ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 43)

• 11 660
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Пърли, една позната знаеш ли какво ми каза - много, много да си представям бебка и тя ще бъде точно такава, каквато аз искам. Дори и да не е така, нищо не ни пречи да си помечтаем.
Може пък и това да е истина?!??!?! Знае ли човек! Аз винаги съм си мислела, че детето ми ще е русо и със сини очи и то взе че се оказах права. Ето виж А мъжа ми е с кафява коса и кафеви очи.
Така че нишо не се знае. А мечтите са безплатни.  Mr. Green

# 136
  • Варна
Аз немисля да го кова този плот, а просто да го сложа отгоре.Ще го свалям. Дали ще е опасно  newsm78.
Надявам се бебчо да прилича на хубавия си татко, но и двамата сме с тъмни очи и коси. Неговите обаче са много хубави. И двамата сме с тъмни коси, така че не би трябвало да има изненади   Joy.
Пърли, искаме снимки  Crossing Arms.

# 137
  • София
Момичета вас вече боли ли ви срамната кост Blush -точно между краката долу.Аз като се изправя и бая ме понаболва, самата кост, а имам чувството че ако се забързам ще се разцепя на две Mr. Green

# 138
Варненки,за утре уговорката остава нали?Само дето не разбрах кой ще идва.
Уговорката за 10.10 пред Годзила на Мария Луиза остава
Оопппссс срещата е от 9.10, лекцията започва в 9.30  Embarassed Sorry за грешката и thanks на toni_barbaroni, че я забеляза, за да не ви подведа. До утре  Laughing

# 139
И аз много се надявам нашето бебче да е със сини очи, защото баща му има страхотни сини очи, но ми казаха, че тъй като аз и целия ми род сме с кафеви, не е много вероятно  Sad, но пък неговите родители и брат му са също със сини, така че аз ще си се надявам  Simple Smile.
Кетито и Дещовиди, страхотни са ви дечицата, много сладки  Heart Eyes
Аз не съм разпитвала още за упойки, но си мисля ако всичко е наред и си раждам нормално, да раждам без упойка, пък ще видим.
Лека нощ на всички  Hug

# 140
  • София
kupa Майка ми е с кафяви, баща ми беше с пъстри-ние с брат ми сме със сини Wink
Леля ми е със сини а и двете и деца са с кафяви newsm78 абе никога не се знае Laughing

А на мъжа ми цялото семейство са със сини, ако бях родила дете с кафяви, щеше да стане проблем hahaha

# 141
  • София
Момичета вас вече боли ли ви срамната кост Blush -точно между краката долу.Аз като се изправя и бая ме понаболва, самата кост, а имам чувството че ако се забързам ще се разцепя на две Mr. Green
Започна.

А искам да питам бебето задължително ли е да стои в кошче, когато пътуваме с кола (за градско движение ви говоря, не за дълги разстояния) или може майка му да го държи (на задната седалка, разбира се)?
Интересува ме конкретно дали законът го забранява, така както е забранено да се возиш без колан?
И говоря за малко бебе, примерно до 3 месеца.

# 142
хич не си го и помисляй.
градското е толкова опасно, идея си нямаш. това дали го държиш, изобщо не го брой за предпазна мярка.

# 143
  • София
E, да.. ама питам законът забранява ли го  newsm78

# 144
няма конкретна забрана за малко бебе под 3 месеца на задна седалка. Законът по принцип забранява возенето на деца под еди какви си размери, без специално столче.

# 145
И мен ме боли срамната кост, все едно, че ще се сцепя на две. Аз ви казвам, разпадаме се бавно, но сигурно. hahaha  ooooh!

Иначе в заключение, по моя въпрос с очите да кажа, че калкулатора ми дава някакви си мижави 17% да е синеок. То си е Божа работа това, гените са непредвидими, така си е Simple Smile.

И относно това как си го представям... представям си го точно копие на баща му, което автоматично изключва сините очи. Толкова го обичам, на мама златния, че с каквито и очи да излезе, винаги ще е най-красивият за мен...  Heart Eyes

# 146
Да се отчета за прегледа при Марков  Mr. Green Супер беше  Crazy Малкия мушморок всичко си показа, прегледа го подробно и направихме хубави снимки и клипчета. Страшно ми хареса кабинета, отношението и професионализма на Марков. Евала! Такива хора уважавам - положили са усилия да станат добри в нещо и просперират.
Много добри новини научихме - първо бебчо се е обърнал, момче си е, засега няма изненади (а и след мнението на 4 доктори и това което видяхме със собствените си очи, място за съмнение не остана), всичко си му е наред, тежи 1680г, върви с една седмица по-големичък, главичката му е 82мм и се е наместил много добре както си трябва. Плацентата е задна и добре разположена, кръвоснабдяването е нормално. Гледахме го и се чудехме как такова миличко човеченце се е получило. Истинско чудо  Heart Eyes
Ето го тук на мама и тати сладурчето:
http://july2008.multiply.com/video/item/5/Bebeto_na_Aelia
а тук му се виждат атрибутите Wink
http://july2008.multiply.com/video/item/6/Bebeto_na_Aelia_-_pokazvame_prelesti

Дещо, Кетито и Коколина - големи сладури си имате, пу-пу. Страхотни очи имат Heart Eyes И нашия зайчо ще е със светли очи със сигурност - само да видим какви - зелени или сини  Flutter

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 00:05 от Aelia

# 147
  • София
И аз си мечтая за светли очи Heart Eyes само дето шансовете са ми ... ееех мечтииии. Как мислите - двете ми баби са със зелени очи, едната ми леля е с зелени, а другата със сини очи, дали пък няма да прескочи някой ген?  newsm78 Кво като с таткото сме тъмнооки  Joy

# 148
  • София
Aelia Ох, много е красив Heart Eyes малееееее как хубаво се вижда и устничките му Heart Eyes Пу,пу. Искам и аз да си видя бебето Flutter

Току що гледах раждания по ТВ Здраве Grinning Не знаех, че пак са започнали да ги дават, откога ги чакам.......
Една жена раждаше във вана, но главичката излезна само на половина Shockedи трябваше да я изкарат и да я кръцнат малко. Казаха, че заради епизиотомията от предишно раждане не може да се разтегли още и бебето заседна Shocked
Като си представя мен колко ме рязаха ooooh! Добре че бебка е малка.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 00:39 от ketito

# 149
Искам да питам мамите с второ бебе, при които първото раждане е било със секцио /май сме повече newsm78, интересно.../ Има ли някоя желание за нормално раждане?

Общи условия

Активация на акаунт