ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 43)

• 11 671
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
момичета какви дрехи носите от къде си купувате
има ли някоя която да е ползвала летните дънки на Мами,с от ДА НЕТ
има ли някоя мама от вас неуспешна покупка на панталон, леки летни дънки за бременна например да са и малки или големи
аз съм от Габрово тук нищо не мога да си купя ходя с анцунг иска ми се да си намеря някакви летни дънки от тънкия плат
имам от Ла Редут но са доста дебели и ластика им стига до под бюста ..... държат много топло и някак си са тежки

# 106
за срещата утре не беше ли в 9.10 или аз нещо бъркам newsm78

# 107
  • София
Saxophone,Shada ходихте ли вчера в МД? Пишете,ако сте били как е минало.Имаше ли нещо интересно?

Аз лично бях. Останах много доволна и реших, че със сигурност, живот и здраве, искам там да родя. Самите предродилно и родилно отделение не ме очароваха, но отношението на персонала е страхотно. Стаите, в които настаняват майките с бебчета им след раждането са много хубави, след ремонт, със собствена баня, доста чиста и нова за по две момичета в стая и бебчетата са си при майките.

# 108
  • София
Виждам, че говорите за креватчета, а аз точно за това влизам да ви питам Laughing
Ако си вземете такова легло http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3129
Не може ли шкафчето да се използва да си наредите козметиката, а да си сложите повивалника ето така http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4286   newsm78

Защото аз имам само креватче /дървено с отделно купен повивалник http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2267 такъв/  и така си го слагах -върху леглото. А сега ще си купя шкафче отстрани, че нямам място за дрешките и ще си използвам шкафчето за други работи  newsm78

# 109
  • Варна
Кети, точно това си мисля и аз. Само, че с това легло-
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=3365
и същия повивалник.

# 110
  • София
Кети, точно това си мисля и аз. Само, че с това легло-
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=3365
и същия повивалник.

Да Peace ей такова почти е и моето и повивалник отгоре и ще си спожа отстрани шкаф newsm78
Ей сега ще потърся някоя снимка да покажа newsm78
http://ketito.multiply.com/photos/album/6#13
Ето на първата снимка се вижда малко newsm78 така го слагам .
Качих и още малко бебешки снимки, че се размечтах Flutter

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 19:36 от ketito

# 111
  • София

Аз лично бях. Останах много доволна и реших, че със сигурност, живот и здраве, искам там да родя. Самите предродилно и родилно отделение не ме очароваха, но отношението на персонала е страхотно. Стаите, в които настаняват майките с бебчета им след раждането са много хубави, след ремонт, със собствена баня, доста чиста и нова за по две момичета в стая и бебчетата са си при майките.
Сакси,говорите за Майчин дом,нали?Може ли малко повече инфо за условията,интересува ме предимно хигиената...Благодаря ти Hug

# 112
за срещата утре не беше ли в 9.10 или аз нещо бъркам newsm78
newsm10 в 9.10 лекцията започва в 9.30

# 113
  • Варна
Кети, много сладки снимки  Hug.
Точно така си представях и аз повивалника. Щом е 80 см, а легълцето 60 см предполагам ще е стабилно.
А над скрина и аз ще си направя етажерка.

# 114
Кетито, голям сладур е Дени. И какви сини очи има само Heart Eyes

Иначе и моят повивалник стоеше така - на един дървен плот, монтиран на леглото. Обаче става проблем, когато бебчовците започнат да се изправят - удрят се там Sad

# 115
  • София
Ааа, Майра аз като започна да се изправя го разкарах плота Laughing После на спарнята го преобувах Wink веднъж щях да го пребия и до там беше

# 116

Ау, какви сини очи! Колега Simple Smile

Знам, че бебчето ми няма да е русо, този ген е по-слаб от тъмния на мъжа ми. Но дано поне да съм се преборила очите да са сини Heart Eyes Hug  Или поне следващия път Laughing

# 117
Ааа, Майра аз като започна да се изправя го разкарах плота Laughing После на спарнята го преобувах Wink веднъж щях да го пребия и до там беше

и аз така, ама си е неудобно, а пък става дълго - от 8ми месец някъде нататък Confused Сега се чудя как да процедирам - не ми се купува специален шкаф тепърва Sad

# 118
  • София
kali-76, да за Майчин дом говоря.  В стаите, за които писах, където остават майките с бебета са след ремонт. Достатъчно чисти са. Баните са с плочи и подвижен душ. Също за чисти. Поне толкова, колкото биха били и в някой хотел на морето. Лично аз не бих се притеснила да се изкъпя вътре, макар сигурно да няма да сядам на клекалото.. все пак.. колкото и да е чисто. Мисля, че бих се чувствала комфортно.
Предродилното отделение не ми хареса много, защото майките са заедно, отделени с някакъв си параван и всичко е от стъкла т.е. вижда се. Там ремонт не е правен. Не изглеждаше мръсно, просто старо. Това, което не ми хареса е, че ще чувам и виждам другите раждащи и специално вчера имаше една родилка, която много пищеше (дано всичко е наред с нея и бебчето) и ако и на мен ми се случи някоя такава жена, смятам, че ще ме уплаши и стресира допълнително. Това е. Неприятното е, че не раждаш сам. Но пък си заслужава, защото мисля, че в Майчин дом са едни от най-добрите специалисти.
Имаше две новородени бебета. Кошчетата им изглеждаха чисти, бяха повити с пеленки. Видях на една масичка чисти дрешки, готови за бебоци и останах доволна. Видях как носеха шишетата за стерилизация.
Сигурно ще има пак Отворени врати другия месец - просто иди и виж.
Колкото до стаите за след раждане, има и ВИП. По 35лв на ден. С климатик. Но си сам в стая. И да, леглото е малко по-широко, но стаята почти по нищо не отстъпва на другите. Смятам, че е излишно, ако не държиш на климатика, самостоятелността и телевизора.

# 119

Ау, какви сини очи! Колега Simple Smile

Знам, че бебчето ми няма да е русо, този ген е по-слаб от тъмния на мъжа ми. Но дано поне да съм се преборила очите да са сини Heart Eyes Hug  Или поне следващия път Laughing
Страхотен е, наистина Hug
Пърли, една позната знаеш ли какво ми каза - много, много да си представям бебка и тя ще бъде точно такава, каквато аз искам. Дори и да не е така, нищо не ни пречи да си помечтаем.

Общи условия

Активация на акаунт