Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • Мнения: 825
И аз вече съм изгубила надежда за "отмъщение", и само си рева в къщи.
Но ако нещо се организира с вас съм.

# 46
 • Мнения: 1 144
Марморана, вярвам, че трябва да има справедливост. Благодаря на Бога, че не съм имала такава тежка загуба, но не мога да понеса мисълта, че лекари, убили дете, убили човек, си ходят спокойно по улицата, и се смеят, и продължават да творят злини, без да понесат някакво наказание, без да поемат отговорност. За да се сложи край на тази практика, трябва да направим нещо.

Мисля, че лекарите биха се отнасяли по-отговорно, ако знаят, че не са недосегаеми. И ако са некадърни, да си намерят друга професия, а не да убиват. Няма ли някоя майка във форума с познания по право? Какво можем да направим юридически, като група граждани?

# 47
 • Мнения: 3 018
Справедливост може да има ,но не и в нашата държава .Жалко за което .

# 48
Браво silviayo , благодаря ти за тази тема.
Мили майчета, скъпи мой приятели, цитирам с голями букви името на ГЕРГАНА ГЕОРГИЕВА от Трета градска в София.Тя уби със своята некомпетентност и престъпно отношение към случая моята прекрасна внучка, дете на 2 години.За четири работни дни три пъти я водихме при нея и тя не можа да открие,че детето е с огнищна пневмония на трахеята и когато на четвъртият ден вижда че е много зле най после й изписва антибиотик, и казва елате утре ако няма подобрение , но до утре не доживяхме. Не спирам да newsm45 за моето Цвете.

# 49
 • Мнения: 752
bobich , нямам думи просто.  Cry
Бъдете силни!

# 50
 • Мнения: 3 018
О ,Боже bobich- Hugи smile3518.Думи нямам вече за тези лекари .

# 51
 • Мнения: 825
bobich, съжалявам за загубата ви.  smile3518  с вас.

# 52
 Weary Ужасно много мъ4но ми стана за вашата вну4ка мила bobich. И на другите де4ица сьшто Сьжелявам Бадете силни. smile3518

# 53
 • Мнения: 1 144
Бобич, думите няма да ви помогнат, но и аз искрено ви съчувствам. Позволих си да прочета и другите ви постове и разбрах как малко е оставало до заминаването на детенцето за операция и как смъртта го е покосила. Моля се да не се е мъчило и да не е разбрало какво става и вярвам, че сега е на по-добро място.

И въпреки това, надявам се, че в един момент държавата ще позволи на родителите да търсят отговорност от лекарите, допуснали такава загуба.

# 54
 • Мнения: 3 018
Дотогава обаче колко още невинни душици ще си отидат по този начин незнам?!

# 55
 • Мнения: 521
много съжалявам за загубата на всички ви.аз още нямам дете,но се надявам че скоро и този момент ще дойде.на скоро си говорихме с приятеля ми,че направо си е страшно да родиш в Бургас.къде да ходя тогава като му дойде времето?а и не трябва ли през цялата бременност да се посещава един и същ лекар?моя приятелка загубила бебето си малко преди раждането.казвала им че много я боли корема и след това изгубили тоновете не бебето.казали и че е мъртво и я оставили да си реве.след една камара време я оперирали,та за малко и нея да я изтърват.изроди.

# 56
 • Мнения: 200
ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ СЧУВСТВАМ НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ИМАЛИ ЗЛАТА УЧАСТ ДА СРЕЩНАТ ПОДОБНИ НЕКАДЪРНИЦИ. НЕМОГА ДА ВИ КАЖА НИЩО МОМИЧЕТА,НЕЗНАМ КАК БОЛИ И ДАНО НИКОГА НЕ УЗНАЯ,НО ВИ ПРЕГРЪЩАМ СИЛНО.САМО ЗНАМ КАК ИЗКАРАХ В СТРАХ МОИТЕ 9 МЕСЕЦА..НЕ ГУБЕТЕ ВЯРА,ЗАЩОТО БОГ ВИЖДА ВСИЧКО  NaughtyИ ЩЕ ВИ ИЗПРАТИ ЩАСТИЕ,А ЗА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ-ОТПЛАТА,ЗАЩОТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ МИЛАТА НИ ДЪРЖАВА ДОРИ КАПКА ВНИМАНИЕ НАМА ДА ОБЪРНЕ НА МЪКАТА НА ВСИЧКИ ВАС.

# 57
Здравейте! Бях чувала много добри отзиви за д-р Дончев от АГО Севлиево и реших да му се доверя. За съжаление, оказа се, че точно поради лекарска грешка моето момиченце почина само  един ден след раждането. Раждането беше ужасно.Но това го понасяш и си най-щастливата мама, след като гушнеш малкото човече. За жалост аз го гушнах само веднъж-дадоха ми го в 9 часа сутринта, а в 12 вече го откараха в Габрово, после в Плевен, където почина през нощта. Беше ужасно. А най-ужасното е, че до този момент никой от лекарския екип не беше разбрал, че бебто ми е увредено при раждането е спешно трябва да бъдат взети необходимите мерки. След самото раждане всички твърдяха, че бебето ми е абсолютно здраво.  Нямам думи. Ужасно е. Не пожелавам на никой да се случи нещо подобно и да попадне на подобен лекарски екип

# 58
 • Мнения: 108
Мамчета,ето ви още имена: "доц." Цолов-ИСУЛ
Беров-3-та градска
Цялото детско отделение на прехвалената ТОКУДА (защото всички СЕ ОПИТВАХА да ни помогнат), а една пневмония не откриха
Минчев-не знам от къде е този "специалист" (туберколозни заболявания),щом даже не изказа и най-малко предположение
А и съдебните лекари-Иванова и най-вече "проф."Начев "много състрадателни" успяха да ни убедят че колегите им нямат ни най-малка вина
Има още "специалисти" но нали знаете колко си казват имената.
Сигурно са "много добри",щом успяха да забавят експертизата от аутопсията с 3 месеца ,въпреки натиска,който наложихме от 3-то районно и от прокурор Александрова (много добър човек)

иде ми сама да раздавам правосъдие #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 59
 • Мнения: 3 018
mima31,каво е станало точно  при раждането? Как са го увредили ?Разкажи ако искаш ... Защото и на мен ми казаха че с бебето всичко е наред когато се роди ама изобщо не беше така. Моето бебе почина на 5 -тия ден ,защото имаше сърдечна малформация .Ужасно тежко е .........

Общи условия

Активация на акаунт