Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как реагират участниците във форума на ражданията на новородени?
Какви са коментарите относно случая с Ася?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как реагират участниците във форума на ражданията на новородени?
-
Какви са коментарите относно случая с Ася?
-
Какви са опитите за утеха и подкрепа, които участниците предложиха на Ася?
-
Какви са темите, свързани с кърменето на бебетата?
Мен обаче нещо друго ме притеснява, че точно над белега ми е доста подуто и стои като провиснала кожата. Но мисля че това не е от топуснатия корем, защото той е малко по-нагоре. Мен ме рязаха възможно най-ниско, направо в окосмението ми е белега. Има ли някой като мен, че нещо се притесних и се чудя дали да не знъвва на док да го питам. Ама да питам първо тук да не ми се смее човека

.Аз по принцип ги обръщам навънка.И още една питанка към мамите с момченца-Вие накъде обръщате пишлетата кто слагате пампито?Аз когато го сложа нагоре май тогава ми пропускат пампитата на кръстчето
-но всичко е добре!за ноктите-аз вече 2 пъти ги рязах,за къпането-ние също се къпем всяка вечер.да питам мамите които преносват-не ви ли е страх да преносвате,тука в африка максимум 3-4 дни и повече не позволявят-нещо водите вече не са добри и т.н.-аз ако съм не бих позволила?
Просто нямам думи...
Не знам дали е много нормално това