, а то май трябваше преди залез слънце newsm78

Аз съм със зелени очи обаче дребната е пълно копие на баща си. Надявам се второто поне моите очи да вземе ако не друго Wink

Коколина, Дещо - много сладки дечица Heart Eyes

# 157
  • Sofia
Иначе вчера бях да видя как е в прословутата Токуда. Доктора преглеждаше за по 10 мин., вярно че имаше много хора, но... Изобщо не ми отговаряше на въпросите. Само повтаряше, че за първи път ме виждал и не можел да каже. Издекламира ми една лекция, относно раждането (преглед при очен лекар и консултация с анастезиолог) и ако реша да раждам при тях - за ида да ме види в 38 седмица. Каза че още не е ясна цифрата, но се очаквало едно раждане да струва над 2000 лв. та да съм си помислела. Абе излязох от кабинета с неприятно чувство, което още ме държи.

Ти при кой доктор беше? Това първо посещение ли е?
Ай сега пък 2000лв, кога по дяволите ще кажат цените, че ми писна с тези слухове #2gunfire

# 158
Добро утро на Велики Четвъртък! easter
Ето малко инфо за днешния ден:Велики Четвъртък
Вие ще боядисвате ли яйца днес??? Аз ще го оставя това занимание за събота, за да са по прясно сварени яйцата. Впрочем, мен много ме е страх покрай празниците да не ям някакви развалени яйца. Знам ли кой кога ги е боядисал и как ги е съхранявал?!?!  newsm78 То нали всеки раздава, всеки взема яйца.
Тези които имат дечица, да не забравите:
Първото яйце трябва да се боядиса в червено. С него се прави кръстен знак върху челата на децата, а после и на всички останали от семейството.
E, да.. ама питам законът забранява ли го  newsm78
Да, не е разрешено бебето да се държи на ръце, без значение дали е новородено на 3 или 6 месеца. В кошчето е най-добре и за бебето и за майката.
Aelia бебето от сега раздава целувки на мама.  hahaha hahaha hahaha

# 159
  • София
[quote author=NBM link=topic=287097.msg7294041#msg7294041 date=1209019642

Ти при кой доктор беше? Това първо посещение ли е?
Ай сега пък 2000лв, кога по дяволите ще кажат цените, че ми писна с тези слухове #2gunfire
[/quote]

Ами точната цена - след 01.05. ще я кажат. И на регистратурата така казаха - след 01.05. Аз се отказвам. Не заради цената, но не ми хареса отношението. Сигурно съм се разглезила.  Mr. Green Наистина имах чувството че ме гонят. Как пък на един въпрос не можа да ми отговори. Да не съм някакъв уникален случай в гинекологията? Доктор с толкова стаж, няма ли собствено мнение. Книги имало написани по въпроса. Аз да седна да ги чета ли сега?
Имах записан час при Диков. Часа е записан от началото на март. Първо посещение. Платено. #2gunfire

Уау, лентичката ми показва 7 месец!!!  newsm44

# 160
МНого е сладък, по средата на клипа нещо се сърди, забелязала ли си Grinning

# 161
  • Sofia
Ох много кофти. Confused Аз затова изобщо и не питах за някой от по-известните лекари там, по-добре при младите лекарки, те са по-внимателни и ненатоварени.
Аз се разтърсих да видя ако не съм в Токуда къде другаде мога да намеря добри условия, ама нещо не намирам да му се невиди Confused

# 162
НБМ, ако си намериш лекар и искаш да си платиш раждането, никой няма да те върне. Условията според мен не са най-най-важното в случая, водещо значение има специалиста(според мен, де). Аз за това съм се хванала за моя доктор като удавник за сламка и ако в гетото изражда - там отивам. Това ти го казвам да те успокоя, не да те разкандърдисам от Токуда или нещо такова Hug

# 163
Условията според мен не са най-най-важното в случая, водещо значение има специалиста(според мен, де). Аз за това съм се хванала за моя доктор като удавник за сламка и ако в гетото изражда - там отивам.
И аз така мисля. Спомням си, когато ме подготвяха за операцията. Нещо се бях спекла, беше ме обвзел някакъв страх, и като се добави, че на 2 метра от мен една жена раждаше (нормално), пъшкаше, охкаше милата...  Cry аз направо се бях вкаменила от ужас. Молех се само всичко да свършва по-бързо, пък каквото стане накрая. Та да ви кажа в мига, в който се появи моята лекарка, на мен направо ми олекна. Нейното присъствие ми подейства ми доста успокояващо . А в действителност лекарката не ми беше толкова позната - бях ходила при нея на около 3-4 прегледа и толкова.

# 164
  • Варна
Здрасти симапатяги,

Аз съм на работа - предпоследен ден  Mr. Green Най сетнее ...
Ади другата седмица,който от Варна изяви желание да ходим на кафе  Crazy

Вече малко сърбела ми мина, ама от 2 дни не ям никакво животински продукти , даже сметана в кафето не слагам .. До Велик ден ще се пазя от силни храни, че и агнешко и козунак и яйце ми се хапва после ... Crossing Arms

Аз съм на 30 на консултация, дано бебето е наред, надявам се ,това че пих преднизолон 5 дни не му се е отразило .. Praynig Дано не го алергизирам това дете .. Tired
Срамота , толкова ме е яд, такава лека бременност да карам до сега и сега с този обрив да се наложиха лекарства .. Дано всичко е наред ..

Aelia, страхотен е  Heart Eyes Hug Направо да иска човек да го нащипе по бузките ... Grinning

Хубав ден на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт